vineri, 8 noiembrie 2013

Doi copii care au spart 30 de autoturisme într-o noapte, prinşi de poliţişti
Doi copii de 12 şi 13 ani au fost prinşi de poliţiştii constănţeni, după ce au spart 30 de autoturisme în noaptea de joi spre vineri, minorii fiind suspectaţi de comiterea altor 17 furturi din maşini cu o noapte înainte, toate având loc în municipiul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Obama sprijină creşterea salariului minim la 10 dolari pe oră, potrivit unui oficial al Casei Albe
Preşedintele american Barack Obama sprijină propunerea privind majorarea salariului minim din Statele Unite la 10 dolari pe oră, de la 7,25 dolari în prezent, potrivit unui oficial de la Casa Albă, citat de New York Times.
Investitorii americani critică dur măsurile fiscale anunţate de Guvern. "O agravare fără precedent a poverii fiscale a contribuabililor"
Măsuri fiscale anunţate de Guvern determină o agravare fără precedent în ultimii 20 de ani a poverii fiscale.
Ucraina: Nu s-au inregistrat progrese in dosarul Iuliei Timoshenko, cu trei saptamani inaintea summitului de la Vilnius
Parlamentul ucrainean a esuat in vineri sa voteze un text care sa-i permita Iuliei Timoshenko, aflata in prezent in puscarie, sa fie tratata in strainatate, un vot care ar fi permis inlaturarea unui ultim obstacol in calea semnarii acordului de asociere cu Uniunea Europeana, prevazuta la finele lui noiembrie, scrie AFP.
Comisarul european pentru Comert, Karel De Gucht, acuzat de frauda fiscala
Fiscul belgian ii solicita comisarului european pentru Comert sa plateasca statului suma de 900.000 de euro, intrucat acesta ar fi comis o frauda prin nedeclararea unei valori mai mari a actiunilor in cursul unei operatiuni bursiere realizate impreuna cu sotia sa, care a adus venituri de 1,2 milioane de euro.
Papa Francisc denunţă "CULTURA MITEI". Suveranul avertizează în legătură cu efectele acesteia asupra copiilor
Papa Francisc a denunţat, vineri, "cultura mitei", prezentă în public şi privat şi care are efecte negative asupra copiilor oamenilor corupţi.
Biletele pentru concertul lui Peter Gabriel de la Bucureşti au fost puse în vânzare
Biletele pentru concertul pe care artistul britanic Peter Gabriel îl va susţine la Bucureşti, pe 8 mai 2014, au fost puse în vânzare, joi, pe site-ul www.myticket.ro, în câteva ore fiind plasate mii de comenzi pentru achiziţionarea unor tichete.
Cât aşteaptă Guvernul să obţină din impozitarea construcţiilor telecom şi din zona utilităţilor
Statul va încasa anual 10-12 milioane euro din impozitarea construcţiilor speciale ale companiilor din telecom şi 60-65 milioane euro din taxarea celor din zona utilităţilor, sume estimative avansate de firmele afectate şi luate în calcul de Guvern, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale
Fructele mâncate înainte de masă contribuie la pierderea în greutate - studiu
Fructele mâncate înainte de masă contribuie la pierderea în greutate, au constatat doi cercetători americani.
Ponta a filmat cu telefonul spargerea tunelului de metrou: Dacă nu am şti unde suntem, ar fi scary! - FOTO
Premierul Ponta a fost impresionat de momentul în care scutul de foraj care sapă tunelul de metrou Dr Taberei-Universitate a străpuns peretele viitoarei staţii Orizont şi a filmat cu telefonul mobil sfărâmarea peretelui, precizând că face asta pentru a le arăta copiilor săi imaginile, în weekend.
Rovana Plumb: Dezbaterea Codului silvic în Senat ar trebui amânată
Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a susţinut, vineri, că dezbaterea parlamentară pe fond privind modificarea Codului silvic ar trebui amânată astfel încât să se dea posibilitatea specialiştilor să facă propuneri şi să depună amendamente la acest proiect de lege.
Vanghelie: Suspendarea lui Băsescu a fost o greşeală.
Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, ca el face parte dintre cei care nu cred ca pactul de coabitare a fost o greseala, dar ca el considera ca a fost o greseala suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu. "Eu fac parte din cei care nu cred ca pactul de coabitare a fost o greseala", le-a spus Vanghelie reprezentantilor PSD la "Atelierul pentru munca s
VIDEO Cum a intrat cartita Varvara in statia Orizont si a legat prin tunel primele doua statii ale metroului din Drumul Taberei
In doar 45 de zile de cand si-a inceput misiunea, "cartita" Varvara - utilajul de tip TBM (Tunnel Boring Machine) care sapa primul tunel al metroului din Drumul Taberei - a forat aproape 540 de metri si a intrat vineri in statia Orizont, prima statie de pe traseul sau, chiar mai devreme decat estimau autoritatile. Varvara a strapuns peretii mulati ai statiei Orizont in jurul orei 10:30 i
Ponta: Un an nu vom fi reprezentaţi în Consiliul European. Vom pierde bani şi oportunităţi
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la "Atelierele Viitorului" organizate de PSD, că România nu va fi, timp de un an, reprezentantă la Consiliul European, pierzând astfel bani, oportunităţi şi momente importante.
Andreea Marin debutează în animaţie cu "Păsări Libere 3D"
Andreea Marin o interpretează pe Jenny în comedia "Păsări Libere 3D", un film distribuit în cinematografe, începând din 15 noiembrie, de către MediaPro Distribution, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Antonescu: L-am servit pe Ponta cu ce aveam mai bun - un covrig de pe vremea austerităţii lui Boc
Co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au avut, vineri, o scurtă întrevedere la Senat, în biroul lui Antonescu, Ponta precizând la ieşire că au mâncat un covrig, iar liderul liberal spunând că l-a servit pe Ponta cu ce avea mai bun, adică un covrig de pe vremea "austerităţii lui Boc".

Niciun comentariu: