duminică, 16 februarie 2014

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în finala turneului de la Rotterdam
Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, vor juca finala probei de dublu masculin din cadrul turneului ATP 500, ABN AMRO World Tennis Tournament, din Olanda. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au un traseu perfect la turneul de la Rotterdam. După un început stângaci, de an, Teăcu și Rojer vor juca azi, prima lor finală ATP 500. Perechea româno-olandeză, s-a impus sâmbătă seară, în semifinale, în
Fiul creatorului păpuşilor Muppets a murit la doar 48 de ani
John Henson, fiul creatorului păpuşilor Muppets a murit la doar 48 de ani
Un autocar care transporta 43 de imigranti romani a fost implicat intr-un accident, in Suedia
Un autocar care transporta 43 de romani evacuati dintr-o tabara de imigranti din Stockholm a derapat si a lovit un parapet, in cursul noptii de sambata spre duminica, pe o autostrada din sudul Suediei, informeaza site-ul publicatiei suedeze The Local, citat de Mediafax. Soferul autocarului a fost grav ranit, dar ranile nu ii pun viata in pericol.
O delegatie PDL din care fac parte Blaga, Macovei, Flutur efectueaza o vizita in Germania pentru discutii cu CDU
O delegatie a PDL, condusa de presedintele Vasile Blaga, se va afla saptamana viitoare, in perioada 17-22 februarie, intr-o vizita in Germania la invitatia CDU, formatiunea crestin-democrata a cancelarului Angela Merkel, informeaza un comunicat de presa citat de Agerpres.
Suceava: Bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, găsit de pompieri lângă patul în flăcări din dormitor
Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din oraşul sucevean Gura Humorului, a fost salvat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către pompierii suceveni, acesta fiind găsit intoxicat cu monoxid de carbon lângă patul din dormitor, care era în flăcări.
Manifestanţii opoziţiei au evacuat sediul Primăriei din Kiev
Primăria din Kiev a fost evacuată, protestatarii părăsind clădirea de bunăvoie
SALARIILE URIAŞE de la Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, fostul liberal Dan Radu Rusanu, este cel mai bine platit angajat al ASF. Numai in ultimele doua luni ale anului trecut el a avut un venit brut total de peste 72.000 de euro, potrivit Hotnews.ro. Urmatorul in acest clasament este prim-vicepresedintele institutiei, Daniel Daianu, cu un venit brut de peste 68.000 de euro in noiembrie si decembrie 2
Horia Tecău, în finala turneului de la Rotterdam
Horia Tecău s-a calificat în finala turneului de la Rotterdam, alături de Julien Roger
Eugen Tomac şi-a botezat fiica. Preşedintele Băsescu şi Elena Băsescu, prezenţi la petrecere.
Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, s-au aflat sambata printre participantii la petrecerea de botez a fiicei liderului PMP Eugen Tomac, la eveniment fiind prezenta, alaturi de sotul sau, si Elena Basescu. De asemenea, europarlamentarul Elena Basescu a scris pe contul sau de Facebook ca a participat la crestinarea Liei Elena, fetita lui Eugen Tomac. "Astazi (sambata - n.r.)
JO Soci: Sarituri cu schiurile - Polonezul Kamil Stoch, campion olimpic si la trambulina mare
Polonezul Kamil Stoch a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci si in proba de sarituri cu schiurile de la trambulina mare, sambata, dupa ce se impusese si in concursul de la trambulina mica, duminica trecuta, la centrul RusSki Gorki.
JO Soci: Programul sportivilor romani care vor concura duminica
Sportivii romani Cornel Dumitru Puchianu, Florin Cezar Craciun si Nicolae Istrate vor concura in probele programate, duminica, la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.
​JO Soci: Programul zilei de duminica
Duminica, 16 februarie, vor fi decernate la Jocurile Olimpice de la Soci nu mai putin de cinci titluri olimpice. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiilor.
Nicolas Cage a petrecut sfârşitul de săptămână la Mamaia.
Un star de la Hollywood filmeaza din nou in Romania. Actorul Nicolas Cage a inceput filmarile pentru o pelicula in care joaca rolul unui agent CIA. Vedeta a profitat de doua zile libere si de vremea buna ca sa dea o fuga la mare, potrivit digi24.ro. Nicolas Cage, sotia sa si copilul lor au ajuns ieri la Mamaia si s-au cazat la un hotel din centrul statiunii. Astazi, actorul si familia sa au luat p
Iaşi: Zeci de persoane au împărţit colivă, la un an de la tăierea teilor.
Cateva zeci de persoane au aprins sambata seara, candele pe pietonalul Stefan cel Mare, din Iasi, si au impartit coliva trecatorilor, intr-o actiune de comemorare a unui an de la taierea a peste 70 de tei in zona centrala a municipiului, informeaza Mediafax. Participantii la actiunea comemorativa s-au adunat pe pietonalul Stefan cel Mare din centrul Iasiului, pentru a marca implinirea unui an de l

Niciun comentariu: