vineri, 7 februarie 2014

Braşoveanul Camil Mătase a fost extrădat în SUA, unde va fi judecat pentru uciderea soţiei şi copilului
Camil Mătase, braşoveanul prins în România după ce, în noiembrie 2013, şi-a ucis soţia şi unul din cei doi copii în statul american Texas, a fost extrădat, vineri, în SUA, fiind preluat, de la Bucureşti, de o echipă de poliţişti ai Interpol Washington, informează Poliţia Română.
Documentar despre coruptia din spatele Jocurilor Olimpice de la Soci, sambata pe B1 TV
B1 TV va difuza, sambata seara, "Jocurile lui Putin", un controversat documentar despre Jocurile Olimpice de Iarna 2014, desfasurate la Soci. Documentarul "care demasca coruptia din spatele Jocurilor Olimpice" este programat la ora 22.00.
Cine este Teodor Atanasiu, propunerea PNL pentru functia de ministru al economiei
Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu a fost propus de PNL sa-l inlocuiasca pe Andrei Gerea la Ministerul Economiei. In calitate de ministru al economiei ar urma sa gestioneze si problema proiectului Rosia Montana. Anul trecut, Atanasiu s-a declarat un sustinator al exploatarii de la Rosia Montana, insa nu si un sustinator al proiectului legii minei asa cum a fost dezbatut in Parlament. Atanas
Cine este TEODOR ATANASIU, ministru al Apărării în Guvernul Tăriceanu, când a fost în conflict cu Băsescu
Teodor Atanasiu a fost, timp de doi ani, ministru al Apărării în Guvernul Tăriceanu, el având atunci un conflict cu Traian Băsescu pe tema retragerii trupelor româneşti din Irak. A fost preşedinte al AVAS, tot doi ani, dar şi şef al CJ Alba, funcţie pentru care a candidat şi în 2012 şi a pierdut.
Curtea de Conturi recomandă clarificarea statutului juridic al TVR şi a legislaţiei privind taxa TV
Curtea de Conturi recomandă, în raportul său public anual, clarificarea statutului juridic al Societăţii Române de Televiziune şi clarificarea cadrului normativ din domeniul taxei TV.
Antonescu îşi ceartă colegii de partid. "Aici nu este autogară sau foaier. Ieşiţi sau tăceţi!"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a atras atenţia colegilor săi din PNL, care vorbeau în spatele sălii grupului PNL, să facă linişte sau să iasă din sală.
Cine este CRISTIAN BUŞOI, nominalizat la Sănătate. A fost consilier al lui Tăriceanu, eurodeputat, şef CNAS
Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, propus de PNL pentru a ocupa funcţia de ministru al Sănătăţii, în locul lui Eugen Nicolăescu, este licenţiat în medicină şi drept şi are doctorat în sănătate publică şi management sanitar.

Niciun comentariu: