joi, 2 ianuarie 2014

Ghita Ciobanul il ia peste picior pe Ponta: Fac poze cu toate oile, d-apoi cu oamenii

Y

Vineri, Michael Schumacher împlineşte 45 de ani. Apar noi ipoteze în cazul accidentului.
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, inainte de accidentul de duminica, in care a fost ranit grav, relateaza presa franceza. Chiar inainte de a cadea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten si a iesit in acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatra, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Starea lui Schuma
MENIUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ. Cât au mâncat şi au băut românii de la Crăciun până la Revelion
Aproximativ 7,3 milioane de cozonaci, circa 1,5 milioane de porci tăiaţi, peste 150 de milioane de ouă şi 50 de milioane de litri de vin reprezintă „meniul” românilor pentru sărbătorile de iarnă din acest an, reiese din datele furnizate gândul de producători, procesatori şi retaileri.
Ferrari organizează "o manifestaţie în tăcere şi cu respect" pentru Schumacher, de ziua germanului
Echipa Ferrari a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va organiza, vineri, când Michael Schumacher va împlini 45 de ani, "o manifestaţie în tăcere şi cu respect" pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble în care este internat germanul.
Consulatul Chinei din San Francisco, incendiat
Consulatul Chinei din San Francisco a fost vizat, miercuri, de un incendiu declanşat intenţionat, care a provocat importante pagube materiale, a anunţat joi un purtător de cuvânt al consulatului, cerându-le autorităţile americane să protejeze personalul diplomatic chinez.
O explozie puternică s-a produs la periferia Beirutului
O explozie puternică a zguduit, joi, periferia de sud a Beirutului, un bastion al mişcării armate libaneze Hezbollah, a afimat televiziunea acestei formaţiuni, relatează AFP.
Femeie de 99 de ani bolnavă de Alzheimer, internată în stare gravă după ce a fost agresată şi violată
O femeie de 99 de ani, din judeţul Dolj, care suferă de maladia Alzheimer şi de scleroză a fost internată la spitalul din Craiova în stare gravă, după ce a fost victima unei agresiuni fizice şi a unui viol chiar în seara de Revelion.
Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiţi
În timp ce lumea se distra de Revelion, în două spitale din SUA şi Canada, s-au născut două perechi speciale de gemeni.
Pacienţii români vor beneficia de medicamente compensate noi în 2014
  News Din 2014, pacienţii români vor beneficia de medicamente compensate noi, cuprinse într-o listă care ar putea intra în vigoare odată cu pachetul serviciilor de bază.
Ghita Ciobanul il ia peste picior pe Ponta: Fac poze cu toate oile, d-apoi cu oamenii
Dupa ce a fost certat de fani pe Facebook pentru intalnirea din urma cu cateva zile cu premierul Victor Ponta, imortalizata intr-o fotografie postata pe reteua de socializare care l-a facut celebru, Ghita Ciobanul le-a raspuns criticilor, informeaza ziare.com. ...

Niciun comentariu: