sâmbătă, 5 ianuarie 2013

NU S-A RESPECTAT NICI O TRADIŢIE CREŞTINEASCĂ! Sergiu Nicolaescu a fost condus pe ultimul drum FĂRĂ LUMÂNĂRI sau COLIVĂ! - Vedete de la noi | Libertatea.ro

NU S-A RESPECTAT NICI O TRADIŢIE CREŞTINEASCĂ! Sergiu Nicolaescu a fost condus pe ultimul drum FĂRĂ LUMÂNĂRI sau COLIVĂ! - Vedete de la noi | Libertatea.ro: "Totuşi, uimitor este faptul că familia a ales să nu fie respectată nici o tradiţie creştinească, deşi Sergiu Nicolaescu era ortodox.

"În datina creştinească, celor prezenţi li se împart lumânări aprinse (uneori însoţite de o batistă, o pânză albă sau un prosop, precum şi un covrig, un măr, un colăcel etc.), de sufletul celui răposat. Cei ce primesc aceste daruri sunt datori să spună "Dumnezeu să-l ierte" sau "Bogdaproste!""

'via Blog this'

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "Comunicat de presă


Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect, în prima şedinţă publică a Consiliului."

'via Blog this'

"Lupu", ultimul film în care a jucat Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în acest an.

"Lupu", ultimul film în care a jucat Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în acest an.: Sergiu Nicolaescu a aparut destul de rar in filmele altor regizori, asa cum s-a intamplat de pilda in "Felix si Otilia", regizat de Iulian Mihu.
Si totusi ultimul film in care publicul il va putea vedea ca actor este nu doar regizat de altcineva, ci poarta chiar semnatura unui tanar cineast.
Filmul "Lupu" reprezinta debutul in lungmetraj al lui Bogdan Mustata, iar Sergiu Nicolaescu joaca in aceasta pelicula rolul unui batran intelept care ajuta un tanar sa ia deciziile corecte in viata. ...

CTP: "Îl vor pe comisarul Miclovan îmbălsămat şi sulemenit, descântat de rânduri de popi, altfel nu e întreagă simţirea lor pentru el..."

CTP: "Îl vor pe comisarul Miclovan îmbălsămat şi sulemenit, descântat de rânduri de popi, altfel nu e întreagă simţirea lor pentru el...": Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat întristat de reacția oamenilor care au huiduit-o pe soția lui Sergiu Nicolaescu în fața crematoriului unde a fost ars fostul regizor.

SERGIU NICOLAESCU, ULTIMUL DRUM. „Două kilograme şi jumătate de cenuşă. Atât rămâne dintr-un om” - Social > EVZ.ro

SERGIU NICOLAESCU, ULTIMUL DRUM. „Două kilograme şi jumătate de cenuşă. Atât rămâne dintr-un om” - Social > EVZ.ro: "Apoi, sicriul care, de multe ori, este închiriat de cei de la crematoriu şi folosit la mai multe ceremonii, este coborât cu liftul la subsol. Trupul neînsufleţit este scos din sicriu şi pus în cuptor. „Pentru a arde un trup uman sunt necesare 50-60 de minute. Rămân cam două kilograme şi jumătate de cenuşă şi osemintele. Acestea sunt pisate şi amestecate, apoi, cu cenuşa. Totul se pune într-o urnă pe care o nituieşte un tinichigiu de acolo. Este inscripţionată cu numele decedatului şi, ori se păstrează acolo, contra unei sume de bani, ori se dă familiei”, povesteşte specialistul."

'via Blog this'

Un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton, în pregătire la Hollywood - Mediafax

Un film despre viaţa şi cariera lui Hillary Clinton, în pregătire la Hollywood - Mediafax: "Hillary Clinton reprezintă subiectul central al unui scenariu scris la Hollywood care prezintă viaţa ei din perioada universitară, relaţia cu Bill Clinton şi ascensiunea la rolul de primă doamnă a Statelor Unite, informează femalefirst.co.uk.

Dacă acest proiect cinematografic va primi undă verde din partea producătorilor de la Hollywood, filmul se va concentra asupra deciziei dificile pe care a trebuit să o ia Hillary Clinton, atunci când a fost nevoită să aleagă între cariera promiţătoare pe care o avea la Washington şi relaţia cu Bill Clinton.

Filmul se va intitula "Rodham" - numele de naştere al lui Hillary."

'via Blog this'

Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu (32 de ani) a murit in urma unui infarct - Media & Publicitate - HotNews.ro

Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu (32 de ani) a murit in urma unui infarct - Media & Publicitate - HotNews.ro: "Pentru un astfel de diagnostic nici medic nu mai este necesar sa fii. Daca stii sa pui electrozii aparatului acesta analizeaza si da direct diagnosticul de infarct.Este un examen de rutina....
Se aduna diagnosticele interesante....acesta,Sergiu Nicolaescu....oare cine urmeaza?"

'via Blog this'

RTV: Patriarhia ar fi încercat să blocheze slujba din casa lui Sergiu Nicolaescu | Romania Libera

RTV: Patriarhia ar fi încercat să blocheze slujba din casa lui Sergiu Nicolaescu | Romania Libera: "Patriarhia neagă că ar fi trimis preoţi acasă la Nicolaescu şi spune că ar fi vorba de o intoxicare a familiei regizorului.



Scandalul legat de incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu atinge cote incredibile. Potrivit RTV, mai mulţi preoţi de la Patriarhie ar fi fost trimişi să oprească slujba ţinută acasă la familia regizorului. Slujba ar fi fost oficiată de un răspopit, deoarece Biserica condamna incinerarea corpurilor persoanelor decedate."

'via Blog this'

Adrian Sârbu îi va face o înmormântare simbolică lui Sergiu Nicolaescu

Adrian Sârbu îi va face o înmormântare simbolică lui Sergiu Nicolaescu: Adrian Sârbu, boss-ul grupului PRO, îi va face o înmormântare simbolică regizorului Sergiu Nicolaescu la Buftea, unde și-a petrecut o mare parte din viața profesională și acolo unde acum se află studiourile MediaPro, relatează...

Pactul anti-Voiculescu | Romania Libera

Pactul anti-Voiculescu | Romania Libera: "Practic, în jocul cu Justiţia lui Voiculescu nu i-a ieşit, până acum, nimic. Deşi a impus-o pe Mona Pivniceru ca ministru, nu a reuşit să determine numirea unor procurori şefi favorabili sie şi USL-ului şi, ultimul eşec, nici să răstoarne echilibrul de forţe din Consiliul Superior al Magistraturii. În ciuda manevrelor Monei Pivniceru, la şefia CSM a fost aleasă fostul vicepreşedinte, Oana Schmidt Hăineala, care a reuşit anul trecut, alături de Oana Ghica, să dejoace planurile ministrului Justiţiei şi ale celor ce o trag de sfori.

Nici atacurile imunde la adresa celorlalte instituţii nu s-au soldat cu vreun rezultat concret, nu le-au slăbit influenţa, nu au reuşit să determine vreo demisie sau o destituire, în schimb au reuşit să le ostilizeze şi mai tare. Şi i-a făcut duşmani chiar şi pe cei ce nu au nici o simpatie faţă de Traian Băsescu."

'via Blog this'

Sute de persoane s-au înghesuit la Târgu Jiu pentru a vedea gratuit filmele lui Sergiu Nicolaescu

Sute de persoane s-au înghesuit la Târgu Jiu pentru a vedea gratuit filmele lui Sergiu Nicolaescu: Sute de persoane s-au înghesuit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la cinematograful "Sergiu Nicolaescu", din Târgu Jiu, pentru a urmări gratuit filme ale acestuia, un tânăr care a căzut în busculada creată fiind călcat în picioare, fără însă a fi rănit.





TRAGEDIE LA OTV! A murit prezentatoarea Andreea Chirvasiu

TRAGEDIE LA OTV! A murit prezentatoarea Andreea Chirvasiu - Vedete > EVZ.ro: "Andreea Chirvasiu a încetat din vață pe 2 ianuarie, la București. Ea era prezentatoarea și realizatoarea emisiunii medicale "Cafeneaua sufletelor" de la postul OTV. Era de șase ani angajata postului patronat de Dan Diaconescu.


"S-a simţit rău înainte de sărbători, a mers la spital, i-au făcut nişte perfuzii apoi a plecat acasă. Pe 2 ianuarie, seara, i s-a făcut iarăşi rău, a mers din nou la spital, însă medicii n-au mai apucat să intervină. S-a stins în braţele mamei ei!", a povestit o prietena a acesteia pentru Adevărul."

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, amenințată cu moartea! - Actualitate > EVZ.ro

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, amenințată cu moartea! - Actualitate > EVZ.ro: "Regizorul va fi incinerat, astăzi, în jurul orei 12.00, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Capitală, iar funeraliile vor avea loc conform programului anunţat. Asta în ciuda faptului că vineri seara se vorbea de opririrea incinerării, ca urmare a unei solicitări făcute de un  fii nelegitim al lui Nicoleascu. Judecătoria Sector 1, unde a fost depusă solicitarea, nu poate împiedica, însă, funeraliile."

'via Blog this'

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, amenințată cu moartea! - Actualitate > EVZ.ro

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, amenințată cu moartea! - Actualitate > EVZ.ro: "Regizorul va fi incinerat, astăzi, în jurul orei 12.00, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Capitală, iar funeraliile vor avea loc conform programului anunţat. Asta în ciuda faptului că vineri seara se vorbea de opririrea incinerării, ca urmare a unei solicitări făcute de un  fii nelegitim al lui Nicoleascu. Judecătoria Sector 1, unde a fost depusă solicitarea, nu poate împiedica, însă, funeraliile."

'via Blog this'

S-a zvonit că a fost ÎNDRAGOSTIT de ea. FEMEIA DIN ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE a lui Sergiu Nicolaescu | VIDEO

S-a zvonit că a fost ÎNDRAGOSTIT de ea. FEMEIA DIN ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE a lui Sergiu Nicolaescu | VIDEO: În 1990 revista People a desemnat-o drept una dintre cele mai frumoase persoane din lume. Ea este cea care a fost aleasă de regizorul Sergiu Nicolaescu să joace rolul principal feminin în “Ultima noapte de dragoste”, ecranizare...