duminică, 30 ianuarie 2011

Fondatorul WikiLeaks promite noi dezvaluiri in cazul in care site-ul sau va ramane inchis

Fondatorul WikiLeaks promite noi dezvaluiri in cazul in care site-ul sau va ramane inchis: "Julian Assange - cel care a creat WikiLeaks - a avertizat ca va publica un "potop" de documente secrete in cazul in care site-ul va ramane inchis definitiv. El a facut aceste declaratii, duminica, intr-un interviu acordat televiziunii CBS, preluat de France Presse. Assange a anuntat ca a creat un sistem prin care poate difuza protectii criptate "ale unor elemente pe care nu le-a publicat inca". In retea sunt implicate foarte multe persoane, aproximativ 100.000 - a precizat fondatorull WikiLeaks, care a adaugat ca la nevoie le va da acestora o cheie criptata "care le va permite sa continue". El a asigurat, totusi, ca aceasta cheie nu va fi distribuita decat in ultima instanta.​"

«Neatza cu Razvan si Dani» sarbatoreste 3 ani

«Neatza cu Razvan si Dani» sarbatoreste 3 ani: "«Neatza cu Razvan si Dani» aniverseaza marti, 1 februarie, trei ani de emisie la Antena 1. Pentru a sarbatori, Razvan Simion si Dani Otil s-au gandit sa reuneasca echipele pe urmele carora au calcat la matinal."

Julian Assange umbla deghizat intr-o batrana de frica spionilor americani

Julian Assange umbla deghizat intr-o batrana de frica spionilor americani: "The Guardian va publica maine o carte despre Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. Cartea dezvaluie multe aspecte necunoscute: de teama ca este urmarit de serviciile secrete americane, hacker-ul umbla deghizat intr-o batrana si purtand peruca. Cartea prezinta si intelegerea secreta dintr-un hotel din Bruxelles in urma careia cinci mari trusturi de presa au inceput sa publice informatii de pe WikiLeaks, anunta The Guardian."

Noul B1 TV, post de ştiri cu emisiune tabloid

Noul B1 TV, post de ştiri cu emisiune tabloid: "

Odată cu relansarea B1 TV se întețește lupta și pe segmentul emisiunilor tabloide, scrie Petrişor Obae. Din informațiile paginademedia.ro, în noua grilă B1 TV va figura și un astfel de program, pentru care este în discuții cu ziarul Cancan. Emisiunea tabloid va fi difuzată după-amiaza, între orele 16.00 și 18.00. Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) și Drept la țintă (Kanal D).

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Adriana Bahmuțeanu este în discuții B1 pentru a fi unul dintre prezentatorii programului.

Programul B1 TV, în formula concepută de Sorin Oancea (directorul postului) este dominată de știri. De altfel, în ultimele săptămâni, mai mulți prezentatori au dat teste pentru formulele de prezentare a jurnalelor, care nu sunt încă definitivate. Printre aceștia: Octavia Negre, Delia Vrînceanu, Ioana Molla, Mădălina Pușcalău, Radu Herjeu, Adrian Bucur, Sanda Nicola, Nicoleta Cone.

Deocamdată, a fost alesă prezentatoarea principalului jurnal, cel de la 20.00: Sanda Nicola, dar partenerul ei nu este încă stabilit.

Potrivit proiectului de grilă, matinalul postului va fi unul de tip infotainment, centrat pe știri (între 7.00 și 10.00). La ora 12.00 va fi difuzat un alt program informativ, de o oră, iar la 15.00 un nou jurnal. La ora 13.00, în proiectul de grilă figurează o emisiune prezentată de Andrei Bădin și Carla Giaca. După emisiunea tabloid, la ora 18.00, un alt program de știri (de 30 de minute) precede principalul jurnal de la ora 20.00. După jurnal va intra talk-show-ul lui Robert Turcescu și Ion Cristoiu.

Relansarea B1 va presupune și dezvoltarea unei rețele de stații locale afiliate. Posturile locale vor difuza programul B1 TV, iar trei ore pe zi va fi dedicat programelor proprii. Stațiile afiliate vor emite cu programe proprii între orele 16.00-18.00 și dimineața, între 7.00 și 8.00. Deocamdată, B1 TV va avea 4-5 stații afiliate, printre care la Brașov și la Iași.

"

Stil de viaţă şi regim cu Andreea Raicu

Stil de viaţă şi regim cu Andreea Raicu: "
Frumoasa Andreea Raicu ne dă câteva sfaturi pe blog ca să ne menţinem frumoase şi sănătoase.“Cred ca cel mai important lucru de care nu uit nicioadată şi care este mai preţios decât orice cremă sau loţiune este apa. Cel puţin 2 l pe zi. Nu aveţi idee ce important este să bei cât mai multă. Pielea e mai frumoasa şi mai strălucitoare, slăbeşti mult mai repede şi încă multe alte beneficii. Somnul e vital! Iar daca reuşiţi să adormiţi înainte de 10 atunci o să vedeţi rezultatele. Ce mănânci e de asemeanea important”. Iată câteva exemple, dar nu le aplicaţi înainte să cereţi sfatul unui nutriţionist.
Dimineaţa:

-o cană de lapte de soia cu musli (câteva linguri), migdale crude, stafide, seminţe de floarea soarelui şi dovleac tot crude

-omleta cu albuş de ou şi ciuperci sau alte legume

-un shake (lapte soia+albuş de ou+banana coaptă+fructe de pădure)

-Quinoa cu fructe uscate

Prânz:

-orez sălbatic

-supe din diverse legume

-lasagna vegetală

-paste integrale cu legume

-tot felul de mâncăruri de legume

-avocado umplut

Seara:

-legume

-salate

-peşte

Andreea Raicu ne promite şi informaţii despre produsele de îngrijire pe care le foloseşte.
"

Kanal D rămâne fără director

Kanal D rămâne fără director: "

Hatice Kolat, directorul general al Kanal D România, va demisiona din funcţie şi se va întoarce în Turcia, anunţă Tiberiu Lovin. Potrivit surselor Reporter Virtual, Hatice va ieşi cu totul din presă. După plecarea ei, televiziunea care aparţine trustului Dogan Yayin nu va mai fi condusă de un alt director, ci va fi coordonată direct de Begum Dogan Faralyali, preşedintele Kanal D. Hatice Kolat a venit la Bucureşti în februarie 2007, atunci când a fost inaugurat postul Kanal D, ea având iniţial un contract de doi ani, care ulterior i-a fost prelungit.Surse din televiziune susţin că Hatice nu a demisionat, ci i s-ar fi terminat mandatul şi de aceea se retrage de la conducerea postului turcesc.

"

Noi trucuri Google

Post Tech - Google: "Îmbunătăţiri de algoritm pentru creşterea securităţii la căutările pe Internet."

Vânătoare de hackeri pro-Wikileaks

 "FBI-ul a declanşat o  vânătoare de hackeri responsabili pentru un val recent de atacuri cibernetice lansate  în apărarea Wikileaks."

Egipt: Acţiunea shutdown Web CNN

Egipt:  "Guvernul a coordonat un blocaj pe anumite website-uri de comunicaţii şi au fost deconectate  în întregime de la   internet anumite părţi ale ţării."

Mark Zuckerberg renunta la controale de confidenţialitate | Connecticut NBC

Mark Zuckerberg renunta la controale de confidenţialitate | Connecticut NBC

Manhunt - Executions (High Quality)



"Dacă ai sub 18 ani nu da clik". Dar cine şi cum te-ar putea opri? Un simplu anunt? Sau nici măcar acela?
E bine să fie produse  şi difuzate asemenea "jocuri"? 
Manhunt - un joc care a provocat o crimă în lumea reală!

Jocul genocidului religios modern




"Dacă ai sub 18 ani nu da clik". Dar cine şi cum te-ar putea opri? Un simplu anunt? Sau nici măcar acela?
"Joc" de instruire pentru terorişti şi asasini.

Joc video - lagăr nazist



Ce părere aveţi?

Memorialul Durerii (DVD III/X, partea 1). Marea finanţă, în proces

VIDEO China: Televiziunea de stat 'imprumuta' imagini din Top Gun pentru a preamari forta aviatiei comuniste

De tot râsul!
VIDEO China: Televiziunea de stat 'imprumuta' imagini din Top Gun pentru a preamari forta aviatiei comuniste: "Televiziunea publica din China a 'imprumutat' imagini din celebrul film "Top Gun" pentru a exemplifica forta aviatiei comuniste, intr-un material dedicat manevrelor efectuate de armata aerului, relateaza AFP. China Central Television (CCTV) a difuzat in 23 ianuarie imagini de la un exercitiu al fortelor aeriene ale Armatei de eliberare a poporului, in care este prezentat un avion care trage o salva de rechete asupra altui aparat. Acesta din urma explodeaza spectaculos."

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari

Johnny Depp şi-a cumpărat un palat la Veneţia, în valoare de 10 milioane de dolari: "Johnny Depp a plătit 10 milioane de dolari pe un palat din Veneţia, actorul american declarând că s-a îndrăgostit de celebrul oraş italian, în timpul filmărilor pentru thrillerul "The Tourist", informează dailymail.co.uk

Kylie Minogue nu renunţă la pantalonii scurţi şi sexi

Kylie Minogue nu renunţă la pantalonii scurţi şi sexi: "Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, a declarat că nu are de gând să renunţe la outfiturile care au făcut-o celebră şi nu are o problemă cu a fi un sex symbol, relatează dailymail.co.uk.

Laura Cosoi va juca un rol negativ în serialul "Moştenirea"

Laura Cosoi va juca un rol negativ în serialul "Moştenirea":Laura Cosoi este cel mai nou nume din distribuţia serialului "Moştenirea", difuzat de Pro TV de luni până joi de la ora 22:15, actriţa interpretând un rol negativ în această producţie, informează televiziunea.

Canalul de televizune Al-Jazeera a fost interzis in Egipt

Canalul de televizune Al-Jazeera a fost interzis in Egipt: "Ministrul egiptean al Informaţiilor a ordonat interzicerea transmisiunilor postului de televiziune Al-Jazeera si ridicarea legitimatiilor de presa a angajatilor postului care a relatat pe larg despre manifestaţiile anti-guvernamentale, a anunţat duminică agenţia oficială egipteană MENA, citată de AFP."

În China nu mai poţi afla nimic despre Egipt

În China nu mai poţi afla nimic despre Egipt: "Autorităţile chineze au interzis folosirea cuvântului “Egipt' în reţeaua similară Twitter, Sina."

Memorialul Durerii (DVD III/X, partea 2). Să nu ne răzbunaţi




Memorialul Durerii, (DVD III/X, partea 2). Episodul "Să nu ne răzbunaţi"
Regizor / Realizator: Lucia Hossu Longin / Televiziunea Română

Memorialul Durerii este un serial documentar de televiziune care prezintă persecuţia, închisorile, lagărele de muncă forţată, securitatea din perioada comunistă în România. Pentru „Memorialul durerii" au fost filmate peste 100.000 de minute cu supravietuiţori ai închisorilor comuniste.

Memorialul Durerii (The Memorial of Suffering) is a Romanian Television documentary series about persecution, the labor camp system, anti-communist resistance and the secret police in communist Romania. It started airing in 1991. The main producer is Lucia Hossu-Longin.