marți, 10 decembrie 2013

Putin: Tentativele de destabilizare a echilibrului strategic constinuă prin scutul SUA
Tentativele vizând perturbarea echilibrului strategic în lume continuă, în special prin proiectul instalării unui scut antirachetă american în Europa, a declarat marţi şreşedintele rus Vladimir Putin într-o reuniune a colegiului Ministerului Apărării.
Un tren de pasageri a deraiat în Grecia după ce a intrat într-o turmă de vaci
Un tren cu 120 de pasageri la bord care se deplasa pe ruta Atena-Salonic, în nordul Greciei, a deraiat marţi, după ce a intrat într-o turmă de vaci, însă accidentul nu s-a soldat cu victime, a anunţat operatorul Căilor Ferate din Grecia, Trainose.
FOTO: Cum este omagiat Nelson Mandela de artişti, peste tot în lume.
Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela este omagiat la Soweto, in cadrul unei ceremonii la care participa peste 100 de lideri mondiali. Citeste si: Funeralii la Soweto. Liderii lumii aduc omagii lui Nelson Mandela In memoria lui Nelson Mandela, oamenii din intreaga lume au tinut sa-i aduca omagii in cele mai originale moduri. Citeste si: Basescu: Ar fi bine sa mai avem un Mandela Aflati, din
Bancherul Adrian Apolzan, noul preşedinte al CA al Poştei Române.
Adrian Apolzan este noul presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), se arata intr-un comunicat al institutiei. Apolzan este director de Corporate Affairs la ING Bank. Anterior, functia de conducere a Consiliului de Administratie a fost detinuta de Marian Pantazescu, al carui mandat de administrator neexecutiv si presedinte al Consiliului de Administratie
Antonescu: Parlamentarii nu au superimunitate.
Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca parlamentarii nu vor avea superimunitate si ca era necesara aceasta lege pentru ca alesii nu sunt functionari publici. Citeste si: Legea anticoruptie NU se mai aplica parlamentarilor! Acestia pot face trafic de influenta cat vor, fara teama de a fi arestati "Parlamentarii nu sunt functionari publici, erau asimilati functionarilor.
Maior: Starea de securitate a României este bună, dacă au fost greşeli mi le asum
Directorul SRI, George Maior, a declarat, marţi, în plenul Parlamentului, că starea de securitate a României este bună, iar, dacă au fost greşeli, şi le asumă.
AFP: Dispută între România şi Israel privind activitatea muncitorilor români în colonii
O dispută diplomatică a apărut între România şi Israel după ce Bucureştiul a refuzat ca muncitori români să lucreze în colonii israeliene din Cisiordania, în contextul în care Uniunea Europeană critică activ activităţile de colonizare într-o zonă revendicată de palestinieni, informează AFP.
VIDEO Strangere de mana istorica intre Barack Obama si Raul Castro, la ceremoniile dedicate lui Nelson Mandela
Presedintele american Barack Obama a dat mana cu omologul sau cubanez Raul Castro, in timpul ceremoniei de omagiu pentru Nelson Mandela organizata la Soweto, noteaza AFP.
Despre Nelson Mandela, sau despre un lider autentic
Romanii vor avea ocazia sa vada crampeie de istorie plimbate pe ecranele televizoarelor. Nu e esential ca avem trei premieri britanici care participa la funeraliile oficiale, nu e esential nici ca Nicholas Sarkozy si Francois Hollande dau calduros mana si isi lasa pentru o zi batalila politica pentru a fi impreuna la ceremonia dedicata lui Nelson Mandela. Nu e esential nici macar ca Nelson Mandela
Presedintele comisiei pentru minoritati din Parlament: Foarte multi romani care nu cunosc limba maghiara sau nu au avut rude de etnie maghiara solicita cetatenia ungara. Astazi gandim intr-o Europa unita
"Foarte multi romani care nici nu cunosc limba magiara sau nu au avut rude de etnie maghiara solicita cetatenie ungara. Dar cum astazi ne gandim nu numai in cadrul unei tari nationale, ci ne gandim intr-o Europa unita, pana la urma va trebui sa acceptam ca sunt anumite drepturi de care putem sa ne folosim", a declarat pentru HotNews.ro presedintele comisiei pentru drepturile omului, cult
Câinele din filmul "Gravity", marele câştigător la Oscarurile canine 2013
Câinele care poate fi auzit în timp ce latră în filmul SF "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron, este marele câştigător de la Fido Awards 2013, o gală considerată echivalentul canin al premiilor Oscar, care celebrează realizările deosebite ale acestor animale pe marele ecran.
Parlamentul respinge raportul TVR. Consiliul de administraţie al televiziunii publice este demis
Raportul de activitate al SRTV pe 2012 a fost respins, marţi, de plenul Parlamentului, ceea ce implică demiterea Consiliului de administraţie al televiziunii publice.

Niciun comentariu: