miercuri, 18 septembrie 2013

SCHALKE- STEAUA 3-0. Ce spune Reghecampf despre primul gol şi pe cine dă vina
Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Schalke 04, scor 0-3, că elevii săi au făcut greşeli copilăreşti şi nu au marcat la ocaziile avute.
Alexandru Bourceanu: Schalke a fost mai bună în seara asta
Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Bourceanu, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Schalke 04, scor 0-3, că formaţia germană a fost mai bună.
Boateng: Steaua a jucat foarte bine, dar noi am meritat victoria
Mijlocaşul Kevin-Prince Boateng a declarat, miercuri seară, că Steaua a jucat foarte bine, a fost foarte agresivă, însă a apreciat că Schalke 04 a meritat victoria, scor 3-0, în prima etapă a Ligii Campionilor.
Reghecampf, după înfrângerea în meciul cu Schalke 04: Am făcut greşeli copilăreşti şi nu am marcat la ocaziile avute
Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Schalke 04, scor 0-3, că elevii săi au făcut greşeli copilăreşti şi nu au marcat la ocaziile avute.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 19 septembrie
Pe data de 19 septembrie 1895 este inaugurat Podul peste Dunăre de la Cernavoda, lucrare proiectată de inginerul Anghel Saligny, fiind, la acea vreme, cel mai lung din Europa şi printre cele mai importante poduri metalice cu deschidere mare din lume.
Champions League: Basel a furnizat surpriza serii - Victorie cu 2-1 pe terenul celor de la Chelsea
FC Basel a produs marea surpriza a zilei din Champions League, elvetienii castigand cu 2-1 pe terenul lui Chelsea. Barcelona nu a avut probleme cu Ajax (4-0 pe Camp Nou), in timp ce Napoli a trecut de Borussia Dortmund (vicecampioana Europei) cu 2-1.
Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, calculate in functie de ponderea in PIB
Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene obtinut de Le Monde, scrie Mediafax.

YESTERDAY

VIOLENŢE în GRECIA: Confruntări între poliţie şi protestatari au avut loc în mai multe oraşe
Confruntări s-au produs între poliţie şi manifestanţii care protestează faţă de uciderea unui artist antifascist de către un presupus militant neonazist, miercuri, în mai multe oraşe ale Greciei, de la Atena la Salonic (nord) şi Patras (vest), conform presei locale citate de AFP.
Uite la cine e contractul Bechtel
Contractul original semnat de CNADNR cu americanii de la Bechtel, pentru construirea Autostrăzii Transilvania a ajuns la trei funcționari din Compania de Drumuri. Virgil Icleanu, Sorin Florin Scarlat și Mirela Bianca Popa sunt cei trei funcționari ai CNADNR care sub semnătura lor au preluat în mod legal spre păstrare, contractul original cu Bechtel. Potrivit revistei Tir Magazin, cei trei au prelu

Niciun comentariu: