marți, 10 decembrie 2013


Taxa de intrare in cazinouri va creste de la 20 de lei la 50 de lei, pentru ca Fiscul nu poate tine evidenta castigurilor nete ale fiecarui jucator
Guvernul va creste taxa de intrare in cazinouri de 20 la 50 de lei, bani care sunt virati la bugetul de stat, intrucat fiscul si operatorii nu pot tine evidenta castigurilor nete ale fiecarui jucator, iar impozitul de 25% pe castig va fi eliminat, a declarat Cristinela Odeta Nestor, presedinte presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), citata de agentia Mediafax.
Apel nominal în Parlament, la cererea PDL, înainte de votul pe constituirea comisiei Călăraşi
Un apel nominal cerut de PDL pentru verificarea cvorumului are loc în plenul Parlamentului, la ora transmiterii acestei ştiri, înainte de se supune la vot constituirea comisiei Călăraşi.
CSM a luat act de cererile de demisie ale procuroarei Angela Nicolae şi judecătorului Toni Neacşu
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat act, în şedinţa de plen de marţi, de cererile de demisie înaintate de procurorul Angela Nicolae, arestată în dosarul evaziunii fiscale de peste 70 de milioane de euro, şi de judecătorul Toni Neacşu, judecat într-o cauză de abuz în serviciu.
Viviane Reding: CE consideră că România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru Schengen
Comisia Europeană consideră că România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Spaţiul Schengen, dar decizia aparţine statelor membre ale Uniunii Europene, afirmă vicepreşedintele CE Viviane Reding, comisar european pentru Justiţie, Drepturi fundamentale şi Cetăţenie.
Antonescu: Decizia PNL era de aprobare a Legii minelor, unii parlamentari PNL nu au votat
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că decizia grupului parlamentar al deputaţilor PNL era de a se vota în favoarea modificărilor la Legea minelor, însă o serie de parlamentari liberali nu au votat proiectul, motiv pentru care şi-a anulat conferinţa de presă programată astăzi.
LEGEA MINELOR. Aceştia sunt parlamentarii puterii USL care au votat ÎMPOTRIVA legii-paravan pentru Roşia Montană
Legea minelor a căzut în Parlament, nereuşind să adune numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată după ce parlamentarii USL nu au votat pentru aceasta.
Teleorman: Un proiectil exploziv a fost folosit 10 ani ca nicovala intr-o gospodarie rurala
Un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri a fost folosit mai bine de 10 ani drept nicovala in gospodaria unui batran cu varsta de peste 80 de ani din localitatea Poroschia, in judetul Teleorman, scrie Agerpres.
Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaraţie de presă la ora 18.30
Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaaţie de presă la ora 18.30. Gândul va transmite LIVE TEXT declaraţiile.
Peste 20.000 de naşteri pe an în rândul fetelor sub 19 ani; mai mult de 4.000, la al doilea copil
Peste 20.000 naşteri pe an se înregistrează în rândul fetelor cu vârste sub 19 ani, mai mult de 4.000 dintre acestea fiind la a doua naştere, potrivit unor date statistice prezentate marţi, de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.
LPF se va adresa justiţiei pentru a recupera suma de 200.000 de euro de la FC Rapid
Adunarea Generală extraordinară a LPF a stabilit, în şedinţa de marţi, să se adreseze justiţiei pentru recuperarea sumei de 200.000 de euro primită în avans din drepturile TV de FC Rapid, club retrogradat în Liga a II-a în urma deciziei TAS, a declarat secretarul general al ligii, Justin Ştefan.

Niciun comentariu: