luni, 28 ianuarie 2013

După incidentul cu paparazzi: Dezvăluiri în EXCLUSIVITATE! Andreea Marin, într-un interviu inedit!

Gianina Corondan, Elise Stan şi Sanda Vişan, între angajaţii TVR care vor fi concediaţi

Gianina Corondan, Elise Stan şi Sanda Vişan, între angajaţii TVR care vor fi concediaţi: Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Vişan, Cezar Ion şi Horia Romanescu se numără printre angajaţii TVR care vor fi concediaţi de la 1 februarie, după cum au declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, surse din Televiziunea Română.





OTV a fost închis ilegal de CNA - Media > EVZ.ro

OTV a fost închis ilegal de CNA - Media > EVZ.ro: "Conform art. 10 alin. 2 din legea 504/2002, CNA este autoritate unică de reglementare în domeniul serviciilor media audiovizuale. În consecinţă, SC Ocram Televiziune SRL, în calitate de deţinătoare a licenţei audiovizuale analogice are calitatea de consumator captiv.
În lipsa acestei licenţe, societatea nu poate să-şi desfăşoare activitatea şi nu s-ar mai putea vota şi confirma un plan de reorganizare, urmând a fi obligată să intre în faliment."

'via Blog this'

FOTO. Perucile din tricot, ultima tendinţă în moda anului 2013.

FOTO. Perucile din tricot, ultima tendinţă în moda anului 2013.: O studenta din Marea Britanie a lansat peste noapte o noua tendinta in moda, dupa ce a creat cateva peruci tricotate, scrie Dailymail.co.uk.
Louise Walker, in varsta de 22 de ani, a inceput sa tricoteze perucile pentru lucrarea ei de licenta in fotografie, dar pe parcursul proiectului si-a dat seama ca poate sa vina in ajutorul femeilor care si-au pierdut parul.
Fiecare peruca este inspirata dintr-o coafura. Culorile sunt pastelate, studenta folosind rozul, mov, galben ca simbol pentru parul ...

Nica: Atacurile cibernetice, din ce în ce mai sofisticate; discutăm şi adoptăm măsuri în CSAT.

Nica: Atacurile cibernetice, din ce în ce mai sofisticate; discutăm şi adoptăm măsuri în CSAT.: Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, a declarat, luni, ca atacurile cibernetice au devenit din ce in ce mai sofisticate, el aratand ca subiectul se va discuta in 5 februarie, la sedinta CSAT, unde se vor adopta si masuri de contracarare si, ulterior, de aducere la zi a legislatiei, potrivit Mediafax.
"Romania, in ultima perioada - si va spun ca ultima perioada este doar ceea ce s-a dat publicitatii - a fost tinta unui atac informatic de proportii. El nu a existat pana acum in ...

Rusia declară RĂZBOI piraţilor online

Rusia declară RĂZBOI piraţilor online: Guvernul rus vrea să pedepsească pirateria online cu amenzi care pot ajunge la 12.500 de euro pentru proprietarii de site-uri de internet şi cei care le găzduiesc, potrivit unui proiect de lege consultat luni de AFP.

TOPUL celor mai tari reclame din timpul Super Bowl-ului. Campaniile care au influenţat industria media - VIDEO

TOPUL celor mai tari reclame din timpul Super Bowl-ului. Campaniile care au influenţat industria media - VIDEO: Marile companii din SUA plătesc sume importante pentru 30 de secunde de reclamă în timpul Super Bowl. Unele dintre promoţii au avut un succes atât de mare încât au devenit puncte de referinţe în media.





Cătălin Botezatu, audiat în dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam

Cătălin Botezatu, audiat în dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam: Creatorul de modă Cătălin Botezatu este audiat luni seară, la DIICOT, în dosarul furtului de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.





C.V.-ul perfect? Ce caracteristici şi atuuri are fişa de prezentare a unui francez - FOTO

C.V.-ul perfect? Ce caracteristici şi atuuri are fişa de prezentare a unui francez - FOTO: .





OTV, datorii de peste 2,3 milioane de euro. Dan Diaconescu are de primit 774.000 de euro

OTV, datorii de peste 2,3 milioane de euro. Dan Diaconescu are de primit 774.000 de euro: Ocram Televiziune, firma care a operat postul OTV și care acum se află în insolvență, are de dat creditorilor peste 2,3 milioane de euro, potrivit

GOOGLE conduce o campanie pentru limitarea accesului guvernului SUA la email-urile utilizatorilor

GOOGLE conduce o campanie pentru limitarea accesului guvernului SUA la email-urile utilizatorilor: GOOGLE primeşte circa 1.400 de solicitări pe lună din partea autorităţilor americane pentru acces la email-urile şi documentele utilizatorilor şi orchestrează o campanie de limitare a accesului guvernului la comunicaţiile digitale, relatează Bloomberg.





Asta a văzut TOM CRUISE în MISIUNE IMPOSIBILĂ 4! Cum poţi trăi SENZAŢIA experimentată de actor - FOTO, VIDEO

Asta a văzut TOM CRUISE în MISIUNE IMPOSIBILĂ 4! Cum poţi trăi SENZAŢIA experimentată de actor - FOTO, VIDEO: .





CRONOLOGIE. Dan Voiculescu joacă liniştit justiţia pe degete! Motivul pentru care şi-a dat demisia de trei ori din Senat

CRONOLOGIE. Dan Voiculescu joacă liniştit justiţia pe degete! Motivul pentru care şi-a dat demisia de trei ori din Senat: Dan Voiculescu şi-a dat demisia din Senat la trei date cheie: 6 septembrie 2007, după ce DNA a început urmărirea penală în dosarul Loteria II, 25 iunie 2012, când dosarul său era la un pas de a fi finalizat de Curtea Supremă şi...

Suspendare, fraternitate, libertate

Suspendare, fraternitate, libertate: Dan Voiculescu si-a exprimat, duminica seara, la Realitatea TV, temerea ca nu cumva coabitarea sa se transforme in fraternizare, intr-o intelegere de tipul "o mana spala pe alta si amandoua obrazul". Sa nu ne trezim, a explicat Voiculescu, ca unii din membrii USL incearca sa-si rezolve probleme lor, iertandu-i pe ceilalti. Moderatorul a ratat sa-l intrebe pe cine din USL suspecteaza de fraternizare cu dusmanul? Pe Victor Ponta, pe Liviu Drangea, pe cei de la PSD sau pe cei din PNL? Toate datele il aseaza pe seful guverenului in capul listei suspectilor, desi Voiculescu l-a laudat. Dar nu va lasati inselati de aparente: in politica dublului discurs mai important este ce vor sa transmita, nu ce spun politicienii. Cu putin timp in urma, Ponta a admis public ca s-a simtit vizat.

Alexandra Stan, apreciată de italieni. Apare într-o reclamă VIDEO

Alexandra Stan, apreciată de italieni. Apare într-o reclamă VIDEO:
Alexandra Stan are o carieră cu adevărat fructuoasă. Melodiile sale sunt foarte apreciate peste tot în lume.
De aceea, între zeci de concerte susţinute în străinătate, artista munceşte de zor, promovându-şi muzica. Piesa "Mr. Saxobeat" a atrecut de 50 de milioane de accesări pe YouTube. Românca profită de popularitatea din străinătate şi noua ei piesă, "Cliche", apare în Italia într-un spot la o mare reţea de telefonie mobilă.






A bătut-o pe Inna la popularitate
Alexandra Stan a reuşit să depăşească succesul Innei în timp record, ocupând primele locuri în topurile musicale. atât de la noi, cât şi cele de peste hotare. Tânăra a cucerit toată Europa cu celebra piesă „Mr. Saxobeat”. Mai mult, Alexandra a reuşit să ducă linia melodică a succesului ei şi peste Atlantic. Solista a rezistat timp de şase săptămâni consecutive pe primul loc în top Billboard SUA, o performanţă pe care Inna nu a reuşit să o bifeze, în ciuda promovării sale intense. O astfel de reuşită nu a mai fost bifată decât de Madonna şi Lady Gaga.
Citeşte mai mult...

IMAGINI FABULOASE. Treptele care par să coboare la nesfârșit

IMAGINI FABULOASE. Treptele care par să coboare la nesfârșit: Un monument istoric din India în urmă cu 1.200 de ani în urmă impresionează și acum prin iluzia optică pe care o dă.

Un virus vine cu Antena 3: Cătălin Botezatu se află în stare gravă la spital! - IT & C > Capital.ro

Un virus vine cu Antena 3: Cătălin Botezatu se află în stare gravă la spital! - IT & C > Capital.ro: "cesta este un virus! Vă sfătuim să NU îl accesaţi”.


Iată mesajul fals:

Catalin Botezatu se afla in stare grava la spital

Bine cunoscutul designer roman, Catalin Botezatu, a suferit un nefericit accident de masina luni, in jurul orei 04:30 (a.m.), in apropiere de Bucuresti, relateaza DC News."

'via Blog this'

Ultimul răcnet al modei: micropurcelul!

Ultimul răcnet al modei: micropurcelul!: Când au apărut pe piaţă, au creat o adevărată isterie printre vedetele de la Hollywood. Acum sunt din nou în trend, şi fac furori, mai ales printre copii.

Emisiunea aflată la originea farsei telefonice regale a fost anulată

Emisiunea aflată la originea farsei telefonice regale a fost anulată: Emisiunea, difuzată de un post radiofonic australian, aflată la originea farsei telefonice care a condus la sinuciderea unei infirmiere din spitalul londonez în care era internată ducesa Catherine, soţia prinţului William, a fost anulată, au anunţat luni reprezentanţii postului.





Dan Diaconescu a depus la Parchetul ICCJ o plângere la adresa membrilor CNA

Dan Diaconescu a depus la Parchetul ICCJ o plângere la adresa membrilor CNA: Dan Diaconescu a depus, luni, la Parchetul instanţei supreme o plângere la adresa membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului, pe care îi acuză de abuz în serviciu în legătură cu deciziile de retragere a licenţei de emisie a OTV şi de amendare după închiderea postului.





Secţia de judecători a CSM vrea să interzică "unor jurnalişti" să mai facă ...

Secţia de judecători a CSM vrea să interzică "unor jurnalişti" să mai facă ...: Sectia de judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, la initiativa magistratului Horatiu Dumbrava (suspectat de conflict de interese), s-a intrunit astazi pentru a sesiza Inspectia Judiciara, cerand verificari cu privire la faptul ca "unii jurnalisti" au adus atingere intregului sistem judiciar, afectand INDEPENDENTA JUSTITIEI.
La vina "unor jurnalisti" , judecatorii sectiei au adaugat si declaratiile "unor politicieni" care au afectat credibilitatea Justitiei.
Demersul Sectiei de ...

Rory din serialul "Fetele Gilmore", la 30 de ani. Cum arată Alexis Bledel la 12 ani de la celebrul rol - GALERIE FOTO

Rory din serialul "Fetele Gilmore", la 30 de ani. Cum arată Alexis Bledel la 12 ani de la celebrul rol - GALERIE FOTO: Actriţa americană Alexis Bledel şi-a câştigat un loc în istoria televiziunii cu rolul Rory din celebrul serial "Gilmore Girls/Fetele Gilmore", care urmăreşte de-a lungul a şapte sezoane viaţa unei mame (Lorelai) şi a fiicei sale (Rory).





Stiri.Botosani.ro - Cum distrugi o națiune : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Cum distrugi o națiune : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva.  Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni.
 Nu poti multiplica bogatia divizand-o"."

'via Blog this'

Unsprezece ţări europene vor asculta la radio muzică românească.

Unsprezece ţări europene vor asculta la radio muzică românească.: Melomanii din unsprezece tari europene vor asculta pe posturile publice de radio concertul extraordinar de muzica clasica romaneasca desfasurat la Sala Radio luni, 1 februarie. In Danemarca, Germania, Spania, Croatia, Portugalia, Estonia, Letonia, Bulgaria, Grecia, Turcia, Norvegia, vor fi difuzate lucrari reprezentative, semnate de mari compozitori romani, din pacate mult prea rar daruite publicului live.
Orchestra Nationala Radio condusa de dirijorul sau principal, Tiberiu Soare, va ...

Video: Farsă benefică pentru oamenii străzii

ȘOCANT. Părinții dintr-o țară comunistă își MÂNÂNCĂ proprii copii din cauza foametei - Panorama > EVZ.ro

ȘOCANT. Părinții dintr-o țară comunistă își MÂNÂNCĂ proprii copii din cauza foametei - Panorama > EVZ.ro: "La rândul său, jurnalistul Jiro Ishimaru, de la Asia Press, titrează într-un articol de 12 pagini că "am fost șocați de-a dreptul de numeroasele mărturii ale localnicilor despre asemenea cazuri de canibalism". "Un alt bărbat și-a dezgropat nepotul și l-a mâncat, iar altul și-a omorât copilul și i-a gătit carnea", se mai arată în articolul publicat de Asia Press.
De asemenea, cotidianul Sunday Times citează un oficial al Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, care afirmă că "într-un sat din regiunea Chongdan, a fost arestat un bărbat care a înnebunit de foame și și-a gătit propriul copil"."

'via Blog this'