joi, 18 aprilie 2013

Antena3, amendată de CNA pentru limbajul injurios şi ameninţările lui Badea la adresa ziariştilor

Antena3, amendată de CNA pentru limbajul injurios şi ameninţările lui Badea la adresa ziariştilor: Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat, joi, Antena 3 cu 10.000 de lei, pentru mai multe ediţii ale emisiunii "În gura presei", în care realizatorul Mircea Badea a folosit, potrivit membrilor Consiliului, un "limbaj injurios" şi a adus "ameninţări" la adresa unor jurnalişti.





Puterea își arată colții împotriva unui autor evz.ro

Puterea își arată colții împotriva unui autor evz.ro: Baronii USL încep din nou să comită abuzuri crezând că astfel pot reduce la tăcere vocile critice care deranjează actuala putere. Un autor din proiectul evz.ro ”Vocile dreptei” este hărțuit de liderul Consiliului Județean Timiș,...

Top 10 faze amuzante 2013.

Şeful CNA: Mircea Badea e un mercenar. Antena3, 10.000 de lei amendă pentru În gura presei

Şeful CNA: Mircea Badea e un mercenar. Antena3, 10.000 de lei amendă pentru În gura presei: Postul Antena3 a încasat o amendă de 10.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii În gura presei, difuzate în perioada 27 martie –

Şeful CNA: Mircea Badea e un mercenar. Antena3, 10.000 de lei amendă pentru În gura presei

Şeful CNA: Mircea Badea e un mercenar. Antena3, 10.000 de lei amendă pentru În gura presei: Postul Antena3 a încasat o amendă de 10.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii În gura presei, difuzate în perioada 27 martie –

Twitter a lansat serviciul muzical Twitter Music.

Twitter a lansat serviciul muzical Twitter Music.: Platforma de microblogging Twitter a lansat, joi, un serviciu muzical, care poarta denumirea Twitter Music si functioneaza, pentru moment, in parteneriat cu Apple si site-urile Spotify si Rdio, informeaza AFP, citat de Mediafax.
"Astazi lansam Twitter #music, un nou serviciu care va schimba modul in care oamenii cauta muzica, folosind Twitter", se arata intr-un mesaj publicat pe blogul oficial al retelei.
Utilizatorii pot asculta bucati din piesele care ii intereseaza provenind de pe iTunes, ...

TOP 100 cele mai influente personalităţi din lume: Lista din 2013 cuprinde 35 de femei şi trei cupluri celebre

TOP 100 cele mai influente personalităţi din lume: Lista din 2013 cuprinde 35 de femei şi trei cupluri celebre: Cineastul Steven Spielberg, ducesa de Cambridge, cântăreaţa Beyonce, preşedintele american Barack Obama şi papa Francisc se regăsesc pe lista celor mai influente 100 de personalităţi din lume în 2013 alcătuită de revista Time, publicată joi.





Tania Budi revine în televiziune, după 15 ani. Va prezenta o emisiune la TVR

Tania Budi revine în televiziune, după 15 ani. Va prezenta o emisiune la TVR:
Tania Budi va reveni pe micile ecrane, în calitate de prezentator la Televiziunea Română, după o pauză de 15 ani, aceasta urmând să fie gazda unei emisiuni de divertisment "De la A la Infinit", ce va fi difuzată duminica după-amiază.
După mai mulţi ani de absenţă, perioadă în care s-a dedicat afacerilor personale, Tania Budi îşi pregăteşte revenirea pe sticlă, la TVR. Emisiunea “De la A la infinit” va fi difuzată în fiecare duminică după-amiază, între orele 16:00-18:00, şi va debuta chiar în duminica de Florii, informează agenţiadepresămondenă.ro
Schimbări de bun augur în grila de programe a Televiziunii Publice
Astfel, Tania îi va lua locul la TVR lui Dan Bittman, emisiunea ei urmând a ocupa acelaşi tronson orar cu producţia "Dănutz SRL", care a iesit din grilă de câteva luni. Întoarcerea Taniei Budi la TVR marchează începutul unui şir de schimbări de bun augur pe care le plănuieşte Televiziunea Publică, după procedeul de reorganizare intens comentat şi contestat ce a avut loc anul trecut.
Citeşte mai mult...

De groază: zborul omului - Batman prin grotă

ANALIZĂ. Câți bani au încasat posturile TV anul trecut. Pro TV și Antena, trei sferturi din piața TV

ANALIZĂ. Câți bani au încasat posturile TV anul trecut. Pro TV și Antena, trei sferturi din piața TV: Grupurile Pro TV și Intact domină piața de publicitate din România: trei sferturi din publicitatea TV au fost atrase anul trecut, de posturile TV din

Oana Roman a sesizat CNA cu privire la campania de denigrare dusă împotriva ei de Capatos

Oana Roman a sesizat CNA cu privire la campania de denigrare dusă împotriva ei de Capatos: Oana Roman, moderatoarea emisiunii "Drept la ţintă" de la Kanal D, a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la "campania de denigrare" dusă împotriva sa în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, de către Dan Capatos şi cei doi asistenţi ai lui.





Cum să devii faimos pe Internet cu 68 de dolari

Cum să devii faimos pe Internet cu 68 de dolari: .





Distractis Show, Dănutz și Răzushow, considerate de TVR cele mai scumpe

Distractis Show, Dănutz și Răzushow, considerate de TVR cele mai scumpe: Distractis Show, Zona Zero, Dăntz SRL, La Mustață și Răzushow au fost emisiunile catalogate de conducerea TVR drept „bugetofage”, cele mai scumpe producții. Cele cinci

Raport anual CNA 2012


CNA - Raport de activitate pe anul 2012 - Rapoarte anuale / 

Corina Jiga, într-un film cu Enrico Brignano

Corina Jiga, într-un film cu Enrico Brignano:
“Am sosit la Roma la 17 ani, am plâns mult în primele luni.” Așa a început povestea ei. A lucrat ca badante, apoi a studiat și a devenit actriță. Corina (nume de scenă Corinne) Jiga, originară din orașul Victoria de lângă Făgăraș, înregistrează un nou succes în lumea filmului. După ce a jucat într-un film cu Carlo Verdone, acum este protagonistă într-un film cu Enrico Brignano.
În Italia a început ca îngrijitoare, Astăzi este o figură cunoscută în cinematografia italiană. Corinne Jiga, actriță și model de 35 de ani, de pe 11 aprilie revine pe marele ecran alături de Enrico Brignano în “Ci vediamo domani” (Ne vedem mâine).
“Călătoria din Victoria la Roma își amintește a durat o săptămână, am traversat întreaga Europă înainte de a ajunge la mama mea. Pe vremea aceea, cu frontierele închise, nu era ușor să ajungi în Italia din România. Aveam 17 ani și frecventam ultimul an al liceului de biologie-chimie din orașul meu, practic viitorul meu era deja scris, dacă aș fi rămas la Victoria aș fi devenit chimist și aș fi lucrat la fabrica chimică care oferălocuri de muncă întregii zone”.
“Dar destinul a vrut ca mama mea

Citeşte mai mult...

Oana Zăvoranu are are mari probleme de sănătate: "Mi se întâmplă des să-mi cadă capul într-o parte" - Vedete > EVZ.ro

Oana Zăvoranu are are mari probleme de sănătate: "Mi se întâmplă des să-mi cadă capul într-o parte" - Vedete > EVZ.ro: ""La spital am stat în acelaşi pat ca în decembrie. Am ieşit din comă după trei ore. Am rămas cu sechele din luna decembrie. M-am trezit plină de branule şi cu un furtun în nas. Nu am încercat să mă sinucid. Am plecat din spital pe semnătură. Mi se întâmplă des să-mi cadă capul într-o parte. Recunosc că în decembrie am fost vinovată, atunci am vrut să mă sinucid. Acum plătesc nesăbuiţa din decembrie. Am nevoie de ajutor medical", explicat actriţa."

'via Blog this'