marți, 29 ianuarie 2013

RECORD la surfing Garret McNamara un val de 100 metri!

O nouă destinație turistică: CIMITIRELE. România, în fruntea listei| GALERIE FOTO

O nouă destinație turistică: CIMITIRELE. România, în fruntea listei| GALERIE FOTO: Editorii "National Geographic" propun călătorilor un obiectiv turistic neconvențional: cimitirele.

Ucraina: General de poliţie, condamnat la închisoare pe viaţă pentru asasinarea unui jurnalist

Ucraina: General de poliţie, condamnat la închisoare pe viaţă pentru asasinarea unui jurnalist: Un tribunal din Kiev a condamnat, azi, la închisoare pe viaţă un fost înalt responsabil din poliţie pentru asasinarea în 2000 a ziaristului Gheorghi Gongadze.

Alexandra Dinu s-a despărţit de miliardarul italian Andreea Rizzoli

Alexandra Dinu s-a despărţit de miliardarul italian Andreea Rizzoli:
Fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu nu mai formează un cuplu cu logodnicul italian cu care se zvonea că urma să se căsătorească.
Actriţa Alexandra Dinu, în vârstă de 31 de ani, s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în Italia, la Roma. Apropiaţii cuplului ştiau că cei doi îşi făceau planuri de nuntă, însă, după o relaţie de patru ani cu magnatul italian Andreea Rizzoli, una dintre cele mai influente persoane din Peninsulă, cancan.ro a anunţat că s-au despărţit încă dinainte de Anul Nou, dau au păstrat discreţia asupra acestui aspect din viaţa lor personală.
Mai mult, şi presa din Peninsulă anunţa încă din luna octombrie iminenta căsătorie a celor doi. Din păcate, au decis să meargă pe drumuri separate. Alexandra Dinu se concentrează acum asupra carierei sale profesionale şi şi-a reluat legăturile cu vechii prieteni din România. După ce actriţa româncă a îmbracat rochia de mireasă pentru rolul din pelicula “Sposami”, un film de televiziune difuzat de Rai 1, în care joacă unul dintre rolurile principale, publicaţiile tabloid din Peninsulă anunţă că fosta soţie a lui Adrian Mutu se pregăteşte de nunta cu miliardarul italian Andrea Rizzo.
Citeşte mai mult...

Stenograme. Garda interlopă i-a dat raportul lui Crin Antonescu - Justiţie > EVZ.ro

Stenograme. Garda interlopă i-a dat raportul lui Crin Antonescu - Justiţie > EVZ.ro: "Invitat la petrecerea lui Crin
Din lectura stenogramelor rezultă că legătura dintre Crin Antonescu şi Dumitru Samson, trimis la Cluj să organizeze, ca la carte, fraudarea referendumului, era asigurată de ministrul Corneliu Dobriţoiu. Când a venit în „capitala" Ardealului, Samson s-a prezentat în faţa liberalilor clujeni ca fiind „trimisul special al Bucureştiului”."

'via Blog this'

5,6 milioane de români pe Facebook

5,6 milioane de români pe Facebook: Numărul utilizatorilor români de Facebook și numărul de fanpage-uri românești au crescut cu 27% în 2012, potrivit unei monitorizări Facebrands.ro. Conform datelor înregistrate de serviciile

LOREDANA, cea mai mediatizată vedetă din România

LOREDANA, cea mai mediatizată vedetă din România: Potrivit raportului mediaTrust, locurile doi și trei sunt ocupate de Bianca Drăgușanu, respectiv Anda Adam

DE NERECUNOSCUT. Cum arată ACUM idolul tinerilor, din "Beverly Hills 90210" - GALERIE FOTO

DE NERECUNOSCUT. Cum arată ACUM idolul tinerilor, din "Beverly Hills 90210" - GALERIE FOTO: .





Nicoleta Luciu: "Am vrut să mă ARUNC de la etaj"

Nicoleta Luciu: "Am vrut să mă ARUNC de la etaj": Într-o declarație acordată Acasă TV, Nicoleta Luciu a vorbit despre cât de greu i-a fost pe parcursul sarcinii cu tripleți și a mărturisit faptul că, la un moment dat, a vrut să se sinucidă.