miercuri, 4 septembrie 2013

Adriean Videanu şi Varujan Vosganian, au fost avertizaţi de SRI, să nu mai acorde facilităţi firmei Interagro în perioada în care au condus ministerele, însă rapoartele serviciilor au fost ignorate.
videanu si vosganianDeși au fost averizați de SRI în repetate rânduri cu faptul că nu procedează bine pentru că oferă facilități InterAgro, Videanu și Vosganian au ignorat toate rapoartele serviciilor secrete.
Acest lucru reiese din referatul făcut de procurorii DIICOT prin care au cerut aviz pentru cercetarea penală a celor doi foşti demnitari, acuzaţi de complot şi subminarea economiei naţionale.
Potrivit DIICOT, în perioada în care au fost miniştri ai Economiei, Varujan Vosganian şi Adriean Videanu au aprobat şi susţinut în Guvern şase ordine, respectiv trei Memorandumuri pentru a sprijini interesele financiare ale lui Ioan Niculae şi au folosit unitatea naţională de interes strategic SNGN Romgaz în interesul privat al firmei omului de afaceri, SC Interagro SA, producând un prejudiciu de aproximativ 130 milioane de dolari.
Procurorii susţin că activitatea grupului infracţional iniţiat, constituit şi coordonat de Ioan Niculae viza fapte de natură să submineze economia naţională prin folosirea SNGN Romgaz SA în direcţia dorită de interesele grupului infracţional.
Demersul miniştrilor Vosganian şi Videanu s-a realizat în condiţiile în care SC Interagro SA înregistra o datorie reprezentând aproximativ 70 la sută din bugetul anual al societăţii naţionale.
În consecință, șeful DIICOT a cerut, luni, procurorului general să sesizeze Senatul, respectiv şeful statului cu cereri de începere a urmăririi împotriva foştilor miniştri ai Economiei Varujan Vosganian şi Adriean Videanu, pentru că l-ar fi sprijinit pe Ioan Niculae şi ar fi folosit Romgaz în interesul Interagro.
The post Videanu şi Varujan, avertizaţi de SRI să nu mai acorde facilităţi firmei Interagro appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Peste 2 milioane de români au urmarit debutul noului sezon Suleyman Magnificul
Românii s-au înghesuit marți seară să vadă la Kanal D, debutul noului sezon al serialului turcesc, Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii. 
suleyman magnificulMarti, 3 septembrie, Kanal D a fost lider de audiență cu primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”. Acesta a atins un rating mediu de 10.7% și o cotă de piață de 22.5%, target: All Urban.
1.720.000 de români au urmărit cu sufletul la gura intrigile de la palatul lui Suleyman Magnificul.
În minutul de aur, atins la ora 22.04, 2.168.000 de români erau în fața micilor ecrane, urmărind serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.
În acest sezon, Suleyman Magnificul se întâlnește cu un domnitor român. Ce personaj din istoria României va ajunge în fața sultanului în genunchi, sărutând întâi scaunul, după care mâna acestuia, veți afla urmărind cel de-al treilea sezon al serialului “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”.
The post Peste 2 milioane de români au urmarit debutul noului sezon Suleyman Magnificulappeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Doi polițiști din Dâmbovița, arestați pentru că au luat mită 700 de lei
Pentru o mită de 700 lei primită de la două persoane, doi agenți de poliție din Dâmboviţa, au fost arestați preventiv și riscă acum atât închisoarea cât și funcția.
spaga politistiPatru persoane, între care doi poliţişti din Dâmboviţa au fost reţinuţi marţi, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită.
În fapt, în urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, s-a stabilit că  în seara zilei de 12 aprilie a.c., cei doi agenţi de poliţie au pretins de la doi cetăţeni suma de 1000 lei, din care au primit efectiv 700 lei, pentru a nu efectua cercetări privind infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, se arată în comunicatul de presă al DGA, remis exclusivNEWS.ro.
Ca urmare a acestei situaţii, ieri, 03 septembrie, s-a luat măsura reţinerii agenţilor de poliţie precum şi a celorlalţi doi inculpaţi.
Tot ieri, cei patru au fost prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile, fiind dispusă arestarea preventivă pe 15 zile faţă de agenţii de poliţie şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu faţă de ceilalţi 2 inculpaţi.
The post Doi polițiști din Dâmbovița, arestați pentru că au luat mită 700 de lei appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman, în direct, la Radio 21, pentru glumele făcute pe seama ei
Vlad Craioveanu și-a cerut scuze, în direct, la Radio 21, în această dimineață pentru glumele nesărate făcute cu Oana Roman.
oana roman si vlad craioveanuMatinalul Radio 21 și colegii săi de la „4 D DIMINEAȚĂ” i-au făcut o declarație de prietenie Oanei și i-au transmis felicitări și încurajări în urma anunțului că așteaptă un copil.
Îmi cer scuze pentru glumele pe seama Oanei. De fapt, cred că, oricum, sunt ultimul care a făcut o glumă cu Oana Roman. În urmă cu ceva vreme, eram la Kanal D pentru o filmare și atunci când Gabrielei Cristea i s-a adus un tort mai mare am făcut o glumă nevinovată. I-am spus Gabrielei: vezi să nu te faci cât Oana Roman. Nu mă așteptam ca Oana să se supere, e o tipă foarte deșteaptă. Îmi pare rău că s-a întristat, îmi cer scuze și o asigur de toată considerația și prietenia. Îi doresc un copil de nota 10 – am citit pe net că este însărcinată – și o mai mare doză de autoironie. Oana, ești o super tipă și îți doresc numai bine”, a spus Vlad Craioveanu.
Dinculescu a dezvăluit că a fost coleg de școală cu Oana Roman: Oana a fost invitată în emisiunea noastră, ne-am înțeles excelent, ne-am distrat foarte bine și am căzut de acord că glumele din media au fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat din punctul de vedere al publicității. Am terminat aceeași școală – Școala Centrală – avem o mulțime de lucruri și subiecte în comun, o apreciez pe Oana pentru realizările ei.
Oana Roman a confirmat, ieri, pe pagina personală de Facebook că este însărcinată: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis mesaje de felicitare! Sunt un om fericit, Dumnezeu mi-a dăruit un dar minunat și mulțumesc celor care sunt lângă mine, care au știut și mi-au respectat dorința de a nu spune public până azi, precum sș celor care azi s-au bucurat împreună cu noi!
4D Dimineață, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 și 10:00.
The post Vlad Craioveanu i-a cerut scuze Oanei Roman, în direct, la Radio 21, pentru glumele făcute pe seama ei appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Peste 3.000 de litri de ulei alimentar colectați într-un an de Mol România
MOL România a colectat în primul an de la lansarea programului peste 3.000 de litri de ulei alimentar uzat. Este primul program de colectare selectivă a uleiului alimentar lansat de o rețea de benzinării din România.
reciclare ulei alimentar uzatMOL România a colectat o cantitate de peste 3.000 de litri de ulei alimentar uzat, în primul an de la lansarea programului în benzinării.
“Rezultatele programului de colectare a uleiului alimentar uzat se văd atât în cantitatea colectată și transmisă spre reciclare, cât mai ales în creșterea gradului de conștientizare a importanței colectării selective. Studenții care locuiesc într-unul dintre căminele aparținând unei universități din Cluj au strâns 30 de litri de ulei uzat pe care l-au adus la una dintre benzinăriile MOL, iar ulterior facultatea a înscris colectarea deşeurilor de ulei în propriul program de colectare selectivă”, a declarat Kinga Daradics, CEO și Country Chairman al MOL România.
În luna august 2012, MOL România a devenit prima rețea de benzinării care a demarat un program pentru colectarea, de la populație, a uleiului alimentar uzat, inițial în 30 de benzinării.
Compania își pune la dispoziție capacităţile logistice şi serviciile angajaților, în folosul comunităţii, fără ca acest proiect să genereze vreun câştig material.
Compania Biofilter România asigură recipienţii pentru colectare şi transportul până la o facilitate logistică, unde uleiul uzat este depozitat şi purificat, iar ulterior va fi reciclat.
“Primirea favorabilă a programului de către public ne-a determinat să mărim numărul benzinăriilor implicate în program, de la 30 la 46 de stații, în 12 orașe. În luna septembrie vom adăuga pe listă și orașul Bistrița, ca urmare a cererilor primite”, a adăugat Kinga Daradics.
MOL România a lansat programul întrucât colectarea uleiului alimentar uzat este reglementată  doar în cazul restaurantelor, iar consumul anual de ulei al populației din România este estimat la circa 260.000 de tone.
Deversarea uleiului uzat în mod necontrolat poate polua apele naturale dar și mediul, întrucât este o substanță greu degradabilă.
De asemenea, uleiul uzat provoacă obturări ale conductelor de canalizare.
The post Peste 3.000 de litri de ulei alimentar colectați într-un an de Mol România appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Maria Buzã a leşinat în platoul Te cunosc de undeva
Cel de-al patrulea sezon al îndrãgitului transforming-show „Te cunosc de undeva!” începe sâmbãta aceasta, 7 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu noi concurenţi şi o mulţime de surprize.
maria buza lesinaÎn aplauzele Alinei şi ale lui Cosmin Seleşi, Dalma Kovacs, Maria Buzã, Anda Adam, Ellie White, Mike Diamondz, Pepe, Matteo şi Jean de la Craiova vor încerca sã îi cucereascã pe cei patru juraţi – Ozana Barabancea, Andreea Bãlan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.
Maria Buzã a mai concurat în primele douã sezoane ale emisiunii, astfel cã îndrãgita artistã a declarat la revederea echipei cã pur şi simplu nu a avut stare acasã, sâmbãta seara, sã îi urmãreascã la tv, ci a cântat şi a dansat alãturi de toate personajele transforming show-ului.
În primul episod al celui de-al patrulea sezon, difuzat sâmbãta aceasta, de la 20:30, la Antena 1, Maria a fost de-a dreptul copleşitã de cuvintele frumoase cu care au întâmpinat-o juraţii şi prezentatorii emisiunii, încât i s-au înmuiat picioarele şi s-a prefãcut cã leşinã.
Cum a decurs revederea şi ce surprize le-a pregãtit telespectatorilor echipa „Te cunosc de undeva!”, rãmâne de vãzut sâmbãta aceasta, de la 20:30, numai la Antena 1.
The post Maria Buzã a leşinat în platoul Te cunosc de undeva appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Finalistele Miss Universe Romania 2013, din 4 septembrie la TVR
În aşteptarea marei finale Miss Universe România din 14 septembrie, telespectatorii TVR le vor putea cunoaşte pe cele 22 de concurente pe parcursul a 10 ediţii speciale, zilnice, despre pregătirile lor.
miss universe 2013Astfel, în perioada 4-13 septembrie, în fiecare zi (lucrătoare) de la ora 17.30 şi în weekend de la 18.30, românii le vor putea urmări pe frumoasele finaliste în exclusivitate la TVR 2 şi online pe TVR+ într-un reality show înregistrat în cantonamentul fetelor.
Aspirantele la titlul suprem al frumuseţii au de îndeplinit misiuni cu scop caritabil, sarcini care le evidenţiază curajul, simţul umorului şi inteligenţa. Ele trebuie să convingă nu doar prin frumuseţe, ci şi prin caracter, moralitate, educaţie, carismă şi tărie de caracter. Fiecare candidată trebuie să demonstreze că este capabilă să facă faţă cerinţelor şi presiunii unui titlu internaţional ca Miss Universe.
În atmosfera luxoasă oferită de Premier Palace Hotel & SPA din Bucureşti, cele 22 de finaliste participă la şedinţe foto, seminarii şi cursuri de pregătire pentru marea competiţie.
Pe lângă pregătirea pentru concurs, fetele au de îndeplinit şi diferite sarcini importante, cum ar fi strângerea de fonduri pentru susţinerea în şcoală a studenţilor din centrele de plasament.
Cum se descurcă ele pe timpul diferitelor probe, cursuri, teste, provocări sau atunci când nu ştiu că sunt filmate cu camera ascunsă, urmează să aflaţi în fiecare zi, la TVR 2 şi TVR+.
Prezentatoarele acestui program sunt Valentina Ionescu şi Larisa Popa, deţinătoarea titlului “Miss Universe Romania-2011”.
The post Finalistele Miss Universe Romania 2013, din 4 septembrie la TVR appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Reality-show-ul The Ultimate fighter va fi transmis de GSPTV
The Ultimate fighter, reality-show-ul produs de rețeaua de televizune Fox Network și UFC (Ultimate Fighting Championship), va fi difuzat în premieră în Rmânia de postul de sport GSPTV.
The Ultimate fighterReality-show-ul în care 16 luptatori de MMA (mix martial arts) locuiesc împreună într-o casă și luptă în fiecare săptămână pentru un contract de multe milioane de dolari, va debuta maine, de la ora 21:30, la GSPTV.
Aflat la cel de-al 18-lea sezon și având audiențe amețitoare în toate țările în care este difuzat, reality-show-ul “The Ultimate Fighter” (TUF), aduce în fața telespectatorilor o premieră absolută: este pentru prima dată când în casă sunt echipe mixte formate din opt băieți și opt fete, iar căpitanii celor două echipe sunt femei: Ronda Rousey și Miescha Tate.
În episodul final al seriei, cele două luptătoare se vor înfrunta direct, într-un meci în care adrenalina și senzațiile tari sunt 100% autentice. Ronda Rousey este superstarul UFC-ului și campioana mondială a diviziei feminine.
Este neînvinsă, câștigând toate meciurile sale în mai puțin de cinci minute prin același procedeu. În topul revistei “Maxim” al celor mai sexy femei din lume, Ronda ocupă locul 29, fiind înaintea multora dintre frumusețile de la Hollywood, iar luna acesta revista i-a dedicat coperta.
Frumoasa luptătoare de UFC este și actriță; telespectatorii GSPtv o pot admira în “Fast & Furious 7”, dar și în “The expendables 3”.
Adversara Rondei și căpitanul celeilalte echipe este Miescha Tate, la rândul ei un sex symbol, luptătoarea pozând nud pentru celebra revistă “Sport Ilustrated”.
Cele două se urăsc de moarte pentru că, în timpul unuia dintre meciuri, Ronda i-a rupt mâna Mischei.
Cum vor evalua lucrurile în casa “The Ultimate Fighter” și cât de “cuminți” vor fi echipele, aflați urmărind “The Ultimate Fighter”, în fiecare joi, de la ora 21:30, la GSPTV.
The post Reality-show-ul The Ultimate fighter va fi transmis de GSPTV appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: