vineri, 8 noiembrie 2013

Topul celor mai spectaculoase spagi din Romania: De la palinca si caltabosi la vaci, peste, ficat de pui si arbusti ornamentali tuia
Spagile primite de persoane aflate in functii publice uneori cheie in Romania nu se numara intotdeauna doar in sume in euro cu multe zerori. Politicieni, magistrati sau sefi din Politie s-au lasat uneori tentati si cu obiecte care la o prima vedere starnesc rasul: alimente, materiale de constructii sau arbusti ornamentali. De la ministri "cumparati" cu caltabosi pana la parlamentari acuz
Preşedintele Băsescu: Suspectez că Guvernul, majoritatea parlamentară, au ca ţintă, prin Legea insolvenţei, Televiziunea Română şi Radioul - LIVE TEXT
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că suspectează faptul că Guvernul, majoritatea parlamentară, au ca ţintă, prin Legea insolvenţei, Televiziunea Română şi Radioul, pentru a prelua controlul total asupra acestora.
Ponta: O cotă din redevenţele pentru exploatarea resurselor naturale rămâne la autorităţile locale
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că noua Lege a redevenţelor va stipula faptul că o cotă din redevenţele încasate pentru exploatarea resurselor naturale va rămâne la autorităţile locale.
REPORTAJ: Titulatura "Majestatea Sa", din nou pe buzele multor români
O nouă pagină a istoriei a fost scrisă, vineri, la Palatul Elisabeta, cu ocazia onomasticii Regelui Mihai I. Titulatura "Majestatea Sa" a fost din nou pe buzele multor români, care, cu emoţie în suflet, dar şi în voce, au vorbit cu veneraţie despre ce a înseamnat "Epoca Regelui".
Emma Thompson şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul de la Hollywood
Actriţa britanică Emma Thompson, în vârstă de 54 de ani, şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor, joi, în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theater din Hollywood.
Titus Corlăţean, despre monedele dacice readuse în ţară: Reprezintă o mărturie a identităţii noastre
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă prilejuită de readucerea în ţară a unor monede dacice, că aceste obiecte de patrimoniu reprezintă "o mărturie a identităţii noastre, a apartenenţei noastre la o civilizaţie de peste 2.000 de ani".
Bacău: 11 case, afectate de o explozie.
11 case au fost afectate, vineri, de o explozie la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, transmite Mediafax. Nici o persoana nu a fost ranita. Exploziile au avut loc in timpul unor lucrari de pompare a presiunii pe o conducta magistrala de titei, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, Andrei Grecu. Potrivit acestuia, conducta subterana de
Şefii aeroporturilor vor discuta cu ministrul Ramona Mănescu la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation"
Şefi ai aeroporturilor din Bucureşti şi din ţară şi cei implicaţi în servicii aeroportuare vor participa, marţi, împreună cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, la conferinţa "Mediafax Talks about Aviation", cel mai important eveniment dedicat comunităţii aviatice.
Preşedintele Băsescu susţine o declaraţie de presă, la ora 18.00
Preşedintele Traian Băsescu susţine o declaraţie de presă, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni.

Niciun comentariu: