miercuri, 1 ianuarie 2014

Băsescu: Aş dori ca în 2014 să avem un Guvern care să fie cinstit cu românii
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seara, la intrarea în restaurantul unde petrece Revelionul, că şi-ar dori ca 2014 să fie anul în care să avem un Guvern care să fie cinstit cu românii, să nu-i mai mintă, iar justiţia să câştige bătălia cu politicul.
Cum se distrează miile de turişti veniţi de Revelion pe Valea Prahovei.
In lipsa zapezii, miile de turisti aleg plimbarile prin statiuni sau pe munte. Pe Valea Prahovei se schiaza doar la Busteni, unde partia Kalinderu 1 este acoperita cu un strat de zapada artificiala de aproximativ 20 de centimetri si la Azuga, unde partiile sunt acoperite doar partial cu zapada artificiala, potrivit Mediafax. La Sinaia, statiunea cu cel mai mare domeniu schiabil de pe Valea Prahove
Schumacher nu schia prea repede în timpul accidentului
Accidentul la schi suferit de Michael Schumacher a fost cauzat de o "înlănţuire de circumstanţe nefericite" şi nici într-un caz de viteza excesivă a fostului pilot german, a declarat, marţi, ataşatul de presă Sabine Kehm la Grenoble.
Antonescu: Trebuie să fim optimişti, în 2014. ...
Seful Senatului, Crin Antonescu le-a urat romanilor, pe pagina sa de Facebook, sa fie optimisti in noul an, desi 2013 a fost unul greu. Citeste si: Ponta, pe Facebook: 'Urez La Multi Ani tuturor celor care au urmarit in 2013 acest cont' 'La pragul trecerii intr-un nou an, doresc sa le urez tuturor romanilor gandurile mele cele mai bune, sanatate, bucurie si speranta ca anul ce va veni va fi mai bu
Ce a păţit Gigi Becali după masa de Crăciun.
Gigi Becali nu a fost ocolit de probleme nici de Craciun. Latifundiarul din Pipera s-a simtit rau dupa ospatul din 25 decembrie. Inainte de finalul anului, Gigi Becali a fost vizitat in inchisoare de omul sau de incredere Ionut Lutu si de managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, informeaza B1TV. Cei doi au mers sa discute despre strategia de trasnferuri din 2014. Inainte de a primi vizita celor doi
Campania anti-români se intensifică în presa britanică: ”Autobuzele sunt pline, avioanele şi-au suplimentat zborurile”. Operator transport: ”Nu avem curse în plus. Cine a vrut să plece nu a aşteptat 1 ianuarie”
Cu o zi înaintea ridicării restricţiilor de muncă pentru români şi bulgari în Marea Britanie, campania anti-români se instensifică, cel puţin în presa din Regatul Unit care scrie despre cum cetăţenii celor două ţări au luat cu asalt autocarele şi avioanele cu destinaţia UK, plătind chiar 3.000 de lire pentru un bilet dus.
Michael Schumacher se zbate între viață și moarte într-un spital din Grenoble
Michael Schumacher se află în stare critică, fiind în comă indusă, ca urmare a accidentului suferit la schi în Alpi Francezi, în urmă cu două zile. Michael Schumacher a fost operat pentru a treia oară de către medicii de la spitalul din Grenoble. Intervenţia chirurgicală a durat două ore, iar Michael Schumacher  încă nu este în afara oricărui pericol. Doctorii spun că următoarele ore sunt cruciale
Audrey Hepburn şi Elvis Presley, printre artiştii cu cele mai emblematice coafuri
Cocul purtat de Audrey Hepburn în "Breakfast at Tiffany's", "moţul" cântăreţului Elvis Presley şi tunsoarea actriţei Jennifer Aniston în rolul Rachel din serialul TV "Friends" se numără printre cele mai emblematice coafuri din istorie.
Mesajul Preafericitului Patriarh Daniel de Anul Nou: Vă dorim tuturor sănătate şi mântuire, pace şi bucurie întru mulţi şi binecuvântaţi ani
Preafericitul Patriarh Daniel urează tuturor românilor, cu ocazia Anului Nou, oriunde s-ar afla, sănătate şi mântuire, pace şi bucurie întru mulţi şi binecuvântaţi ani.
Peste 130.000 de persoane au murit în Siria de la începutul conflictului
Conflictul dintre regim şi rebeli în Siria a provocat peste 130.000 de morţi de la începutul său, în martie 2011, majoritatea combatanţi din ambele tabere, potrivit unui nou bilanţ publicat marţi de Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO).
Bilanţul Elenei Udrea: Sunt un politician atipic, nu voi schimba garderoba; ştiu încotro vreau să merg
Deputatul PDL Elena Udrea îşi face bilanţul la final de an, într-o postare pe blogul său, apreciind că este un politician atipic, dar precizând că nu-şi va schimba nici silueta, nici garderoba şi subliniind că ştie “exact“ cine este şi încotro vrea să meargă.
Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher
Un jurnalist deghizat în preot a încercat, fără succes, să pătrundă în camera în care se află fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, în spitalul din Grenoble, informează presa germană, citată de The Guardian.

Niciun comentariu: