joi, 7 martie 2013

Un sibian a făcut aranjamentele florale pentru nunţile lui Adi Mutu, Tom Cruise, Eros Ramazzotti

Un sibian a făcut aranjamentele florale pentru nunţile lui Adi Mutu, Tom Cruise, Eros Ramazzotti:
Un bărbat din Sibiu, care 26 de ani a lucrat la o firmă din Italia specializată în aranjamente florale, a abut ocazia să realizeze ornamentele pentru nunta lui Tom Cruise şi Eros Ramazzotti.
Tobias Loris a fugit din România în 1985, când încă nu împlinise 18 ani, s-a stabilit la Roma şi a lucrat aproape 26 de ani într-o firmă specializată în pregătirea de aranjamente florale pentru evenimente, învăţând meserie de la profesionişti în arta florală.
În trei ani a învăţat meserie de la cei mai renumiţi artişti din domeniu, iar apoi a ajuns şi el foarte bun în meseria sa. Acesta a mărturisit la firma la care lucra "veneau contese, principese, baronese care aveau castele vechi şi voiau tot felul de combinaţii de flori la nunţi. Tot ce visau ele noaptea, trebuia să le dăm noi ziua", a declarat românul.
S-a ocupat singur de ornamentele florale pentru nunta lui Mutu VIDEO
Firma la care a lucrat a realizat toate aranjamentele florale la nunţile unor celebrităţi precum Tom Cruise, Adrian Mutu, Eros Ramazzotti, Francesco Totti şi Flavio Briatore. "Nunta lui Adrian Mutu am făcut-o singur, fără să mă ajute nimeni. A venit şefu şi a zis:

Citeşte mai mult...

8 Martie. Facebook își schimbă fața

8 Martie. Facebook își schimbă fața: TRANSFORMARE. Facebook a lansat noul News Feed. Aceasta este prima schimbare a News Feed-ului de când acesta a fost lansat, acum şapte ani, scrie Mediafax.

Sentinţa privind daunele civile în dosarul lui Şerban Huidu, amânată.

Sentinţa privind daunele civile în dosarul lui Şerban Huidu, amânată.: Curtea de Apel Brasov se va pronunta in data de 14 martie in dosarul privind daunele civile pe care firma de asigurari a fostei vedete TV Serban Huidu trebuie sa le plateasca familiilor victimelor accidentului provocat de acesta in octombrie 2011, potrivit Mediafax.
Magistratii Curtii de Apel au judecat, joi, recursul formulat de firma de asigurari auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA care a fost obligata sa plateasca integral daunele civile in cuantum de peste 360.000 de euro stabilite de ...

Sticle de vin rosé produs în 2012 de cuplul Jolie-Pitt, vândute în doar câteva ore pe internet

Sticle de vin rosé produs în 2012 de cuplul Jolie-Pitt, vândute în doar câteva ore pe internet: Cele 6.000 de sticle de Miraval 2012, un vin rosé produs pe domeniul deţinut în sudul Franţei de actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, s-au vândut joi în doar câteva ore, pe internet, a anunţat agenţia de comunicare care lucrează pentru acest domeniu viticol din Correns.





Sticle de vin rosé produs în 2012 de cuplul Jolie-Pitt, vândute în doar câteva ore pe internet

Sticle de vin rosé produs în 2012 de cuplul Jolie-Pitt, vândute în doar câteva ore pe internet: Cele 6.000 de sticle de Miraval 2012, un vin rosé produs pe domeniul deţinut în sudul Franţei de actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, s-au vândut joi în doar câteva ore, pe internet, a anunţat agenţia de comunicare care lucrează pentru acest domeniu viticol din Correns.





Pagina de Facebook este SPAŢIU PUBLIC, NU PRIVAT - decizia unei instanţe din România

Pagina de Facebook este SPAŢIU PUBLIC, NU PRIVAT - decizia unei instanţe din România: O Curte de Apel din România a stabilit, într-o cauză judecată în contencios administrativ, că pagina de Facebook este spaţiu public, nu privat.

"Reţeaua de socializare Facebook nu poate...

LIVE VIDEO Ora 18:00 Premiul Grupului pentru Dialog Social pentru 2012, decernat publicistului Dan Tapalaga intr-o ceremonie la sediul GDS

LIVE VIDEO Ora 18:00 Premiul Grupului pentru Dialog Social pentru 2012, decernat publicistului Dan Tapalaga intr-o ceremonie la sediul GDS: Premiul Grupului pentru Dialog Social pentru 2012 ii este decernat publicistului Dan Tapalaga intr-o ceremonie programata joi, incepand cu ora 18:00, la sediul GDS. Pe 12 februarie, GDS i-a acordat jurnalistului HotNews.ro Dan Tapalaga Premiul Grupului pentru Dialog Social pe anul 2012 "pentru modul exemplar, onest si curajos in care promoveaza valorile societatii democratice, pentru devotamentul si ardoarea cu care slujeste principiile statului de drept si ale luptei impotriva coruptiei de toate felurile din societatea romaneasca", anunta atunci site-ul Revistei 22.

FACEBOOK lansează astăzi noul NEWS FEED - Mediafax

FACEBOOK lansează astăzi noul NEWS FEED - Mediafax: "Odată cu noul News Feed, va putea fi pusă la dispoziţia utilizatorilor Facebook şi opţiunea Photo Feed, care va afişa numai pozele publicate de către prieteni sau de către profilele cărora un utilizator le-a dat LIKE, informează Business Insider. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi şi un Music Feed.

Noul News Feed va fi lansat de la ora 20.00 (ora României), schimbarea fiind de bun augur pentru cei din publicitate, care îşi vor putea direcţiona mai bine mesajul."

'via Blog this'

Crystal Pyramid Discovered In Bermuda Triangle 2012 HD

The Independent despre Gigi Becali: Rasist, sexist, oier, faceţi cunoştinţă cu patronul Stelei

The Independent despre Gigi Becali: Rasist, sexist, oier, faceţi cunoştinţă cu patronul Stelei:

În ziua meciului Steaua Chelsea, The Independent publică un portret extrem de acid al lui Gigi Becali. Jurnaliştii englezi nu îi iartă nici unul dintre păcatele parlamentarului român, făcându-l sexist, misogin, homofob, rasist. Ei amintesc de condamnarea pentru răpire, certurile cu antrenorii Stelei şi chiar faptul că a scuipat televizorul după ce a văzut-o pe Lady Gaga.
"A fost numit misogin, homofob şi rasist. A fost membru al Parlamentului European, este, în prezent, membru al Parlamentului României şi a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru răpire. Faceţi cunoştinţă cu Gigi Becali, patronul Steaua Bucureşti", scrie cotidianul britanic The Independent în ziua meciului Steaua Chelsea.
Este unul dintre oamenii bogaţi ai României, adaugă publicaţia străină, el construindu-şi averea cu ajutorul armatei, imediat după colapsul regimului Ceauşescu. "Fostul oier în vârstă de 54 de ani nu a făcut prea multe pentru a aplana controversele", scriu jurnaliştii britanici.
Activiştii pentru drepturile omului l-au acuzat pe Gigi Becali de discriminare faţă de femei, romi şi alte grupuri minoritare, el fiind cunoscut pentru opiniile extremiste.
The Independent aminteşte chiar şi de declaraţia patronului Stelei vizavi de Lady Gaga, când aceasta a concertat la Bucureşti: "Am schimbat canalul şi am scuipat

Citeşte mai mult...

Claudia Serdan, înapoi la muzică

Claudia Serdan, înapoi la muzică:

După o importantă carieră muzicală în ţară, cântăreaţa Claudia Serdan s-a transferat defintiv în Italia. "Am renunţat la cariera de cântăreaţă, pentru a fi nevastă şi mamă", ne-a declarat artista. După momente dificile petrecute în Peninsulă, Claudia  a început să-şi reconstruiască cariera muzicală, în ţara de adopţie.

A cântat la cenaclul Flacăra, acum cântă în Italia
Claudia Serdan şi-a început cariera de la o vârstă fragedă, participând la numeroase festivaluri de muzică. "La 6 ani am primit în dar prima mea chitarăCiteşte mai mult...

S-a întâmplat în Ungaria: Reclame Retrase După Un Editorial Despre Romi | Pagina de media – Petrişor Obae

S-a întâmplat în Ungaria: Reclame Retrase După Un Editorial Despre Romi | Pagina de media – Petrişor Obae: "Cinci mari companii internaţionale au renunţat la cumpărarea de spaţiu publicitar în cotidianul conservator ungar Magyar Hirlap după publicarea unui editorial împotriva etnicilor romi, potrivit Mediafax. Anularea contractelor publicitare este rezultatul unei campanii la care au participat numeroase organizaţii nonguvernamentale.

Grupul bancar austriac Erste Bank, banca ungară CIB Bank, gigantul suedez Ikea, grupul american de curierat FedEx şi grupul energetic francez GDF-Suez au decis să protesteze faţă de un editorial scris de Zsolt Bayer şi publicat în ianuarie."

'via Blog this'

GOOGLE anunţă că administraţia americană supravegheză mii de conturi de Internet

GOOGLE anunţă că administraţia americană supravegheză mii de conturi de Internet: Agenţiile guvernamentale americane, între care poliţia federală (FBI), au supravegheat mii de conturi de Internet din 2009 până în 2012 pentru a împiedica eventualele activităţi teroriste, a anunţat gigantul american GOOGLE, fără a oferi o cifră exactă.