joi, 28 februarie 2013

13 luni de iad in raiul dezvoltarii personale - Smart Woman - HotNews.ro

13 luni de iad in raiul dezvoltarii personale - Smart Woman - HotNews.ro: " Luni, ora 10 dimineata. Pe Facebook deja au inceput sa apara mentiuni despre ororile acestei zilei. E plin de poze cu bebelusi care plang insotiti de caption-ul "Iar e luni?", de poze cu cesti cu cafea aburinda si, nu in ultimul rand, de statusuri care descriu imagini similare."

'via Blog this'

Un designer român face senzaţie la Hollywood

Un designer român face senzaţie la Hollywood: Creaţiile Lorenei Sârbu, o timişoreancă ce locuieşte de câţiva ani buni în Beverly Hills, sunt purtate de Eva Longoria, Britney Spears, Carmen Electra, sau Minnie Driver,

Antena 3, amendată cu 15.000 de lei pentru linşaj mediatic la adresa unor magistraţi

Antena 3, amendată cu 15.000 de lei pentru linşaj mediatic la adresa unor magistraţi: Consiliul Suprem al Magistraturii a reclamat la CNA mai multe ediţii ale emisiunilor Antenei 3 difuzate în luna ianuarie.

Războiul audiențelor. Mama lui Victor Ponta - la Antena 3, mama Cămătarilor, la RTV

Războiul audiențelor. Mama lui Victor Ponta - la Antena 3, mama Cămătarilor, la RTV: În timp ce postul deținut de familia Voiculescu o are invitată, în prime time, pe mama premierului Victor Ponta, postul rival de știri, România TV, anunță că va avea o ediție specială, începând cu ora 21.00, în care mama...

Războiul audiențelor. Mama lui Victor Ponta - la Antena 3, mama Cămătarilor, la RTV

Războiul audiențelor. Mama lui Victor Ponta - la Antena 3, mama Cămătarilor, la RTV: În timp ce postul deținut de familia Voiculescu o are invitată, în prime time, pe mama premierului Victor Ponta, postul rival de știri, România TV, anunță că va avea o ediție specială, începând cu ora 21.00, în care mama...

Cea mai sexy femeie din lume, DE NERECUNOSCUT: Cum ARATĂ fără machiaj - FOTO, VIDEO

Cea mai sexy femeie din lume, DE NERECUNOSCUT: Cum ARATĂ fără machiaj - FOTO, VIDEO: .





Regizorul Bobby Păunescu l-a convins pe celebrul actor Tom Hardy să joace în următorul său film

Regizorul Bobby Păunescu l-a convins pe celebrul actor Tom Hardy să joace în următorul său film:
Tom Hardy, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului, ocupantul locului 6 în topul celor mai bine cotaţi actori de la Hollywood, va apărea în filmul "Samarkand", regizat de Bobby Păunescu.
Meritul producătorului şi regizorului român este cu atat mai mare cu cât Hardy, care care s-a remarcat cu rolul Cavalerului Negru din seria Batman, primeşte zilnic o mulţime de oferte.

Dintre toate ofertele a ales "Smarkand"
Proiectul cinematografic, cu un buget de 30 de milioane de dolari, spune povestea unui soldat britanic, membru al forţelor speciale aeriene, care revine acasă după o perioadă petrecută în Orientul Mijlociu. Suferind de stres post-traumatic, personajul lui Hardy trebuie să se reintegreze în societate, însă ororile trăite în război îi îngreunează situaţia.
Edward Thomas Hardy este un actor englez de film şi teatru. A fost John Janovec în miniseria "Camarazi de război" (Band of Brothers), produs de Tom Hanks şi Steven Spielberg. Hardy şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul Black Hawk Down, regizat de Ridley Scott. Cea mai recentă peliculă în care a apărut britanicul este "Batman: Cavalerul Negru" (The Dark Knight Rises).

Citeşte mai mult...

Grevă la România liberă, începând de la ora 14.00

Grevă la România liberă, începând de la ora 14.00: Ziariștii de la România liberă intră în grevă, de la ora 14.00. Anunțul a fost publicat chiar pe site-ul ziarului, dar, între timp, a fost

De ce ne place să fim mai mult „altfel” decât „asemănători”? Lucian Boia – „De ce este România altfel”? | Contributors

De ce ne place să fim mai mult „altfel” decât „asemănători”? Lucian Boia – „De ce este România altfel”? | Contributors: "Felicitări!
Chiar era nevoie de o astfel de opinie, căci intelighenția noastră pea își dă ochii peste cap de admirație la însăilările dlui Boia.

Normal că nu ne are la inimă și tot ce e străin este bun pentru el, din moment ce provine dintr-un popor prin definiție străin, care sute de ani nu a avut o țară a lui și a fost nevoit să pribegească de colo, colo.

Așa proști și netoți cum ne vede dnul Boia, măcar noi am avut o țară a noastră mai mult timp decât măreața națiune a lui Israel."

'via Blog this'

VIDEO ​Unitatea 61398: Cosmarul spionajului digital are adresa de Shanghai

VIDEO ​Unitatea 61398: Cosmarul spionajului digital are adresa de Shanghai: In urma cu cateva zile, o societate americana specializata in securitatea pe internet a afirmat, pe baza a sute de anchete derulate in ultimii sase ani, ca armata chineza controleaza unii dintre cei mai virulenti hackeri din lume, care au furat date in valoare de sute de milioane de dolari. Compania Mandiant sustine ca a identificat sursa a sute de atacuri cibernetice intr-un imobil de 12 etaje din Shanghai. Cladirea adaposteste o filiala a Armatei de Eliberare a Poporului, denumita Unitatea 61398, una dintre cele mai prolifice grupari de hackeri de pe glob.
Vezi in articol un video ce arata cum actioneaza hackerii Unitatii 61398 si citeste raportul Mandiant.