miercuri, 11 decembrie 2013

Antonescu: Afirmaţiile şefului ANI sunt iresponsabile. PNL nu încurajează infractorii.
Antonescu, despre pozitia Olandei fata de amendamentele la Codul Penal: este greu sa spui nemultumirea fata de MCV cand in fiecare seara, la ora 18 si jumatate, presedintele iese si vorbeste de cate o lovitura de stat. 'Cred ca este normal ca Ambasada Olandei sa se informeze si sa vada ca nu e niciun motiv de ingrijorare. Cu MCV n-am cum sa spun acelasi lucru. Oamenii aceia ar trebui sa se interes
Madonna s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat
Cântăreaţa Madonna s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani.
Explozie la intrarea în aeroportul din Kabul. Un atentat sinucigaş împotriva unui convoi NATO
Un kamikaze şi-a detonat miercuri maşina încărcată cu explozivi, în apropierea unui convoi militar NATO care intra în aeroportul capitalei afgane, Kabul, au anunţat oficiali, potrivit cărora accidentul nu s-a soldat cu victime.
Surpriză inedită de Crăciun pentru călătorii unei companii aeriene - VIDEO
O companie aeriană le-a făcut o surpriză călătorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadou ceea ce şi-au dorit într-un mod inedit.
Olanda, îngrijorată de amendamentele la Codul Penal. ...
Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. "Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele (la Codul Penal, n.r.) si asteapta evolutiile viitoare
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara confirma ca indulcitorul artificial aspartam nu este daunator sanatatii
Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) a confirmat ca indulcitorul artificial aspartam este sigur pentru consum si nu reprezinta o amenintare pentru sanatate. De cand a intrat in uz, in anii 1980, multe studii medicale au pus la indoiala siguranta aspartamului. EFSA spune ca “nu a lasat nicio piatra neintoarsa” in timpul evaluarii riscurilor indulcitorului artificial.
10 decembrie 2013- ziua cand arbitrariul a devenit lege
Din vara anului 2012 nu am mai avut o zi atât de agitată precum cea de ieri. Mânaţi de un elan suspect, deputaţii, uitând de nevoia odihnei, au ales să se dedice binelui public, în cele din urmă, lucrând, oră după oră, într-un spectacol fără precedent. Ştirile parvenind cu întârziere de la Parlament evocau o succesiune de decizii  contradictorii, ezitante, stranii, dar având un numitor comun uşor
Românii muncesc 6 zile pe lună pentru plata taxelor salariale. Care este situaţia în Europa Centrală şi de Est
Angajaţii români lucrează aproximativ şase zile pe lună doar pentru a-şi plăti taxele salariale către stat, similar cu cehii, cu o zi mai puţin decât ungurii dar aproape dublu comparativ cu ucrainienii, potrivit unei analize realizate de compania de consultanţă Accace.
VIDEO. Moment amuzant la o nuntă din Marea Britanie. Ce a făcut o invitată pentru a prinde buchetul miresei
Hotărâtă să prindă buchetul miresei cu orice preţ, o tânără din Marea Britanie a fost protagonista unui moment jenant. Aceasta s-a aplecat peste o balustradă pentru a lua florile, însă şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în cap.

Niciun comentariu: