vineri, 1 noiembrie 2013

Nu a fost descoperită salmonella în carnea de pui.
Controalele din ultimele 48 de ore ale ANSVSA, atat la Avicola Calarasi, cat si in magazinele de carne de pui din toata tara, au o singura concluzie: nu exista carne infestata cu Salmonella. Un nou scandal se napuseste asupra industriei carnii din Romania, de data asta din Marea Britanie, unde s-au gasit conserve in care carnea de vita a fost ilegal amestecata cu cea de cal. Dupa ce in ultimele do
Mandatul pe care Crin Antonescu i l-a dat ministrului Finanţelor pentru negocierile cu FMI: "PNL nu este de acord şi NU VA ACCEPTA mărirea cotei unice"
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat după ce a avut o discuţie cu ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, că nu se va mări nicio taxă şi că mandatul în negocierile cu FMI este “nu” pentru creşterea fiscalităţii.
CUPA ROMÂNIEI: Petrolul Ploieşti a învins FC Rapid, scor 2-0, şi s-a calificat în sferturi
Formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi seară, la Bucureşti, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa de ligă secundă Rapid, în optimile competiţiei.
Crin Antonescu, acuzat de Romania TV ca s-a intalnit cu doua persoane urmarite penal, Ioan Niculae si Cozmin Gusa, dezminte pe Realitatea TV: O facatura
Romania TV, postul de televiziune controlat de deputatul PSD Sebastian Ghita, a prezentat joi seara cateva fotografii in care apar separat Crin Antonescu, Cozmin Gusa si omul de afaceri Ioan Nicolae, afirmand, pe site, ca seful liberalilor a fost surprins "intalnindu-se cu doua personaje controversate, aflate in atentia organelor de urmarire penala".
Vaslui: Peste 200 de copii cu vârste sub trei ani suferă de malnutriţie
Peste 200 de copii din judeţul Vaslui, cu vârste sub trei ani, suferă de malnutriţie proteino-calorică, aproape jumătate dintre cazuri fiind înregistrate în cursul acestui an, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.
Oficial american: Aviaţia militară israeliană A ATACAT poziţii pe teritoriul Siriei
Aviaţia militară israeliană a efectuat două raiduri pe teritoriul Siriei, în regiunea Damasc şi în provincia Latakia, afirmă un oficial din cadrul Administraţiei Barack Obama, citat de CNN.
”Domnişoara Christina”, de vineri în cinematografe.
Lungmetrajul “Domnisoara Christina', regizat de Alexandru Maftei, va avea, joi, premiera de gala la Bucuresti, la Cinema Pro. Filmul este o adaptare a nuvelei fantastice scrise de Mircea Eliade, iar actiunea filmului se intampla in Romania perioadei interbelice. Tanarul pictor Egor Paschievici (Tudor Aaron Istodor), sosit la conacul doamnei Moscu (Maia Morgenstern) impreuna cu iubita lui Sanda (Io
Blaga: Pe Ponta îl interesează un popor de asistaţi, că aceştia sunt sigur votanţii lui
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că nu a respectat în mod conştient promisiunile electorale, pentru că îl interesează ca România să aibă "un popor de asistaţi, care au nevoie de ajutor social", aceştia fiind "sigur votanţii lui".
Teodorovici: Discutăm cu CE o realocare financiară către Programul Operaţional Regional de 350 de milioane de euro
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Mediaş, că se discută cu oficialii CE o realocare financiară de 350 de milioane de euro către Programul Operaţional Regional pentru finanţarea lucrărilor la şcoli, spitale şi drumuri judeţene.
Fostul premier ceh, Petr Necas, poate fi anchetat pentru corupţie
Fostul premier ceh Petr Necas poate fi anchetat pentru acte de corupţie, în cazul scandalului care a condus la căderea guvernului său în iunie, a decis Curtea supremă de justiţie.
Aviaţia militară israeliană a atacat poziţii pe teritoriul Siriei
Aviaţia militară israeliană a efectuat două raiduri pe teritoriul Siriei, în regiunea Damasc şi în provincia Latakia, afirmă un oficial din cadrul Administraţiei Barack Obama, citat de CNN.
SUA l-ar fi spionat pe Papa Francisc, inainte si in timpul conclavului de la Vatican
Agentia Nationala de Securitate din SUA (NSA) l-ar fi spionat pe Papa Francisc inainte de a fi ales, inclusiv in timpul conclavului de la Vatican in care s-a decis ca Jorge Mario Bergoglio va fi succesorul Papei Benedict al XVI-lea, informeaza The Telegraph citand informatii publicate de saptamanalul italian Panorama.
VIDEO Baiatelul care a refuzat sa plece de langa Papa Francisc
Imaginile au facut inconjurul intregii lumi: un baiat s-a urcat pe scena alaturi de Papa Francisc si a refuzat sa plece de langa el, furind privirile multimii de oameni reunite la Vatican, scrie AFP.
Bilanţul conflictului din Siria se ridică la 120.000 de morţi
Războiul civil din Siria, care durează de 31 de luni, s-a soldat cu cel puţin 120.000 de morţi, conform unui nou bilanţ realizat de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).
Stefan Kiessling spune că a avut probleme cu somnul din cauza golului "fantomă". El a fost nevoit să-şi închidă pagina de facebook - VIDEO
Atacantul echipei Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling, a declarat, joi, că a avut probleme cu somnul după ce a înscris un gol "fantomă" în partida cu Hoffenheim din campionat, iar din cauza criticilor că nu a recunoscut că nu a fost gol a fost nevoit să-şi închidă pagina de facebook.

Niciun comentariu: