miercuri, 11 decembrie 2013


Românii pot cumpăra aur direct de la ghişeele unei bănci. Cât costă cea mai mică monedă oferită la vânzare
Banca Comercială Română (BCR) oferă clienţilor săi retail, de la începutul acestei săptămani, posibilitatea să cumpere aur direct de la ghişeele unităţilor sale, fără a mai fi nevoie de precomandă.
Zgonea: Modificările la Codul Penal nu îi protejează pe parlamentari de ANI sau DNA; e o amplă dezinformare
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, susţine că modificarea Codului Penal nu îi face pe parlamentari imuni în faţa organelor judiciare şi nu îi protejează de ANI şi DNA, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile este "o amplă campanie de dezinformare".
UE condamnă utilizarea forţei împotriva manifestanţilor, în Ucraina
Uniunea Europeană a criticat vehement intervenţia violentă a forţelor de ordine ucrainene împotriva "manifestanţilor paşnici", relatează AFP.
Cameron Diaz a cumpărat un apartament de 9 milioane de dolari
Actriţa Cameron Diaz a cumpărat recent un apartament de lux în clădirea Walker Tower din cartierul rezidenţial Chelsea din Manhattan, New York, în care locuiesc celebrităţi precum Harrison Ford, Katie Holmes şi Nicole Kidman, informează contactmusic.com.
Manoel de Oliveira, în vârstă de 105 ani, se pregăteşte să revină în spatele camerei de filmat
Portughezul Manoel de Oliveira, supranumit "decanul de vârstă al cineaştilor", a împlinit miercuri vârsta de 105 ani şi a spus că şi-a păstrat intactă pasiunea pentru cinematografie, informează AFP.
Antonescu: Sunt şi eu un ziarist ratat, voi încerca să aflu ce a fost la Comisia Juridică din Cameră
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că va încerca să afle în ce condiţii au fost aprobate, luni seară, o serie de proiecte de lege în Comisia juridică din Camera Deputaţilor, afirmând: "Am şi eu apetitul meu de detectiv, sunt şi eu un ziarist ratat".
Comisia Europeană, SUA, Olanda şi Marea Britanie urmăresc amendamentele la Codul Penal
Ambasada Olandei în România, Ambasada SUA, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris şi purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Gray, au arătat miercuri că urmăresc amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputaţilor a scos preşedintele şi parlamentarii din categoria funcţionarilor publici.
Papa Francisc, desemnat "persoana anului 2013" de revista Time
Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, "persoana anului 2013" de editorii revistei americane Time.
Trupul neînsufleţit al lui Nelson Mandela, expus la Pretoria. Numeroase personalităţi îi aduc un ultim omagiu fostului preşedinte sud-african - FOTO
Personalităţi străine şi sud-africane au defilat, miercuri dimineaţă, la Pretoria, în faţa sicriului deschis al fostului preşedinte Nelson Mandela, pentru a-i aduce un ultim omagiu omului care a eliberat Africa de Sud de regimul rasist al apartheidului.
DNA cere Parlamentului European ridicarea imunităţii lui Ovidiu Silaghi
DNA cere Parlamentului European, prin intermediul Parchetului ICCJ, ridicarea imunităţii lui Ovidiu Silaghi, în vederea urmăririi penale a acestuia, pentru trafic de influenţă, în dosarul de corupţie al lui Nelu Iordache, fostul ministru al Transporturilor fiind acuzat că a cerut şi primit mită.
DOVADĂ. O nouă DEZINFORMARE marca SRS: Şeful ANI este incompatibil.
Senatorul Sorin Rosca Stanescu lanseaza o noua campanie de discreditare, de aceasta data, la adresa directorului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Sorin Rosca Stanescu, dar si senatorul Valer Marian, cer demisia lui Horia Georgescu pe motiv ca acesta ar fi fost administrator la o firma pe care nu a mentionat-o in declaratiile de interese. Din datele de la Registrul Comertului, re
DNA cere ridicarea imunităţii lui Ovidiu Silaghi.
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a inaintat catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie solicitarea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii Parlamentului European pentru transmiterea unei opinii si formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Ovidiu Silaghi. Acesta este acuzat de trafic de influenta in forma continua
Calomnia poate reintra in Codul Penal. Adio libertate de exprimare! Inclusiv online
Printre nebuniile adoptate de Parlament ieri in martea neagra (care de fapt era ziua drepturilor omului - 10 Decembrie), dincolo de modificarea listei functionarilor publici si a schimbarii definitiei 'conflictului de interese', majoritatea parlamentara a re-introdus, in acelasi sistem mirlanesc (adica adoptat peste noapte, modificand un text care zicea altceva initial), insulta si calomnia ca ped
Verde la furat bani publici. Cum omori o tara cu doua cuvinte. Marea miza nu sunt, de data asta, parlamentarii
In Parlament s-au comis, intr-o zi neagra pentru democratia romaneasca, doua orori. Prima: parlamentarii si-au asigurat super-imunitate, scotandu-se din categoria functionarilor publici pentru a-si blinda astfel scutul in fata procurorilor. A doua: a fost modificata definitia conflictului de interese in sfera penala in asa fel incat nu mai raspunde (aproape) nimeni pentru nimic. Toti au sarit pe b
Antonescu: E absurd să trimiţi în penal, pe conflict de interese, pe cel care şi-a angajat nevasta
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la RRA, că modificarea Codului penal trebuia realizată "deschis" şi asumată public, inclusiv de ministrul Justiţiei, el susţinând totodată că "este absurd să trimiţi în penal pe cineva pentru că la cabinetul parlamentar şi-a angajat nevasta".
Antonescu: Cei care fac raportul MCV să vadă dacă nu sunt cam dese loviturile de stat în România
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu ştie dacă modificările operate de Camera Deputaţilor la Codul penal se vor regăsi în raportul MCV din ianuarie, el arătând că aceia care fac raportul ar trebui să se intereseze dacă nu sunt cam dese loviturile de stat în România.
Guvernul MAJOREAZĂ taxele pentru jocuri de noroc şi le calculează în euro
Taxele anuale pentru acordarea licenţei la jocurile de noroc vor fi majorate şi calculate în euro, iar plata se va face în lei la cursul publicat de BCE în prima zi a lunii octombrie din anul precedent, pe modelul practicat la accize, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă pregătit de Guvern.

Niciun comentariu: