miercuri, 18 septembrie 2013


Ploi abundente în Covasna: O porţiune de drum s-a surpat
Un drum comunal care face legătura între oraşul Covasna şi comuna Comandău s-a surpat pe o porţiune, în urma ploilor abundente, Poliţia anunţând că din acest motiv în zona respectivă circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.
Venituri record pentru Manchester United, campioana Angliei, în sezonul precedent
Campioana Angliei, Manchester United, a înregistrat venituri record în sezonul 2012/2013, 363,2 milioane de lire sterline (434,4 milioane de euro), în creştere cu 13,4 la sută, a anunţat, miercuri, gruparea patronată de familia Glazer.
Adoptare tacită: Membrii Academiei Române, AOSR şi academiilor de ramură, exceptaţi de la pensionare
Camera Deputaţilor a adoptat tacit o iniţiativă legislativă a şase deputaţi PSD care prevede că membrii Academiei Române, ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi ai academiilor de ramură vor fi exceptaţi de la pensionare la împlinirea vârstei de 65 ani.
Reţea de hoţi români, DESTRUCTURATĂ la Paris. Cum acţionau românii.
Cele 12 persoane implicate in furturi comise in principal la Muzeul Luvru si in jurul Turnului Eiffel si arestate marti dimineata, langa Paris, dupa o ancheta care a durat mai multe saptamani, provin din Romania, relateaza miercuri Europe1, conform Mediafax. Cele aproximativ 12 persoane implicate in furturi au fost retinute marti dimineata in camerele lor de hotel la Saint-Denis, in apropiere de P
Comisia Europeana a finalizat propunerea legislativa care reglementeaza stabilirea indicilor bancari. Amenzile pot ajunge pana la 10% din cifra de afaceri
Comisia Europeana a finalizat miercuri propunerea legislativa care reglementeaza stabilirea indicilor de referinta, in special dobanzile interbancare precum Libor, utilizati in numeroase contracte si aflati in centrul unui vast scandal de manipulari, scrie AFP.
Un asteroid va trece la mică distanţă pe lângă Terra în această seară
Asteroidul 2013 RZ53, un corp ceresc de mici dimensiuni descoperit săptămâna trecută, va trece la mică distanţă de Terra, miercuri seară, pe o traiectorie plasată între planeta noastră şi Lună.
Ramona Bădescu va prezenta emisiunea "Duminica în familie", la TVR 1
Ramona Bădescu va prezenta emisiunea "Duminica în familie", care va fi difuzată din luna octombrie, în fiecare duminică după-amiază, la TVR 1 şi, online, pe TVR+, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Română.
DNA: 13 persoane, trimise în judecată în dosarul certificatelor de handicap date fraudulos în Prahova
Fosta şefă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap Prahova, Viorica Oniga, Ioana Borcan, membru al comisiei, şi alte 11 persoane au fost trimise în judecată de procurorii anticorupţie, în dosarul certificatelor de handicap eliberate fraudulos în Prahova.
Ajutaţi Moldova în războiul cu Rusia.
Moscova nu vrea sa-i cedeze Occidentului propriul ei spatiu viatal fara lupta, iar aderarea Republicii Molodva la Acordul European de Liber Schimb este doar primul pas defensiv al Rusiei, care-si pregateste ofensiva in spatele cortinei. Embargoul rusesc asupra vinului moldovnesc face parte din atacul anti-Vilnius pus la punct de Moscova pentru a-si pastra alaturi fostii vasali. Ucraina, Georgia, A

Niciun comentariu: