sâmbătă, 24 august 2013

Simona Halep este regina turneului de tenis american de la News Haven, după ce sâmbătă seară a învins-o pe Petra Kvitova, a treia favorită a turneului WTA.
simona jalep - budapestaSimona Halep uimește lumea tenisului, după ce a câștigat, sâmbătă al patrulea turneu WTA din carieră, în doar două luni de zile, reușind astfel să intre în top 20 jucătoare la nivel mondial.
La fel cum s-a întâmplat și în semifinala cu Wozniacki, românca s-a impus în primul set cu Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, după 34 de minute de joc. Halep a făcut primul brake la scorul de 2-2, apoi la 4-2, încheind setul pe propriul serviciu, cu 6-2.
Debutul setului doi a fost identic cu cel din semifinala cu Caroline Wozniack. Românca reușind să preia conducerea setului cu un brake, impunându-se în final tot cu 6-2, la fel ca în primul set.
Simona Halep a câștiga finala cu Petra Kvitova, în două seturi, după o oră și 7 minute de joc.
Pentru câștigarea turneului, românca va încasa 117.000 de dolari și 470 puncte WTA. Aceste puncte p vor propulsa în top 20 jucătoare la nivel mondial, cea mai bună clasare a Simonei din carieră.
Este cel de-al patrule titlu câștigat în 2013, după cele de la Nuremberg ,   ‘s-Hertogenbosch și Budapesta.
Simona Halep este revelația circuitului WTA în 2013, cu o semifinală Masters la Roma, patru titluri WTA câștigate în 2 luni și plus un sfert de finală la Mastersul de la Cincinnati. Românca este jucătoarea cu cea mai spectaculoasă urcare în ierarhia mondială.
Săptămâna viitoare, Simona Halep debutează pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
The post Simona Halep, victorie la New Haven. A câștigat al patrulea trofeu din 2013 în doar două luni appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

Nini Săpunaru, cercetat de DNA
Nini Săpunaru, varianta vehiculată de liberali pentru Ministerul Transporturilor, ar fi în atenția procurorilor DNA, care cercetează o firmă ce i-a aparţinut.
nini sapunaruNici nu au apucat bine să facă publică o nouă nominalizare la Transporturi, că DNA i-a luat iar în colimator pe liberali. Procurorii DNA decapitează pe capete propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor.
De mai bine de un an, DNA Iaşi anchetează o serie de contracte încheiate cu statul de către o firmă la care Nini Săpunaru a avut până acum câteva săptămâni 49,5% din acţiuni, potrivit evz.ro.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politică şi experienţă administrativă, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI şi nici cu DNA.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea pentru Transporturi, precizând însă că “crede sincer” că Nini Săpunaru este o “propunere cu multe şanse de nominalizare” în BPN al PNL.
Propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor urmează să fie votată duminică în cadrul Biroului Politic Naţional prin vot secret.
Însă, potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul Victor Ponta se împotriveşte acestei nominalizări, cerând PNL o altă propunere.
The post Nini Săpunaru, cercetat de DNA appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Simona Halep, victorie la New Haven. A câștigat al patrulea trofeu din 2013 în doar două luni
Simona Halep este regina turneului de tenis american de la News Haven, după ce sâmbătă seară a învins-o pe Petra Kvitova, a treia favorită a turneului WTA. Simona Halep uimește lumea tenisului, după ce a câștigat, sâmbătă al patrulea turneu WTA din carieră, în doar două luni de zile, reușind astfel să intre în top 20 jucătoare la nivel mondial. La fel cum s-a întâmplat și în semifinala cu Wozniack
Reghecampf: S-au înţeles cluburile pentru transferul lui Chiricheş. Victor Becali: Chiricheş nu a semnat absolut nimic
Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia, informează digisport.ro.
Semnificaţii istorice pentru 25 august
La 25 august 1912 se năştea Erich Honecker, om politic, preşedinte al Consiliului de Stat al fostei Republici Democrate Germane şi şef al statului (1974-1989). A demisionat din toate funcţiile în 1989, fiind mai târziu expulzat din ţară (m. 29 mai 1994).
Înfrângere pentru Legia Varşovia în campionatul Poloniei, înaintea returului cu Steaua
Formaţia Legia Varşovia, adversara Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Lechia Gdansk, într-un meci din etapa a V-a a campionatului Poloniei.

YESTERDAY

Un program popular de management al descărcărilor de pe internet transformă computerele în „zombie”
Versiunile recente ale Orbit Downloader, un program de management al descărcărilor de pe internet, transformă computerele pe care sunt instalate în „zombie” care pot fi folosiţi în atacurile DDoS.
Simona Halep A CÂŞTIGAT turneul de la New Haven
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la New Haven (SUA), obţinând patrulea titlu din carieră, după ce s-a impus în finala cu sportiva cehă Petra Kvitova, numărul 9 WTA şi a treia favorită, scor 6-2, 6-2.
Cehia: 100 de extremisti arestati in timpul unor manifestatii anti-romi
Circa 100 de extremisti de dreapta au fost arestati, sambata, in cursul unor manifestatii anti-romi organizate in opt orase din Cehia si care au adunat aproximativ 1.500 de persoane, au anuntat autoritatile, potrivit AFP.
Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO
Cântăreaţa Celia s-a cununat religios, sâmbătă, cu soţul ei, australianul Ardeli, cu care s-a căsătorit în luna mai, ceremonia având loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă.
Suspecţi de o TÂLHĂRIE de 20.000 de euro, ridicaţi în urma unor percheziţii.
Trei persoane suspectate ca au furat 20.000 de euro, prin amenintari, dintr-o casa din Targoviste au fost ridicate, sambata, in urma unor perchezitii in comuna damboviteana Gura Ocnitei, la descinderi fiind gasite o arma, bani si bijuterii provenite din infractiuni, dar si un laborator de droguri, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, perchezit
Autorităţile pregătesc un nou impozit pentru toţi românii
Ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu, vrea modificarea Codului fiscal şi a Codului de procedură fiscală astfel încât proprietarii să plătească impozit pe imobilele în funcţie de utilitatea lor.
Eva Longoria s-a despărţit de omul de afaceri Ernesto Arguello.
Eva Longoria s-a despartit de Ernesto Arguello, la patru luni dupa ce actrita a inceput o relatie cu omul de afaceri, informeaza Mediafax. "Nu a fost ceva foarte serios", a declarat o sursa pentru US Weekly. "El era amuzant. (...) Cei doi s-au despartit la inceputul acestei saptamanii", a adaugat sursa. Eva Longoria, in varsta de 38 de ani, l-a intalnit pe omul de afaceri in luna aprilie, cand l-a
Relu Fenechiu primeşte vot de încredere pentru continuarea mandatului la şefia PNL Iaşi
Liderul filialei judeţene Iaşi a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a primit, sâmbătă, în Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Iaşi, un vot de încredere pentru continuarea mandatului în funcţia de preşedinte al organizaţiei, pe care o deţine din 2004, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O femeie deține recordul mondial la sex. S-a culcat cu 919 bărbați în doar 12 ore
Lisa Sparks este campioană mondială la sex, după ce în doar 12 ore a reușit să se culce cu 919 bărbați. Adică câte un bărbat la fiecare 78 de secunde. Lisa Sparks, în vârstă  de 35 de ani, este o actrița porno a participat la un concurs anual intitulat World Gang Bang Championship. Concursul a avut trei participante, Lisa reușind să le învingă categoric pe celelalte două tinere. Recordul mondial a
Cristian Ciocan şi-a apărat cu succes centura europeană WBO la categoria grea.
Pugilistul roman Cristian "Hammer" Ciocan si-a aparat cu succes pentru a doua oara centura de campion european WBO la categoria grea, vineri seara, in fata norvegianului Leif Larsen, in cadrul unei gale de box ce a avut loc la Galati, transmite Mediafax. Ciocan l-a invins pe Larsen prin KO in runda a saptea. Romanul a castigat centura WBO in septembrie 2012, cand s-a impus in fata englezului Danny
Descoperirea care ar putea ajuta mulţi oameni să fie mai sănătoşi
Principalele meteode existente de purificare a apei sunt bazate pe filtre complexe şi uzine uriaşe.
Descoperire importantă a oamenilor de ştiinţă. Vaccinul care te poate scăpa de un atac de cord
Oamenii de ştiinţă susţin că toate persoanele cu vârste de peste 50 de ani trebuie să îşi facă vaccinul antigripal pentru că el înjumătăţeşte riscul de a suferi un atac de cord.
Nefericirea medicilor
Am observat ca multi se intreaba de ce nu sunt romanii fericiti. La urma urmelor traim vremuri binecuvantate, in care nimeni nu mai moare de foame (la Igiena Alimentatiei, in facultate, ni se spunea ca si un om al strazii poate sa-si faca necesarul caloric alimentar doar din resturi gasite in gunoi), in care granitele sunt deschise, avem libertate de opinie si constiinta, orizonturile mult mai lar
Mamaia: Carele alegorice iau pe sus maşinile turiştilor.
Un turist a reclamat Politiei ca masina i-a fost avariata de bodyguarzii unui club din statiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul in care era parcat si l-au mutat pe un trotuar, motivand ca au nevoie de loc pentru un car alegoric. Proprietarul masinii, un barbat din Giurgiu venit in vacanta la Mamaia, a depus o plangere la Politia din statiune, reclamand ca bodyguarzii unui club i-au
Mamaia: Carele alegorice iau pe sus maşinile turiştilor.
Un turist a reclamat Politiei ca masina i-a fost avariata de bodyguarzii unui club din statiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul in care era parcat si l-au mutat pe un trotuar, motivand ca au nevoie de loc pentru un car alegoric. Proprietarul masinii, un barbat din Giurgiu venit in vacanta la Mamaia, a depus o plangere la Politia din statiune, reclamand ca bodyguarzii unui club i-au