vineri, 21 iunie 2013

IPS Pimen îl felicită pe deputatul care se declara împotriva celor care "confundă fericirea cu funduleţul"
Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, îl felicită pentru "poziţia sa de demnitate cetăţenească şi creştinească" pe liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care declara că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care "confundă funduleţul cu fericirea".
Scandal în SUA, după ce doi angajaţi ai Departamentului de Stat ar fi minţit sub jurământ. „Au distrus toată credibilitatea agenţiei”. VIDEO
Doi oficiali de top ai Serviciului de Securitate Diplomatică (DS) din cadrul Departamentului de Stat al SUA ar fi minţit în cadrul unor mărturii sub jurământ, scrie Fox News.
Motivul pentru care o învăţătoare a ţinut un copil în genunchi, cu mâinile sus, timp de două ore: L-a trimis să cumpere pufuleţi şi el a luat chipsuri
O învăţătoare din localitatea bistriţeană Colibiţa este acuzată de mama unui copil de clasa întâi că l-a pedepsit pe băiat ţinându-l timp de două ore în genunchi, pe holul şcolii, cu mâinile sus, supărată că acesta ar fi cumpărat de la bufetul unde îl trimisese două pungi de chipsuri, în loc de una.
Filmul "Independence Day 2" va fi lansat pe 3 iulie 2015
Filmul "Independence Day 2", o continuare a peliculei SF "Ziua Independenţei" din 1996, va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord pe 3 iulie 2015, au anunţat joi reprezentanţii studiourilor Fox, informează totalfilm.com.
Suceava: Furtunile şi grindina au afectat 3000 de hectare de culturi. Pagubele, 8 milioane de lei
Furtunile însoţite de grindină care au avut loc în ultimele două săptămâni în judeţul Suceava au afectat mai multe drumuri din 19 localităţi, iar grindina a distrus peste 3.000 de hectare din zece localităţi, pagubele fiind de aproximativ opt milioane de lei.
Britanicii, pe ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa
Britanicii ocupă ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa, însă se află pe un loc fruntaş în topul naţiunilor cu înclinaţii spre exhibiţionism şi alte practici sexuale considerate perverse, potrivit unui sondaj realizat de compania de cercetări de piaţă YouGov.
Begu şi Medina Garrigues au câştigat turneul de la 's-Hertogenbosch
Perechea Irina-Camelia Begu/Anabel Medina Garrigues (România/Spania), cap de serie numărul 2, a învins, vineri, cu scorul de 4-6, 7-6 (3), 11-9, cuplul Dominika Cibulkova/Arantxa Parra Santonja (Slovacia/Spania), în finala turneului de la 's-Hertogenbosch.
Ponta: Cererile medicilor sunt legitime şi normale, dar trebuie găsite soluţii care pot fi şi aplicate
Solicitările medicilor şi ale celor din sistemul de sănătate sunt legitime şi normale, dar trebuie găsită o cale de mijloc între lucrurile dorite şi soluţiile care pot fi efectiv aplicate, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta.
Rusia va livra Chinei petrol în valoare de 270 de miliarde de dolari
Grupul petrolier rus Rosneft, controlat de stat, va livra Chinei petrol în valoare de 270 de miliarde de dolari în următorii 25 de ani, acordul fiind parte a strategiei Rusiei de a strânge legăturile cu cel mai mare consumator de energie din lume.
Catherine Ashton: Serbia şi Kosovo au făcut progrese în eforturile privind normalizarea relaţiilor
Premierii Serbiei şi Kosovo au făcut progrese în eforturile privind normalizarea relaţiilor, a anunţat Înaltul Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, în cursul nopţii de joi spre vineri, la Bruxelles.

Niciun comentariu: