miercuri, 13 noiembrie 2013


O femeie din China şi-a obligat fiul de 4 ani să bea benzină, apoi i-a dat foc
O femeie din China şi-a obligat băieţelul de 4 ani să bea benzină, după care i-a dat foc. Motivul este unul de necrezut: femeia a avut să se răzbune astfel pe soţul ei, cu care nu se mai înţelege.
GALERIE FOTO. Fotografii amuzante cu animale şi stăpânii lor
Daily Mail publică o galerie foto amuzantă, cu animale alături de stăpânii lor.
Calendarul si caietul de sarcini pentru elaborarea manualelor digitale destinate claselor I si a II-a - publicate de Ministerul Educatiei
Ministerul Educatiei a publicat astazi, 13 noiembrie, Calendarul privind asigurarea cu manuale scolare pentru clasele I si a II-a pentru anul scolar 2014-2015, precum si Specificatiile tehnice pentru editarea manualelor scolare. In specificatiile tehnice se arata ca "incepand cu anul scolar 2013/2014, Ministerul Educatiei Nationale va asigura elevilor claselor I si a II-a urmatoarele manuale
Guvernul pregăteşte o paradă fastuoasă de ziua naţională a României.
Bugetul pentru "organizarea, desfasurarea si finantarea manifestarilor prilejuite de 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, in anul 2013" a fost suplimentat de Guvern cu 4,8 milioane lei. Cheltuiala este necesara pentru ca la parada nu doar sa participe forte importante, dar si sa permita prezenta a 150 de inalti oficiali militari din state membre NATO. Parada de anul trecut, "de
Antonescu: Mesajele lui Băsescu, pentru a alarma PSD, în care există unii care se alarmează uşor
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că mesajele lui Traian Băsescu au drept scop să alarmeze PSD, în care sunt unii care se alarmează uşor sau sunt mai slabi, precum Mircea Geoană, el adăugând că poate primi sprijinul formaţiunilor de dreapta, dar în calitatea de candidat USL.
Antonescu: Total de acord cu constituirea unei comisii de anchetă în cazul terenurilor lui Băsescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că este "total de acord" cu ideea constituirii unei comisii parlamentare de anchetă în cazul terenului achiziţionat de fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, în judeţul Călăraşi.
Boc: Descentralizarea, o struţo-cămilă. Baronii de la consilii judeţene devin adevăraţi jupâni
Fostul premier Emil Boc consideră că descentralizarea iniţiată de Guvernul Ponta este "o struţo-cămilă" care oferă şansa unor baroni de la consilii judeţene de a fi adevăraţi "jupâni ai teritoriului pe care îl stăpânesc".
Filmul "Ghost", cu Patrick Swayze şi Demi Moore, adaptat într-un serial TV
Filmul "Fantoma mea iubită/ Ghost", în care rolurile principale au fost interpretate de Patrick Swayze şi Demi Moore, va fi adaptat într-un serial de televiziune, care va fi produs de Paramount Television.
UPDATE Dosarul mitei de la Hidroelectrica: Ioan Mihaila si Eugen Bradean au fost trimisi in judecata la doar trei saptamani dupa arestarea preventiva/ Ministrul Energiei a fost exonerat de orice raspundere
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ioan Mihaila, fost membru în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica și consilier al ministrului delegat pentru Energie, pentru infractiune de dare de mita. Alaturi de Mihaila a fost trimis in judecata si Eugen Bradean, membru în Directoratul Hidroelectrica pentr
O noua epoca in dreptul de autor. Dreptul de autor asupra epocii
Incercarea stangace a deputatului USL (PNL) Gigel Stirbu de a deghiza dezincriminarea plagiatului sub masca unei nevinovate transpuneri de directive europene deschide o noua epoca in dreptul romanesc: ofensiva impotriva textelor de lege care incurca enervant pe cineva ! Vezi Doamne, devenise urgent, foarte urgent, ca furtul involuntar de proprietate intelectuala, comis de studenti, licentiati, doc
Ponta: Porturile descentralizate sunt mici, nu au trafic, activitate economică sau resurse
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că discuţia finală privind descentralizarea porturilor va avea loc în USL, el subliniind că procesul de descentralizare nu are în vedere marile porturi, ci pe cele mici, care nu au trafic, activitate economică şi nici resurse financiare.
Ponta: Bugetul statului, ca al unei familii - îţi schimbi telefonul, nu-ţi mai schimbi televizorul
Premierul Victor Ponta a susţinut, miercuri, că bugetul statului este similar celui al unei familii, în care, dacă se vrea schimbarea telefonului, atunci nu se mai schimbă televizorul, el folosind analogia pentru a arăta că prin depunerea de amendamente la buget nu se vor crea mai mulţi bani.
Rădulescu: Sunt stupefiat de decizia privind comisia de anchetă, e o tranzacţie între persoane fizice
Consilierul prezidenţial pe politici economice şi sociale, Adrian Rădulescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a rămas stupefiat de "decizia" legată de comisia de anchetă privind achiziţia de terenuri, el precizând că este vorba despre "o tranzacţie între persoane fizice".
O înhumare colectivă a fost amânată în Filipine, din cauza unor focuri de armă
Înhumarea colectivă a unor victime ale taifunului Haiyan în Filipine a fost amânată, miercuri, după ce convoiul care transporta cadavrele a fost nevoit să se întoarcă din drum din cauza unor focuri de armă, a anunţat primarul din Tacloban, unul dintre oraşele cele mai afectate.
România a înregistrat în septembrie a doua mare creştere a producţiei industriale din UE
România a înregistrat în luna septembrie a doua mare creştere a producţiei industriale din Uniunea Europeană (UE), atât faţă de aceeaşi lună a anului trecut, cât şi comparativ cu august, în timp ce Irlanda a consemnat cel mai puternic avans în ambele situaţii.
Primul zbor al capsulei spaţiale Orion va avea loc în septembrie 2014
Primul zbor fără echipaj al vehiculului spaţial american Orion, succesor al navetelor spaţiale, capabil să transporte astronauţi dincolo de orbita terestră, va avea loc în septembrie 2014, a anunţat, marţi, NASA.
Raport ONU: Fenomene extreme şi un nivel record al apelor mărilor în 2013
Anul 2013 a fost marcat de fenomene extreme, aşa cum arată recentul taifun Haiyan, şi un nivel record al nivelului mărilor, a anunţat miercuri ONU.
ANAT: Profesorii şi preoţii care organizează excursii să fie obligaţi să aibă licenţe de turism
ANAT cere autorităţilor din turism ca toţi cei care organizează servicii de călătorie, inclusiv profesorii şi preoţii, să fie obligaţi să deţină licenţe de turism, iar capitalul social minim pentru înfiinţarea unei agenţii de turism să crească de la 200 de le

Niciun comentariu: