vineri, 4 ianuarie 2013

TV on line gratis

NU ai nevoie de televiziune prin cablu sau satelit? Iată modul în care poți urmări toate canalele TV, GRATUIT! - IT & C > Capital.ro: "Ce trebuie să faci pentru a te bucura de canale TV gratis? Ai nevoie de un PC sau o tabletă, de o conexiune bună la internet, de programul acesta şi să accesezi unul din site-urile de mai jos.

www.cool-tv.net/
www.ro-tvonline.com/
onesitetv.com/tvonline/country/Romania/
www.tvron.ro/
tvonline.radiourionline.com/
tvronline.com/"

'via Blog this'

La priveghiul bătrânului „Elf” - Vedete > EVZ.ro

La priveghiul bătrânului „Elf” - Vedete > EVZ.ro: "O delegaţie a Senatului, în frunte cu Miki Şpagă, a depus o coroană în lipsa lui Crin Antonescu. Au mai venit Ion Iliescu şi Victor Ponta.
O doamnă în vârstă era revoltată: „Ce mârţoagă a rămas să-l moştenească! Păi ce mai făcea el cu ea, cu o Viagra pe lună? Păi asta- i femeie de o dată pe lună!?”.
Pentru că, oricum, fostul artist şi politician urmează să fie incinerat, trupul i-a fost depus într-un sicriu ieftin, de doar 1.000 de lei
A început lupta pe avere. Un bărbat reclamă că este fiul nelegitim al regizorului"

'via Blog this'

Malpraxis sau dorinţă de moarte? "În afară, medicii ar fi rămas fără drept de practică pentru o asemenea greşeală" - Sănătate > EVZ.ro

Malpraxis sau dorinţă de moarte? "În afară, medicii ar fi rămas fără drept de practică pentru o asemenea greşeală" - Sănătate > EVZ.ro: "Îndurerata nevastă a fostului senator pesedist i-a întâmpinat, ieri, pe cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu celebrului regizor într-un paltonaş alb şi în cizme negre, de piele, cu tocuri înalte. Doar faptul că era nemachiată trăda că femeia cu care Sergiu Nicolaescu şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă era în doliu. Accepta, zâmbind enigmatic, condoleanţele.
La întrebarea noastră referitoare la decizia sa de a expune un sicriu acoperit, Dana Ionică Nicolaescu, cea de-a treia soţie a fostului actor, scenarist şi regizor, a suspinat, a stors o lacrimă şi ne-a susurat: „A fost dorinţa sa...”. Elegantă până la capăt, moştenitoarea de 36 de ani a averii defunctului politician şi artist stătea cu ochii în patru să nu care cumva cineva să facă poze..."

'via Blog this'

"Lupu", ultimul film în care a jucat Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în acest an

"Lupu", ultimul film în care a jucat Sergiu Nicolaescu, va avea premiera în acest an: "Lupu", ultimul film în care Sergiu Nicolaescu a acceptat să joace un rol cheie, sub bagheta altui regizor - Bogdan Mustaţă, va avea premiera în acest an.





Inflatia anuala din Zona Euro s-a mentinut in decembrie la 2,2%

Inflatia anuala din Zona Euro s-a mentinut in decembrie la 2,2%: Eurostat a anuntat vineri ca inflatia anuala din zona euro s-a mentinut in decembrie la 2,2%, cele mai puternice scumpiri fiind inregistrate in sectorul energiei, urmat de categoria alimentelor, tutunului si bauturilor alcoolice, informeaza Mediafax. Datele anuntate vineri de Eurostat sunt preliminare si nu cuprind evolutia inflatiei la nivelul fiecarui stat membru.

Video: Întâlnire de groază cu ursul polar

Hitler este informat că Gérard Depardieu este acum un cetățean al Rusiei

IN MEMORIAM SERGIU NICOLAESCU

Sergiu Nicolaescu, ultimul sondaj

Ponta îşi ia adio de la Sergiu Nicolaescu: Sunt foarte afectat şi am vrut să fiu prezent aici.

Ponta îşi ia adio de la Sergiu Nicolaescu: Sunt foarte afectat şi am vrut să fiu prezent aici.: Premierul Victor Ponta se afla la ora transmiterii acestei stiri la Cercul Militar National, acolo unde este depus trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu pentru a-i aduce un ultmim omagiu regizorului.
"Am dorit in primul rand in numele Guvernului sa prezint un omagiu acestui om care a facut foarte multe pentru Romania (...). Am avut si o datorie umana pentru ca l-am si cunoscut pe Sergiu Nicolasescu. Cu atat mai mult astazi sunt foarte afectat si am vrut sa fiu prezent", a declarat, ...

Brigitte Bardot ameninţă că va cere la rândul ei cetăţenia rusă - Mediafax

Brigitte Bardot ameninţă că va cere la rândul ei cetăţenia rusă - Mediafax: ""Dacă cei aflaţi la putere vor avea laşitatea şi imprudenţa de a-i ucide pe cei doi elefanţi Baby şi Nepal, în ciuda numeroaselor propuneri trimise de fundaţia mea, o organizaţie cu o utilitate publică recunoscută, şi apelul nostru de a-i salva va rămâne fără răspuns, voi lua decizia de a solicita cetăţenia rusă, pentru a pleca din această ţară care nu este altceva decât un cimitir pentru animale", afirmă actriţa în această scrisoare publică."

'via Blog this'

EXCLUSIV EVZ. Regizorul Florin Iepan: ”Nicolaescu este un regizor al morții”. Scriitorul Marcel Tolcea: ”Rapsod al naționalismului ceaușist” | VIDEO - EVZ Special > EVZ.ro

EXCLUSIV EVZ. Regizorul Florin Iepan: ”Nicolaescu este un regizor al morții”. Scriitorul Marcel Tolcea: ”Rapsod al naționalismului ceaușist” | VIDEO - EVZ Special > EVZ.ro: "”Sergiu Nicolaescu nu a avut nicio contribuție la lansarea tinerei generații de autori de filme. Ba din contra. Noi am reușit abia în 2005 să spargem monopolul pe care îl deținea Nicolaescu la CNC cu ajutorul Monei Muscă, ce era atunci ministrul Culturii și abia din acel moment  putem spune că noul val al tinerilor producători de filme a început să se manifeste în România. Asta nu i se datorează lui Sergiu Nicolaescu.  Din contra, practic până în acel moment, Sergiu Nicolaescu și un grup mic de regizori împărțeau banii alocați anual de CNC. După 2005 s-a repliat imediat, la vedere ne lăuda pe noi, cei tineri, prin spate își continua jocul la CNC. Faptul că reușea să aibă influență se vede: ultimele filme, deși au fost slabe, toate au avut finanțare de la CNC”, explică regizorul timișoaran Florin Iepan."

'via Blog this'

AFR: "Nea Mărin Miliardar", mai mulţi spectatori decât toate filmele româneşti ...

AFR: "Nea Mărin Miliardar", mai mulţi spectatori decât toate filmele româneşti ...: Pelicula "Nea Marin Miliardar", in regia lui Sergiu Nicolaescu, din 1979, a avut mai multi spectatori in cinematografele din Romania decat toate cele aproape 200 de filme romanesti realizate dupa 1989 la un loc, a declarat, vineri, Constantin Fugasin, presedintele Asociatiei Film Romania (AFR), potrivit Mediafax.
"Cele aproape 200 de filme romanesti realizate dupa 1989 nu au atras - toate la un loc! - numarul de spectatori inregistrat de un singur film al lui Sergiu Nicolaescu - «Nea ...

Presa europeană, IRONICĂ şi SARCASTICĂ faţă de noua cetăţenie rusă a lui Gérard Depardieu | Romania Libera

Presa europeană, IRONICĂ şi SARCASTICĂ faţă de noua cetăţenie rusă a lui Gérard Depardieu | Romania Libera: "Publicaţia La Presse de la Manche, pe un ton ironic şi sub titlul "Salut tovarich!", îi aminteşte câteva adevăruri dureroase celebrului actor francez, care laudă libertăţile democraţiei din Rusia preşedintelui Putin: "Devenind cetăţean rus, Gérard Depardieu accede direct la frumuseţea sublimă a acelui spaţiu aproape infinit şi de o libertate totală cum este Siberia, cel puţin aşa cum era ea în epoca revolută în care milioane de sovietici se aflau încă în gulaguri, pe vremea când colonelul Putin lucra pentru KGB"."

'via Blog this'

Jessica Alba, la plajă de Anul Nou: Actriţa de 31 de ani, în costum de baie - FOTO - Mediafax

Jessica Alba, la plajă de Anul Nou: Actriţa de 31 de ani, în costum de baie - FOTO - Mediafax: "În ciuda siluetei zvelte şi a abdomenului plat, Alba a mărturisit recent că nu urmează o dietă strictă, dar că mănâncă multe legume, proteine fără grăsime, fructe şi fibre.

"Dietele sunt pentru păsări", a spus aceasta. "Cred că trebuie să te alimentezi într-un fel care te face să te simţi cel mai bine."

Actriţa îşi va relua rolul stripteuzei Nancy Callahan în "Sin City: A Dame to Kill For", a cărui lansare este pregătită pentru octombrie 2013 şi în care va juca alături de Mickey Rourke, Michael Madsen şi Devon Aoki."

'via Blog this'

Traian Basescu: Unele trusturi media sunt interesate in discreditarea unor institutii

Traian Basescu: Unele trusturi media sunt interesate in discreditarea unor institutii: Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, ca unele trusturi media sunt intersate de discreditarea unor institutii, printre care se numara si cele care fac parte din sistemul de justitie din Romania. "Intentia a fost sa se distribuie neincrederea pe intregul sistem", in masura in care nicio grupare de tip mafiot nu are nevoie de o justitie puternica, a precizat seful statului. Presedintele Basescu a mai afirmat ca aceasta vulnerabilitate trebuie probabil tratata legal, si a indemnat la gasirea unei solutii.

Angela Gheorghiu divorţează de Roberto Alagna după 17 ani de căsnicie

Angela Gheorghiu divorţează de Roberto Alagna după 17 ani de căsnicie:
Angela Gheorghiu şi tenorul Roberto Alagna au decis de comun acord ca anul acesta să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Soprana consideră acest pas ca o trecere spre o „nouă identitate”.
"Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o noua identitate. Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divortul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum", a declarat artista pentru Mediafax.
Cei doi artişti au mai fost la un pas de divorţ în 2009
Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au mai fost la un pas de divorţ în 2009. La acea vreme, soprana invoca lipsa intimităţii faţă de soţul ei, ea locuind la New York, iar el insistând să rămână la Paris alături de rudele sale. Totuşi, atunci, cei doi artişti au mai dat o şansă căsniciei lor şi s-au împăcat duă o vacanţă petrecută în România, încercând pe cât posibil să nu mai îmbine viaţa personală cu cea profesională.


Citeşte mai mult...

Angela Gheorghiu divorţează de Roberto Alagna după 17 ani de căsnicie

Angela Gheorghiu divorţează de Roberto Alagna după 17 ani de căsnicie:
Angela Gheorghiu şi tenorul Roberto Alagna au decis de comun acord ca anul acesta să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Soprana consideră acest pas ca o trecere spre o „nouă identitate”.
"Intru în noul an cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o noua identitate. Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divortul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum", a declarat artista pentru Mediafax.
Cei doi artişti au mai fost la un pas de divorţ în 2009
Angela Gheorghiu si Roberto Alagna au mai fost la un pas de divorţ în 2009. La acea vreme, soprana invoca lipsa intimităţii faţă de soţul ei, ea locuind la New York, iar el insistând să rămână la Paris alături de rudele sale. Totuşi, atunci, cei doi artişti au mai dat o şansă căsniciei lor şi s-au împăcat duă o vacanţă petrecută în România, încercând pe cât posibil să nu mai îmbine viaţa personală cu cea profesională.


Citeşte mai mult...

Gerard Depardieu, mulţumit de cetăţenia rusă. "Ador ţara voastră și modul vostru de gândire"

Gerard Depardieu, mulţumit de cetăţenia rusă. "Ador ţara voastră și modul vostru de gândire": Celebrul actor francez Gerard Depardieu s-a declarat bucuros de primirea cetățeniei ruse printr-un decret semnat de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, adăugând că-i place Rusia şi promițând să studieze limba rusă.

DRAMA uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: De ce se deplasează într-un SCAUN CU ROTILE - FOTO

DRAMA uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: De ce se deplasează într-un SCAUN CU ROTILE - FOTO: .