miercuri, 30 ianuarie 2013

Cezar Ion: „În TVR este epidemie de mitomanie!” - Media > EVZ.ro

Cezar Ion: „În TVR este epidemie de mitomanie!” - Media > EVZ.ro: "O altă problemă ridicată de Cezar Ion este cea a taxei TV, pe care românii au plătit-o, deşi conţinutul oferit de Televiziunea publică în ultimele şase luni a fost 90% reluări. "Cu excepţia buletinelor de ştiri, ce reprezintă 10% din coţinut, 90% din emisiuni au fost reluări. Românii au plătit deci, prin taxa TV, emisiunile pe care le plătiseră deja, la prima difuzare"."

'via Blog this'

Organizațiile de media: Libertatea de exprimare nu are nevoie de noi legi, ci de protecție

Organizațiile de media: Libertatea de exprimare nu are nevoie de noi legi, ci de protecție: Recomandările Comisiei Europene ar putea da idei politicienilor, spun organizațiile de media într-o poziție trimisă Paginademedia.ro: “Există un risc real ca afirmații de tipul celor

Raport din Estul salbatic - Opinii - HotNews.ro

Raport din Estul salbatic - Opinii - HotNews.ro: "S-au gasit unii sa tipe ca recomandarile din raportul MCV atenteaza la libertatea de exprimare, acest drept fundamental, adevarat, insa fundamental gresit utilizat in Romania. Niciunde in Europa nu ai dreptul sa calomniezi, sa insulti, sa minti continuu, sa manipulezi si sa demolezi institutii in numele libertatii de exprimare. "

'via Blog this'

Horia Georgescu, ANI: Este un trust media cu conexiuni politice care ATACĂ şefi de instituţii.

Horia Georgescu, ANI: Este un trust media cu conexiuni politice care ATACĂ şefi de instituţii.: Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, spune ca raportul Comisiei Europene pe Mecanismul de Cooperare si verificare este unul obiectiv si ca presiunile din partea presei, despre care se vorbeste in raport, sunt adevarate.
"Este un trust media cu conexiuni politice care foloseste atacuri" asupra sefilor de institutii "in cel mai josnic mod". "Timp ce cinci luni, am fost hartuit si eu, si familia mea," a adaugat Georgescu, intr-o emisiune la Digi 24. El a precizat ca a ...

Reputati oameni de presa din Romania comenteaza includerea campaniilor mediatice de hartuire in raportul pe Justitie al Comisiei Europene

Reputati oameni de presa din Romania comenteaza includerea campaniilor mediatice de hartuire in raportul pe Justitie al Comisiei Europene: Mai multi jurnalisti si comentatori de presa, voci echilibrate in spatiul media romanesc, au raspuns intrebarilor HotNews.ro legate de faptul ca in raportul MCV au ajuns sa fie mentionate campaniile mediatice impotriva unor institutii si personaje-cheie ale Justitiei. Ei sunt de acord ca este vorba despre o problema de fond si de anvergura, iar sursa acestor campanii mediatice, indicata cel mai des in raspunsuri, este trustul lui Dan Voiculescu, mai precis Antena 3.
  • Alte opinii vor fi publicate pe masura ce vor fi transmise HotNews.ro

Indexul libertatii presei 2013: Romania, pe locul 42, in urcare cu cinci pozitii

Indexul libertatii presei 2013: Romania, pe locul 42, in urcare cu cinci pozitii: Organizatia franceza Reporters sans Frontieres - RSF (Reporteri fara Frontiere) a facut public clasamentul mondial privind respectarea libertatii presei. In Indexul libertatii presei 2013, Romania este pozitionata pe locul 42, in urcare cu cinci locuri fata de anul precedent. Pe primele pozitii ale topului se afla Finlanda, Olanda si Norvegia in timp ce tarile codase la acest capitol sunt Turkmenistanul, Coreea de Nord si Eritreea.  Republica Moldova s-a clasat pe pozitia 55, in cadere cu doua locuri fata de anul precedent.

Cea mai frumoasă femeie din lume în anii '60, căsătorită fără să ştie

Cea mai frumoasă femeie din lume în anii '60, căsătorită fără să ştie: O legendă a cinematografiei italiene a descoperit de curând că este din nou o femeie căsătorită, încă din anul 2010, cu un bărbat spaniol cu care a fost logodită în 2006, deşi actriţa nu şi-a dat niciodată consimţământul pentru acea căsătorie.





Video: Capcană obscenă pentru primul ministru al Serbiei, Ivica Dačić



Premierul sârb Ivica Dacici a fost invitat la o emisiune pentru a vorbi despre problemele ţării, dar a avut parte de o surpriză: gazda emisiunii nu purta chiloţi.

Andreea Marin participă la o emisiune de mare succes în Spania

Andreea Marin participă la o emisiune de mare succes în Spania:
Proaspăt divorţată de Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin a plecat în Spania pentru a demara proiectele profesionale pe care le anunţa încă de anul trecut.
Într-un interviu pentru DIGI 24, Andreea Marin a mărturisit că se gândeşte la un nou format TV, pentru care a mers până în Spania: "Un format foarte bun, din descriere, m-a determinat să fiu aici, pentru a-l vedea live. Un producător m-a plăcut foarte tare de pe vremea când lucram cu domnul Lazarov şi iată că m-a căutat după atâţia ani".
Vedeta participă la emisiuni
Într-o fotografie postată chiar de ea pe o reţea de socializare, Andreea Marin pare preocupată, dar şi foarte serioasă. "Un gând bun din Spania, din culisele unui spectacol televizat de mare succes, care începe în câteva momente! Pe curând!", a scris Andreea lângă fotografie.

Redactorul-şef al Sunday Times îşi cere scuze pentru publicarea unei caricaturi cu Netanyahu - Mediafax

Redactorul-şef al Sunday Times îşi cere scuze pentru publicarea unei caricaturi cu Netanyahu - Mediafax: "Caricatura îl prezintă pe Netanyahu cu o mistrie plină de sânge în mână, în timp ce construieşte un zid printre ale cărui cărămizi se văd capete de copii şi femei palestinieni ţipând de durere şi pentru care foloseşte un mortar de culoarea sângelui. Desenul a apărut de Ziua Mondială pentru Comemorarea Holocaustului."

'via Blog this'

Concert In memoriam MĂLINA OLINESCU

Concert In memoriam MĂLINA OLINESCU: Marți, 29 ianuarie, cântăreața ar fi împlinit 39 de ani. Cu această ocazie, prietenul ei Călin Geambașu a organizat un concert numit „Glas de înger” pe scena Teatrului „Constantin Tănase”.

Teo își schimbă cariera la 180 de grade! N-o să-ți vină să crezi ce MESERIE și-a ales în urma DIVORȚULUI - Timp liber > EVZ.ro

Teo își schimbă cariera la 180 de grade! N-o să-ți vină să crezi ce MESERIE și-a ales în urma DIVORȚULUI - Timp liber > EVZ.ro: "În plus, de luna viitoare, Legea Medierii devine obligatorie, astfel încât participanții la proces vor ajunge mai întâi în fața unui mediator și apoi în fața judecatorului. Mediatorul va încerca să-i determine să rezolve conflictul pe cale amiabilă.
Teo va avea de rezolvat, cel mai probabil, problemele conjugale, conflictele de muncă sau scandalurile între vecini."

'via Blog this'

Stiri.Botosani.ro - Dan Negru: La TVR testul bate audienta! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Dan Negru: La TVR testul bate audienta! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Brenciu, Andreea Marin, Raluca Moianu, Divertis... Cati am fi picat? As propune (habar n-am cui) sa fim testati si noi, ceilalati din breasla. Ca o curiozitate si ca un gest de solidaritate. Esca, Brenciu, Razvan si Dani, Simona Gherghe. Ca sa vedeti cate din vedetele televizunii de azi ar fi fost concediate, dupa testul grila al Tvr-ului. Eu sunt dispus sa fac testul!", a scris Dan Negru pe site-ul de socializare Facebook, potrivit Libertatea."

'via Blog this'

Jurnaliştii National Geographic, în 1930: "România vrăjită, perla Europei de Est"

Jurnaliştii National Geographic, în 1930: "România vrăjită, perla Europei de Est": În 1934, National Geographic Magazine SUA dedica două numere (peste 120 de pagini) României vrăjite, perla Europei de Est, o ţară plină de culori, de obiceiuri străbune, de o ospitalitate rară, cu o capitală în care se îmbină vechiul şi noul, asemănătoare...

Miguel Bosé - Decirnos Adiós (feat.Penélope Cruz)

Super Big Brother: 1.8 gigapixel ARGUS-IS