luni, 2 septembrie 2013

Sirienii din Damasc îl iau în derâdere pe preşedintele american: "Obama este un laş". "Statele Unite nu mai sunt stâlpul lumii, s-a terminat"

AY

Lider plăcut sau lider respectat. Care este cea mai bună variantă?.
Care ar fi cea mai buna varianta, sa fii un lider placut sau un lider respectat? J.T. O’Donnell, CEO la CAREEREALISM.com este de parere ca, in vremurile noastre nu exista cale de mijloc, ci trebuie sa alegem neaparat o varianta sau alta. Cu o experiena indelungata in domeniul resurserlor umane, O’Donnell a explicat pentru LinkedInca in momentul in care compania ei a decis sa o promoveze la nivelul
Liga Arabă cere ONU şi comunităţii internaţionale să "îşi asume responsabilitatea" în dosarul sirian
Miniştrii arabi de Externe au cerut, duminică seara, ONU şi comunităţii internaţionale să îşi "asume resposabilităţile" în dosarul sirian, în timp ce mai multe ţări iau în calcul atacuri împotriva regimului acuzat că a desfăşurat un atac chimic.
Circuitul ipocriziei în natura politicii româneşti.
Premierul Ponta este impotriva “controversatului' proiect de la Rosia Montana dar lasa deciza in mainile “celor ce-i reprezinta pe toti cetatenii'. Traian Basescu stie sa alterneze hahaiala de serbare campeneasca cu hohoteala la capataiul regelui Cioaba cand interesele electorale i-o cer. Antipatizati pe rand si votati din razbunare politicienii romani au gasit formula castigatoare in care incompe
Dezvăluirile lui Snowden: doi lideri de stat spionaţi de SUA. "Dacă aceste fapte se dovedesc, ar fi o situaţie inadmisibilă, inacceptabilă"
Statele Unite au spionat comunicaţiile preşedintelui brazilian Dilma Rousseff şi pe cele ale actualului preşedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, în perioada în care acesta era candidat la preşedinţie, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane, relatează AFP.
O maşină s-a ciocnit de un autocar cu 22 de persoane, care venea din Italia
Un bărbat a fost rănit, duminică seară, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17, la câţiva kilometri de Bistriţa, de un autocar în care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Chişinău, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Premierul turc consideră că atacuri limitate în Siria ar agrava situaţia
Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, adeptul unei intervenţii de mare amploare în Siria, a apreciat că o acţiune militară limitată ar agrava dificultăţile cu care se confruntă ţara, relatează AFP.
Libertatea este cea mai inalta conceptie dupa care imi cresc fiica
Un cunoscut editorialist al unei nu mai putin cunoscute publicatii din Romania ironiza recent "inalta conceptie despre libertatea copilului". Pentru "tocilarii parentingului" (printre care ma numar), pasionati de teorii si studii, articole si carti despre cresterea copiilor, editorialul cu pricina este dincolo de orice comentariu.
O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in raul Dambovita
O femeie de aproximativ 40 de ani a fost gasita moarta in raul Dambovita luni dimineata, cadavrul fiind scos din apa de scafandri, a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
Directorul ANI, prins la volan cu PERMISUL SUSPENDAT. Vezi reacţia lui Horia Georgescu.
Horia Georgescu, directorul Agentiei Nationale de Integritate, a fost prins de politisti in timp ce conducea, desi avea permisul suspendat. "Acum cateva zile am fost oprit intr-adevar de un echipaj de politie, iar agentii mi-au spus ca figurez cu permisul suspendat. Am permisul suspendat de acum doua saptamani, dar am depus contestatie. Din aceasta perspectiva, legea imi da dreptul sa conduc din n
Sirienii din Damasc îl iau în derâdere pe preşedintele american: "Obama este un laş". "Statele Unite nu mai sunt stâlpul lumii, s-a terminat"
Sirienii din Damasc iau în derâdere decizia preşedintelui american, Barack Obama, de a cere aprobarea Congresului pentru o intervenţie militară în Siria, calificându-l drept "laş" şi "fricos", relatează AFP într-un reportaj.
Un bucurestean a scapat cu viata dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Piata Unirii 2
Un barbat in varsta de 40 de ani s-a aruncat luni dimineata in fata metroului in statia Piata Unirii 2, dar a scapat nevatamat, la fata locului intervenind paramedicii SMURD pentru a-i acorda ingrijirile medicale necesare, a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.
REVISTA PRESEI: Crin, în război cu vrăjitoarele: Eu voi fi preşedinte indiferent de incantaţii.
Ziarul Curentul titreaza luni "Crin, in razboi cu vrajitoarele: Eu voi fi presedintele Romaniei indiferent de incantatii". "Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, in discursul tinut in fata tinerilor din USL ca nu vrea sa fie candidat la presedintie, ci sa fie presedintele Romaniei, iar acest lucru se va intampla chiar daca "vrajitorii" si "astrologii" au incantatii impotriva acest
Protestul faţă de proiectul de la Roşia Montană din Capitală s-a încheiat după aproape ...
Protestul din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana s-a incheiat dupa aproape 10 ore, informeaza Mediafax. Cateva sute de manifestanti s-au strans duminica seara la fantana de la Universitate de unde au pornit in mars spre Guvern, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Dupa o manifestatie de peste o ora in Piata Victoriei, unde numarul protestatarilor a ajuns la aproximat
Talibanii atacă o bază americană din Afganistan, lângă frontiera cu Pakistanul
Un grup de insurgenţi talibani a lansat, luni dimineaţă, un atac împotriva unei baze americane situate în estul Afganistanului, în apropiere de frontiera pakistaneză, a anunţat Guvernul local.

Niciun comentariu: