vineri, 8 noiembrie 2013

Medic, Institutul Oncologic Bucureşti: Aproximativ 4.000 de românce mor anual din cauza cancerului de sân
România are anual, aproximativ 6.000 de cazuri noi de cancer de sân, iar în jur de 4.000 de femei mor, în acelaşi interval, din cauza acestei maladii, a anunţat, vineri, şeful clinicii de chirurgie de la Institutul Oncologic Bucureşti, prof. dr. Alexandru Blidaru.
Coca-Cola investeşte 4 miliarde de dolari în următorii trei ani în China
Producătorul american de băuturi răcoritoare Coca-Cola intenţionează să investească 4 miliarde de dolari în următorii trei ani în China, pentru dezvoltarea operaţiunilor companiei în cea de-a doua mare economie a lumii.
Natalie Portman a incendiat din greşeală o masă, la un dineu organizat la Palatul Buckingham
Actriţa americană Natalie Portman a incendiat din greşeală o masă, în faţa prinţului Charles, în timpul unui dineu organizat la Palatul Buckingham din Londra.
Ponta îi dă replica lui Băsescu: Nu votez ceva ce nu e pe ordinea de zi în CSAT.
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a votat impotriva desecretizarii dosarului ICE Dunarea - operativa in Consiliul CSAT, pentru ca nu era pe ordinea de zi. Citeste si: Basescu: Ponta s-a opus desecretizarii dosarului ICE Dunarea "Nu votez ceva ce nu e pe ordinea de zi. Daca dl presedinte vine cu smecherii ... eu nu sunt complice la smecherii. CSAT este o instutie serioasa, chiar da
Testul care îţi arată cât de mare este dependenţa de alcool a unei persoane
Înainte de a se angaja, fiecare persoană ar trebui să susţină un test prin care angajatorul să vadă dacă angajatul are probleme sau nu cu băutura, având în vedere că acest viciu are un impact puternic asupra economiei unei ţări
Vodafone România atacă impozitul pe contrucţiile speciale
Aplicarea unui impozit pe construcţiile speciale va avea impact negativ asupra capacităţii de a investi pe termen lung, au declarat reprezentanţii Vodafone România, care "au încredere că autorităţile vor acţiona pentru a asigura predictabilitatea mediului de afaceri".
Crin Antonescu: Daca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false, voi propune excluderea sa din PNL / Putea sa existe un premier liberal pe 10 decembrie 2012
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara, invitat la Romania TV, ca, in cazul in care se va dovedi ca sunt false documentele prezentate de senatorul Sorin Rosca Stanescu prin care Traian Basescu era acuzat de spalare de bani, va cere excluderea acestuia din partid. Liderul liberal a facut si o referire interesanta la negocierile politice de dupa alegerile generale din decembrie 201
Olguţa Vasilescu: Nu avem norme de aplicare la legea câinilor maidanezi. Cineva doarme într-un minister
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali ai PSD, că "degeaba a făcut Parlamentul Legea câinilor maidanezi dacă nu există normele de aplicare a acestei legi" şi a pledat pentru simplificarea procedurilor privind atragerea fondurilor europene.
Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate: Am strâns 70.000 de semnături pentru grevă generală
Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate anunţă că au fost strânse deja 70.000 de semnături pentru a declanşa greva generală ce are ca scop, printre altele, obţinerea a 6 la sută din PIB pentru sănătate, dublarea salariilor rezidenţilor şi organizarea spitalelor pentru a asigura servicii de calitate.

Niciun comentariu: