vineri, 3 ianuarie 2014

Liderul PSD Bruxelles: E imperativ să nu fie aleşi eurodeputaţi care sunt împotriva UE
Preşedintele PSD Bruxelles, Dan Luca, cere partidelor tradiţionale din UE şi liderilor politici să apere proiectul european, menţionând că există riscul ca după alegerile din mai un sfert din Parlamentul European să fie reprezentat de eurodeputaţi care susţin "o retorică anti-UE".
Iaşi: Tânăra care la 19 ani cântărea 16 kilograme a luat în greutate patru kilograme
Tânăra din judeţul Suceava care la 19 ani cântărea doar 16 kilograme a luat în greutate patru kilograme, medicii Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi, unde este internată fata, spunând că evoluţia stării de sănătate a acesteia este "surprinzător de bună".
TOPUL celor mai pirataţi cântăreţ ai anului 2013
Piesele unuia dintre cei mai în vogă artişti pop au fost descărcate ilegal de 5,8 milioane de ori, ocupând primul loc în topul celor mai pirataţi cântăreţi ai anului 2013.
FOTO: Ce a făcut o femeie în noaptea de Revelion. Fotografia şi apoi cu care s-a lăudat pe internet
O fotografie postată pe internet arată cum s-a distrat o româncă de Revelion.
600 de infracţiuni, în primele zile din 2014.
Aproape 600 de infractiuni au fost constatate si peste 7.300 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate de politisti, in zilele de 1 si 2 ianuarie. Peste 21.000 de politisti au fost in operativ in primele zile ale anului 2014, conform Inspectoratului General al Politiei Politistii au asigurat ordinea si linistea publica la cele aproximativ 200 de manifestari publice de amploare (concerte, spec
Atac cu bombă la Moscova. Un poliţist a murit.
Un politist a fost ucis, vineri, in timp ce colegul sau a fost grav ranit, intr-o suburbie a Moscovei, dupa ce un sofer anonim a aruncat o bomba spre cei doi oameni ai legii. Citeste si: VIDEO.UPDATE. Bilantul atentatului terorist din Volgograd a crescut la 33 de morti Soferul a aruncat o bomba in cei doi politisti, in timp ce acestia ii verificau documentele pentru care l-au tras pe dreapta, scri
RETROSPECTIVĂ: Umor parlamentar în 2013, adesea involuntar
Parlamentarii au dezbătut în 2013 sute de proiecte de lege, în comisii şi în plen, nelipsind replicile acide, tăioase sau pline de umor. Adesea, aceste dezbateri au fost pigmentate cu umor involuntar.
Un bărbat în costum de scafandru care aducea ţigări din Ucraina, prins de poliţiştii de frontieră
Un cetăţean ucrainean care trecea Tisa cu ţigări de contrabandă din Ucraina, în costum de scafandru, a fost prins, în noaptea de joi spre vineri, de poliţiştii de frontieră, în cadrul acţiunii fiind recuperate aproape 40.000 de pachete de ţigări.
ÎNTÂLNIRE între John Kerry şi Benjamin Netanyahu, într-o atmosferă de pesimism la Ierusalim. Premierul israelian: Ne îndoim de implicarea palestinienilor în procesul de pace
Secretarul de Stat american John Kerry s-a întâlnit joi, la Ierusalim, cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, la începutul unei noi misiuni care are drept scop avansarea negocierilor de pace dintre israelieni şi palestinieni, tensionate în ultima perioadă.

Niciun comentariu: