luni, 2 septembrie 2013

Copil ucis de câine în parcul Tei din București

Ministerul Educației confirmă faptul că procentul oficial final, de promovabilitate la bacalaureat, sesiunea de toamnă este de doar 20,36%.
bac olimpici 201314.751 dintre candidaţi, respectiv 20,36%, au obţinut media necesară promovării examenului (cel puţin 6).
Majoritatea candidaţilor (8.985) a promovat Bacalaureatul cu medii între 6 şi 6,49. Nici unul dintre candidaţi nu a obţinut media 10.
La nivelul ţării, procentul cel mai ridicat de promovare s-a înregistrat în judeţul Arad (35,9%), în timp ce procentul cel mai scăzut s-a înregistrat în judeţul Ilfov (9,8%).
Din totalul de 88.090 de candidaţi înscrişi în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2013, s-au prezentat 72.462 de candidaţi, iar 317 dintre aceştia au fost eliminaţi din sălile de examen, deoarece au fost surprinşi copiind.
Comparativ cu anul 2012, când procentul de promovare a fost, pentru aceeaşi sesiune, de 25,49%, în acest an se constată o scădere cu 5 puncte procentuale.
Afişarea rezultatelor în centrele de examen a avut loc astăzi, 2 septembrie, până la ora 12.00. Contestaţiile pot fi depuse, tot astăzi, în intervalul orar 12.00 – 16.00.
Soluţionarea contestaţiilor va avea loc între 3 şi 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 5 septembrie.
Procentul cel mai ridicat de promovare a examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea august – septembrie, a fost înregistrat în judeţul Arad – 35,9%, urmat de judeţul Tulcea – 31% , judeţul Buzău – 30,9 şi judeţul Suceava – 30,4%.
În toate celelalte judeţe procentele s-au situat sub 30%, cele mai mici fiind în judeţul Ilfov – 9,8%, Constanţa – 12, 3%, Vâlcea – 13%, Ialomiţa – 13,7%.
În Bucureşti, procentul de promovare a fost de 15,5%. Vă transmitem, mai jos, situaţia promovării, la nivelul fiecărui judeţ, în ordine descrescătoare, conform procentelor înregistrate: Judeţ Promovabilitate august – septembrie 2013 AR 35,9% TL 31,0% BZ 30,9% SV 30,4% TM 26,9% IS 26,6% BR 26,4% CL 26,2% HR 25,8% SJ 25,6% CV 25,4% CJ 25,2% BH 24,2% VS 23,3% SB 22,4% NT 22,3% MS 22,3% BV 22,2% AB 21,9% BT 21,8% BC 21,5% SM 21,0% CS 20,7% BN 20,5% PH 20,3% TR 20,2% GL 20,1% DB 19,2% MM 18,9% OT 18,9% GR 17,9% HD 17,8% VN 16,7% AG 16,4% MH 15,9% DJ 15,6% B 15,5% GJ 14,6% IL 13,7% VL 13,0% CT 12,3% IF 9,8% TOTAL 20,36%
The post Procentul de promovabilitate la bacalaureat în toamnă este de doar 20,36 la sutăappeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Suleyman Magnificul, față în față cu un domnitor român
Al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul”, cel mai iubit serial TV la momentului, debutează marți, 3 septembrie de la ora 20.00, la Kanal D.
Suleyman Magnificul - sub domnia iubiriiSpumoasa poveste a celui mai iubit sultan al Imperiului Otoman continuă și în acest an cu intrigi și răsturnări de situație.
Dragostea, ura, lupta pentru putere vor fi elementele cheie ce îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură și în acest sezon.
Mihrimah (Pelin Karahan), fiica lui Suleyman (Halit Ergenc) și a lui Hurrem (Meryem Uzerli), a crescut între timp și este atuul cel mai important al lui Hurrem în lupta pentru afirmarea fiilor ei.
Prieteniile se transformă în lupte pe viață și pe moarte, intrigile din harem se țes periculos de-a lungul episoadelor, astfel încât istoria Imperiului se scrie cu sânge.
În plus, în acest sezon, Suleyman Magnificul se întâlnește cu un domnitor român. Ce personaj din istoria României va ajunge în fața sultanului în genunchi, sărutând întâi scaunul, după care mâna acestuia, veți afla urmărind cel de-al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.
The post Suleyman Magnificul, față în față cu un domnitor român appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Agentul Vip și Conferința de presă, revin la Antena 2
De luni, 2 septembrie, producţiile consacrate marca Antena 2, precum Răi da Buni, Agentul Vip, Conferința de presă și Începe Bahmu, se întorc pe micile ecrane în grila de toamnă.
aniversare antena 2Adriana Bahmuteanu revine cu un format nou nouţ la Începe Bahmu! Ea va fi arbitrul unui tribunal monden, alcătuit din două tabere care vor dezbate cel mai fierbinte subiect monden al zilei.
Adriana va fi moderatorul lor şi va avea grija de momentele în care dezbaterile se vor încinge din cale afară. Emisiunea va avea acelaşi titlu şi se va difuza de luni până joi, de la ora 18.00.
Cristi Brancu şi Agentul Vip se întorc tot din 2 septembrie, în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21.10. Cristi Brancu declară: “Anul 2013 a fost cel mai bun an din istoria Antena 2 şi  nu poate fi decât aşa până la final.
Agentul VIP şi Confidenţial au “copt” lucruri noi şi exclusivităţi pentru noile sezoane în această vacanţă.
Aşa cum deja ne-am obişnuit telespectatorii, cele mai fierbinţi şi interesante ştiri, dar şi invitaţi speciali se vor afla în platourile show-urilor Agentul VIP şi Confidenţial. Şi eu şi Oana suntem pregătiţi şi nerăbdători să începem noile sezoane”.
După o vară în care s-a păstrat în formă maximă, datorită baieţelului ei, David, “alături de care n-ai nici o clipă de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine şi ea, în fiecare sâmbătă, de la 20.30, cu emisiunea Conferinţa de Presă.
Diana spune: Abia aştept să reîncepem “Conferinţa de presă”, mi-e dor de ziarişti, de atmosfera din platou şi de telespectatori. Îmi doresc invitaţi în premieră la noi la emisiune, dar şi  pe cei care  au mai fost deja, pentru că întotdeauna rămân lucruri nespuse.
Emisiunea “Răi da’ buni” revine pe post începând cu 9 septembrie, de luni până joi, de la 19.30, cu Mihai Morar cu forţe proaspete, după o vacanţă plină de peripeţii.
Trăieşte Sănătos, Show Time, Telefonul de la miezul nopţii, Dincolo de aparenţe, Poliţia Modei, Profu’ Menci, Distracţia pe vremea mea, Showbiz Report, Nuntă de vedetă, toate producţiile consacrate marca Antena 2 vor intra în grila de toamnă care va incepe de luni, 2 septembrie.
The post Agentul Vip și Conferința de presă, revin la Antena 2 appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Copil ucis de câine în parcul Tei din București
Un copil în vârstă de patru ani a fost ucis, luni, de un câine comunitar, în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei. Copilul se afla în parc la plimbare împreună cu bunica lui.
caine maidanezTragedie fără margini într-un parc din Capitală. Un copil de patru ani a fost ucis de un maidanez iar fratele acestuia a fost mușcat de picior.
Bunica a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani.
Femeia a spus polițiștilor că  la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de şase ani s-a întors cu o rană la picior şi a povestit că el şi fratele său au fost atacaţi de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câinii maidanezi.
Polițiștii de la Secția numărul 7 au găsit copilul de patru ani, mort într-un tufiş.
Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.
Câinele care ar fi ucis copilul a ieșit din incinta unei firme din apropierea Parcului Tei.
Primăria Sectorului 2 precizează faptul că incidentul tragic ar fi avut loc pe un teren proprietate privată și nu în incinta Parcului Tei.
De la începutul anului 2013, în București au fost mușcate peste 5.000 de persoane.
The post Copil ucis de câine în parcul Tei din București appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: