vineri, 24 mai 2013



VIDEO: Tudor Cristian Jurgiu a primit Premiul 3 la sectiunea Cinefondation
Filmul "In acvariu", regizat de Tudor Cristian Jurgiu, a fost distins vineri de juriul prezidat de cineasta australiana Jane Campion cu Premiul 3 la sectiunea filmelor de scoala a Festivalului de Film de la Cannes. Urmariti in corespondenta prezenta si interviul realizat cu tanarul regizor azi, cu putin timp inaintea ceremoniei de premiere.
Sebastian Lăzăroiu: Majoritatea aderenților la Mișcarea Populară vor un partid cu același nume
Majoritatea membrilor Fundației "Mișcarea Populară" doresc înființarea unui partid cu același nume, a susținut consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.
Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
Gala EUROPAfest, un eveniment dedicat muzicii jazz, blues, pop şi clasic, aflat la a 20-a ediţie, va avea loc sâmbătă seară, începând cu ora 19.00, la Teatrul Odeon din Bucureşti, informează organizatorii, jmEvents.

TODAY

Crin Antonescu: Dacă se dovedește că un membru PNL a comis o faptă incompatibilă i se retrage funcția sau este exclus
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu are idee despre faptul că ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar fi ştiut de "şpaga" de la minister, precizând însă că în cazul în care se dovedeşte că oricare dintre membrii...
Cristi Chivu a rămas fără antrenor
Andrea Stramaccioni, antrenorul echipei Inter Milano, a fost dat afară, astăzi, de patronul Massimo Moratti.
Paciente abuzate de doctorul de familie. Medicul își filma pacientele în timpul consultațiilor
Un medic de familie din Marea Britanie și-a abuzat sexual 300 de paciente. Femeile care îi vizitau cabinetul erau filmate în ipostaze intime.
Antonescu: Despre cazul doamnei Câmpeanu nu ştiu nimic, decât ceea ce ştim cu toţii, adică nimic
Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri că nu are idee despre faptul că ministrul Mariana Câmpeanu ar fi ştiut despre o mită dată în minister, dar că în cazul în care se dovedeşte că oricare dintre membrii PNL a comis o faptă incompatibilă cu cea de demnitar va fi retras din funcţie.
VIDEO Michael Adebolajo, barbatul care a ucis un soldat britanic in Londra: Itinerarul fiului unui nigerian crestin convertit la islamul radical
Michael Adebolajo, barbatul care a revendicat uciderea unui soldat britanic in Londra, in numele jihadului, era internat vineri, in asteptarea interogatoriului. Dar numeroase marturii traseaza itinerarul unui britanic de 28 de ani, crestin de origine nigeriana, convertit la islamul radical dupa ce a frecventat mai multe gang-uri in adolescenta, scrie AFP. Tot vineri a fost publicat un videoclip in
Mariana Câmpeanu, despre scandalul de corupţie de la Ministerul Muncii: Nu cunosc ce s-a ...
Ministrul Muncii Mariana Campeanu a declarat, vineri intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca nu a stiut de mita luata de fostii sai subalterni pentru a ajuta o persoana sa castige concursul din decembrie 2012 pentru ocuparea functiei de consilier pentru afaceri europene in cadrul Directiei Generale Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor
Seisme de intensitate mică în zona Vulcanului Etna - o erupţie este posibilă.
Trei seisme de intensitate mica s-au produs, vineri, in apropiere de Vulcanul Etna, in Italia, cutremurele indicand posibilitatea unei eruptii, potrivit Mediafax. Cutremurele au avut intensitatea de 2,1, 2,2 si 2,9 grade pe scara Richter, fiind resimtite in localitatile Zafferana Etnea, Milo, Sant’Alfio si Santa Venerina. Seismele s-au produs foarte aproape de suprafata, la doar 3,5 kilometri, si
Mazăre vrea un alt festival de muzică la Mamaia
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat vineri într-o conferinţă că de anul viitor va fi organizat la Mamaia un festival de muzică uşoară modern, care să fie o alternativă la actualul festival, pe care edilul îl consideră "batrânicios".
Premiu pentru România la CANNES 2013: Tudor Jurgiu a primit Premiul al III-lea la secţiunea Cinéfondation
Studentul român Tudor Cristian Jurgiu a primit vineri, la Cannes, Premiul al III-lea, la secţiunea Cinéfondation, pentru scurtmetrajul "În acvariu", distincţia fiind acordată la egalitate cu slovacul Matus Vizar.
Radu Mazăre preferă turiştii de weekend, care vin cu amanta la mare şi cheltuiesc mulţi bani
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat vineri într-o conferinţă că preferă turiştii de weekend la Mamaia, care vin cu amanta şi prietenii, merg în restaurante şi cheltuiesc mult.
Vizita şefului NATO la Bucureşti. Care este miza numirii unui român în conducerea organizaţiei. Dezbatere Gândul LIVE
Gândul LIVE este platforma video online care găzduieşte transmisii în timp real ale celor mai importante ştiri, dezbătute, explicate şi puse în perspective surprinzătoare şi relevante.
Sebastian Lăzăroiu: Majoritatea aderenților la Mișcarea Populară vor un partid cu același nume
Majoritatea membrilor Fundației "Mișcarea Populară" doresc înființarea unui partid cu același nume, a susținut consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.
VEZI ce spune Antonescu despre excluderea lui Vlad Moisescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susține că a fost informat post factum despre decizia organizaţiei sector 1 privind excluderea lui Vlad Moisescu. Decizia este una normală, a ținut să precizeze Antonescu.
Operațiune de salvare în Caraș Severin. Un bărbat a fost scos dintr-o fântână
Un bărbat din localitatea Brebu din județul Caraș Severin a scăpat cu viață după ce a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri.

Niciun comentariu: