vineri, 8 noiembrie 2013

Boc: Ponta obligă administraţiile să mărească taxele pentru a acoperi "găurile" provocate de Guvern
Primarul Emil Boc consideră că prin eliminarea plafonului de 20% pentru taxele locale percepute persoanelor fizice Guvernul va obliga, practic, administraţiile locale să mărească impozitele "pentru a acoperi găurile în bugetul local determinate de neonorarea obligaţiilor financiare ale Executivului".
Ponta speră să poată conduce primul metrou în Drumul Taberei şi propune o staţie la Cotroceni
Premierul Victor Ponta a spus că speră să poată conduce primul tren de metrou pe tronsonul Drumul Taberei-Universitate şi a apreciat, în glumă, că ministrul Transporturilor trebuia să propună construirea unei staţii la Cotroceni pentru ca preşedintele să nu mai vină cu coloana la serviciu, ci cu metroul.
VREMEA în weekend: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte
Sâmbătă, VREMEA se va menţine în general frumoasă şi va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări la sfârşitul intervalului în vestul şi nord-vestul ţării, unde vor fi condiţii ca izolat să plouă slab.
Ponta: Modificarile necesare pentru educatie le vom adopta prin ordonanta, sa nu le blocheze Basescu
Premierul Victor Ponta le-a spus, vineri, reprezentantilor PSD reuniti la Atelierul pe Educatie ca este de acord ca modificarile legislative necesare sistemului de educatie sa fie adoptate pe calea ordonantei, aratand ca pe cale naturala prin Parlament ar fi "sabotate de Traian Basescu", transmite Mediafax.
Ponta: Portul Constanţa, listat la bursă; Guvernul şi autoritatea locală, participaţii minoritare
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referindu-se la descentralizarea Portului Constanţa, că se va proceda ca în cazul marilor porturi europene, prin listare la bursă, Guvernul şi autoritatea locală urmând să deţină participaţii minoritare.
Bărbat cu un cuţit înfipt în gât, găsit în beciul unui bloc din Braşov
Un bărbat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce a fost găsit cu un cuţit înfipt în gât, în beciul blocului în care locuieşte.
Ponta: Avem două miliarde în plus pentru a plăti hotărâri judecătoreşti, e un drept al profesorilor
Premierul Victor Ponta le-a spus vineri reprezentanţilor PSD reuniţi în Atelierul pentru Educaţie că sunt două miliarde de lei în plus pentru a plăti hotărârile judecătoreşti arătând că actuala guvernare le dă profesorilor înapoi "ce le-a tăiat Boc".
Preţurile din Grecia au scăzut în octombrie cu 2%, cea mai puternică deflaţie din ultimii 50 de ani
Grecia a înregistrat în octombrie cea mai puternică rată de deflaţie din ultimii 50 de ani, preţurile de consum coborând cu 1,9% în bază anuală, din cauza recesiunii economice, scăderii veniturilor populaţiei şi cererii interne scăzute.
Ponta: Calificativul lui Băsescu pentru Năstase este nedemn pentru un preşedinte
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la calificativul "înalt prea sinucisul" pus de şeful statului, Traian Băsescu, lui Adrian Năstase, că este nedemn pentru un preşedinte, el apreciind că un şef de stat nu se poate exprima "ca la cârciumă".
Ponta: Merg cu Leancă la Bruxelles pe 14 noiembrie. Fraţii de peste Prut s-au săturat de vorbe goale
Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, la "Atelierele Viitorului" ale PSD, că, pe 14 noiembrie, se va duce împreună cu omologul Iurie Leancă, la Bruxelles, ca să discute cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, "lucruri 

Niciun comentariu: