marți, 3 septembrie 2013


Ungureanu vrea ca opoziţia să iniţieze moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Ponta
Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că va iniţia consultări cu PDL, PPDD şi UDMR pentru depunerea unei moţiuni de cenzură după ce premierul Victor Ponta va trimite la Parlament proiectul de lege privind Roşia Montană.
Dragomir: România va învinge Ungaria cu cel puţin 1-0
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Ungaria din preliminariile CM 2014, România va fi învingătoare cu cel puţin 1-0, fiind convins totodată că naţionala va juca barajul pentru calificarea la turneul final.
Dragomir: Steaua va fi surpriza grupei în Liga Campionilor, se va califica de pe primul loc
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că Steaua a avut noroc la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf având şansa să se califice în primăvara europeană din postura de lider al grupei.
Cazul copilului omorât de câini în Capitală - INML: Copilul avea sute de plăgi şi a murit din cauza hemoragiei externe
Copilul de patru ani muşcat de câini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).
Probe prelevate de la câinii ridicaţi din zona Parcului Tei, comparate cu ADN-ul copilului ucis
Anchetatorii au prelevat probe de la cei şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului de patru ani ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat, potrivit unor surse din Poliţie.
Deputatul liberal Eduard Hellvig demisionează pentru a deveni europarlamentar.
Eduard Hellvig a demisionat din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, in plen, presedintele acestui for legislativ, Valeriu Zgonea. Cu majoritatea voturilor, plenul Camerei a aprobat vacantarea postului de deputat detinut de Hellvig. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca secretarul general al partidului, Eduard Hellvig, va prelua unul dintre mandatele de europarlamentar ramase vaca
Cum o cheamă pe fiica Elenei Băsescu.
Elena Basescu a anuntat, pe Facebook, ca pe fiica ei o va chema Sofia Anais. Motivul pentru care europarlamentarul si Bogdan Ionescu au ales acest nume este pentru ca in apropierea nasterii este Sfanta Sofia, pe bunica lui Traian Basescu o chema Sofia, iar Anais i-a placut sotului ei. PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE:" Cel mai frumos cadou posibil" "La un an de la casatorie, am primi
Dragomir pariază pe România în meciul cu Ungaria: Învingem cu cel puţin 1-0.
Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se declara convins ca nationala Romaniei va invinge Ungaria la Bucuresti cu cel putin 1-0. El mai crede ca Romania se va califica in barajul de accedere la turneul final, potrivit Mediafax. "E normal sa ne calificãm, avem campionat mai puternic decat Ungaria, jucatori mai buni, chiar si stadion mai frumos si gazon nou. Simt ca vom merge
Ovidiu Silaghi a demisionat din Parlament
Ovidiu Silaghi a demisionat din Parlament
Coloana oficială a preşedintelui somalez, atacată de către islamişti shebab
Islamiştii shebab au atacat marţi coloana oficială a preşedintelui somalez Hassan Sheikh Mohamud, în apropiere de oraşul portuar Merka, la 100 de kilometri sud de Mogadiscio, a afirmat pentru AFP un purtător de cuvânt al insurgenţilor.
Romania vs Ungaria: Daca aveam 200.000 de bilete, toate s-ar fi vandut - Dumitru Dragomir
Partida Romania - Ungaria (preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014) are sanse mari sa se dispute cu "casa inchisa", biletele fiind la mare cautare. "Daca aveam 200.000 de bilete, toate s-ar fi vandut", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, intr-o conferinta de presa.

Niciun comentariu: