miercuri, 16 octombrie 2013

Peste 4 milioane de telespectatori au urmărit România – Estonia
Antena 1 a fost lider de audiență, marți seară cu meciul de fotbal, România – Estonia, de pe Național Arena. Peste 4 milioane de români au văzut în direct calificarea la baraj. Românii au urmãrit în numãr foarte mare meciul Naţionalei disputat între România şi Estonia, situând Antena 1 pe prima poziţie în topul audienţelor, pe toate target-urile importante: Comercial, All Urban si National. Astfel
Autobuz răsturnat la Fibiș în județul Timiș. 14 persoane au fost rănite grav
Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat miercuri în jurul orei 15.00, pe o șosea din localitatea timișeană Fibiș. În urma accidentului, 14 persoane au fost rănite. Autocarul în care se aflau 20 de persoane, s-a răsturnat într-o curbă din localitatea Fibiș din județul Timiș. 14 pasageri au fost răniți grav. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței și de la SMURD, medi
Sky News: Românii merg la muncă în străinătate din cauza salariilor mici - VIDEO
Românii aleg să meargă la muncă în străinătate din cauza salariilor mici, nu a şomajului, comentează postul britanic Sky New în primul dintr-o serie de materiale difuzate în contextul eliminării restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii.
PIAŢA suplimentelor alimentare: teleshoppingul şi vânzarea online şi din portbagaj, între principalele probleme
Teleshoppingul şi vânzarea pe internet şi direct din portbagaj se numără printre problemele cu care confruntă industria suplimentelor alimentare din România, piaţa suplimentelor ridicându-se la 250 de milioane de euro, iar numărul produselor de acest tip comercializate legal, la 17.000 - 18.000.
Cum a respins Loteria Romana oferta grupului german Gauselmann care dorea sa se inscrie in cursa pentru un nou contract de exploatare a jocurilor de tip loterie. Vezi raspunsul halucinant al Loteriei
Loteria Romana nu vrea sa primeasca grupul german Gauselmann in procesul de selectie a unui nou beneficiar al contractelor de exploatare a jocurilor de tip loterie (VLT). Gauselmann, prin firma Merkur Casino, a trimis in doua randuri oferte pentru un parteneriat cu Loteria Romana, in conditiile in care actualele contracte, cele cu grecii de la Intracom si Intralot expira pe 30 noiembrie 2013. De f
Ponta cere ministerelor să încerce să-i convingă pe gălăţenii aflaţi în zona seismelor să se mute
Premierul Victor Ponta le-a cerut reprezentanţilor ministerelor de Interne şi Administraţie să îi convingă să se mute pe locuitorii ale căror case din judeţul Galaţi se află în zona afectată de fenomene seismice cu grad ridicat, precizând că relocarea va fi decisă doar după un dialog cu aceştia.
Un autobuz s-a răsturnat, în Timiş, două persoane sunt încarcerate
Un autobuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, miercuri după-amiază, în judeţul Timiş, zece dintre pasageri reuşind să iasă singuri din maşină, iar ceilalţi doi rămânând încarceraţi.
Antonescu nu a fost invitat la Cotroceni la depunerea jurământului de către Gerea
Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Andei Gerea ca ministru al Economiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.
Un suspect a fost arestat în legătură cu incidentele de la aeroportul internaţional din Los Angeles
Un suspect a fost arestat în legătură cu explozia uneia dintre bombele cu gheaţă carbonică de la aeroportul internaţional din Los Angeles, a anunţat marţi poliţia, relatează CNN.
PREMIERĂ: Valentina Lisitsa, supranumită "pianista YouTube", vine în România - VIDEO
Valentina Lisitsa, supranumită "pianista YouTube", una dintre cele mai neconvenţionale şi puternice artiste ale momentului, vine în premieră în România, pe 5 noiembrie, când va susţine un recital pe scena Ateneului Român din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Un paparazzo a fost spitalizat după o ciocnire cu vehiculul echipei care filmează familia Kardashian
Un paparazzo din Los Angeles a fost spitalizat marţi, după ce automobilul său a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de echipa care filmează reality show-ul dedicat familiei Kardashian, intitulat "Keeping Up with the Kardashians"

Niciun comentariu: