luni, 21 ianuarie 2013

Mii de păsări au INVADAT litoralul românesc | FOTOGALERIE

Mii de păsări au INVADAT litoralul românesc | FOTOGALERIE: Mii de păsări, lebede graţioase, pescăruşi, lişiţe chiar şi ciori, au invadat ţărmul în căutare de hrană.

TVR solicită un buget de 174 de milioane de lei, iar Radioul Public, de 186 milioane de lei. Sumele, mai mici decât în 2012

TVR solicită un buget de 174 de milioane de lei, iar Radioul Public, de 186 milioane de lei. Sumele, mai mici decât în 2012: Televiziunea Română solicită o sumă de 174.217.000 de lei de la bugetul de stat pentru a-şi desfăşura activitatea în 2013, în timp ce Radioul Public cere de la bugetul de stat 186.094.000 de lei, ambele sume fiind mai mici decât cele primite de cele două societăţi anul trecut.





SCANDALUL AMANTA PSIHOLOGULUI. Dan Diaconescu, Stelian Ogică şi Magda Ciumac au fost executaţi silit pentru calomnie - Justiţie > EVZ.ro

SCANDALUL AMANTA PSIHOLOGULUI. Dan Diaconescu, Stelian Ogică şi Magda Ciumac au fost executaţi silit pentru calomnie - Justiţie > EVZ.ro: "Patronul OTV, Dan Diaconescu, Stelian „Loterie” Ogică şi Magda Ciumac au pierdut procesul de calomnie cu psihologul Ilie Marinescu, care i-a dat în judecată şi i-a acuzat că i-au distrus reputaţia. La sfârşitul anului trecut, Judecătoria Sectorului 1 a decis executarea silită a celor trei."

'via Blog this'

Jennifer Lopez, vacanţă pe iaht alături de copii şi prieteni. Unde s-a relaxat vedeta latino - FOTO

Jennifer Lopez, vacanţă pe iaht alături de copii şi prieteni. Unde s-a relaxat vedeta latino - FOTO: .





Video: Cum se vindecă diabetul în 30 de zile

Românii au cheltuit 40 de milioane de euro pe vacanțe în Dubai - Turism > EVZ.ro

Românii au cheltuit 40 de milioane de euro pe vacanțe în Dubai - Turism > EVZ.ro: "Cheltuiala medie a unui turist român, care include drumul şi cazarea, este aproximativ 800 de euro, la care se adaugă încă 500-1.000 de euro pe mâncare, suveniruri şi diverse cumpărături. Durata medie a sejurului este de şapte zile."

'via Blog this'

Cum ne influenţează reţelele sociale şi jocurile: Vor fi schimbări masive în următorii 10 ani

Cum ne influenţează reţelele sociale şi jocurile: Vor fi schimbări masive în următorii 10 ani: Reţelele sociale precum Facebook şi jocurile online schimbă felul în care oamenii se definesc în societate, potrivit unui studiu. Ideile tradiţionale de definire personală sunt blocate la nivel de individ atunci când oamenii folosesc în exces reţelele sociale sau jocurile pe internet.





CanCan TV revine azi pe Acasă

CanCan TV revine azi pe Acasă: CanCan TV, emisiune prezentată de Ilinca Vandici și Adrian Artene, revine în această seară, de la ora 22.00, pe Acasă TV.  Programul de două ore

Audiente radio de toamna: Kiss FM isi pastreaza suprematia la nivel national si urban, Radio Zu - in Bucuresti

Audiente radio de toamna: Kiss FM isi pastreaza suprematia la nivel national si urban, Radio Zu - in Bucuresti: Kiss FM ramane cel mai ascultat post de radio la nivel national si urban, in timp ce Radio Zu ramane lider in Bucuresti, potrivit ultimului val al Studiului de Audienta Radio, desfasurat in perioada 3 septembrie - 16 decembrie 2012. La nivel urban, Kiss FM este urmat de Radio Romania Actualitati, Radio Zu si Europa FM, in timp ce la Bucuresti Radio Zu este urmat de Radio Romania Actualitati, Kiss FM si Magic FM.

Catrinel Menghia, imaginea brandului american de jeansi, True Religion

Catrinel Menghia, imaginea brandului american de jeansi, True Religion: Modelul de origine română a realizat un pictorial pentru campania SS 2013