miercuri, 4 septembrie 2013

Oana Roman, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată. Tatăl copilului are 27 de ani

Artista româncă Daniela Nenciulescu expune la Castello Visconteo din Pavia
Daniela Nenciulescu născută la București în 1952, rezidentă în Italia din 1968, cu un bogat palmers artistic în Italia, însemnând numeroase expoziții personale sau colective, în importante spații publice de artă italiene, inaugurează o nouă expoziție personală de sculptură cu titlul: "Cosi puri, cosi corroti".
Deschiderea expoziției de artă contemporană va avea loc pe 5 septembrie 2013, ore 18 00, 2013 la Castello Visconteo din Pavia, în cadrul Secțiunii Romanice Musei Civici, unul din cele mai prestigioase și vechi lacașuri de cultură ale Regiunii. Expoziția este organizată de Musei Civici, Comune di Pavia, Departamentul Cultură al Primăriei, cu patronajul Consulatului General al României la Milano, având colaborarea Fundației Memoria din București, a Centrului Cultural Italo-Român din Milano și a editurii Rediviva.
Sculpturi de fier, oțel sau inox dialoghează cu trecutul milenar al urmelor romanice ale acestei zone într-o frumoasă simbioză cu trecutul istoric, lucrări care conviețuiesc armonios alături de vestigiile romane din cadrul Muzeului – scrie curatoarea expoziției Ana Comino, care de mai mulți ani alacătuiește textele de prezentare ale artistei de origine română. Expoziția prezintă recentele lucrări ale artistei care însumează o bogată selecție de sculpturi de mici și medii dimensiuni dar și mari instalații).
...Uneori există
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Oana Roman, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată. Tatăl copilului are 27 de ani
Oana Roman, în vârstă de 37 de ani a dezvăluit faptul că este însărcinată cu Marius, un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea, iar cei doi formează un cuplu de 7 luni. Astfel, în primăvara anului viitor, vedeta va deveni mamă.
"Am aflat la începutul verii că sunt însărcinată. Nu am plănuit acest lucru. Am încetat demult să nu mai fac planuri. Sunt însărcinată în 3 luni şi jumătate. N-am planificat nimic, dar s-a întâmplat. Între mine şi iubitul meu este o diferenţă de 10 ani. N-aş fi făcut acest pas dacă lucrurile nu erau bine între noi. Mamei i-am spus la telefon şi s-a blocat. Tata mi-a spus că se bucură foarte tare pentru mine, dar că se bucură şi mai mult pentru el", a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii “La Măruţă” de la ProTV.
Îşi doreşte de mult timp o familie
În urmă cu puţin timp, Oana Roman îşi manifesta dorinţa de a avea un copil cu actualul iubit şi susţinea că alături de acesta a găsit marea dragoste. Fiica lui Petre Roman are, de câteva luni, o frumoasă relaţie cu Marius, un bărbat mai tânăr cu 10 ani
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Criza loveşte puternic în volumul banilor trimişi de românii din străinătate: 1,2 ...
Criza financiară din ţările cu largi comunităţi de români şi şomajul ajuns la cote alarmante în aceste state îşi fac simţite efectele negative şi la noi în ţară. Sumele trimise în România de cei care muncesc peste hotare au atins în primul semestru din 2013 nivelul minim al ultimilor nouă ani, situându-se la 1, 2 miliarde de euro, conform "Adevărul".
Valoarea este cu aproape 20% mai mică decât cea înregistrată în prima jumătate din 2012, respectiv 273 de milioane de euro, şi la mai puţin de jumătate comparativ cu primul semestru din 2007, an în care remiterile au înregistrat un maxim-record.
Analiştii anticipează că remiterile nu vor mai ajunge prea curând la acel nivel pentru că ţările de destinaţie sunt încă în criză economic.
Evoluţia transferurilor din străinătate în România
Din 2005 până în prezent, românii din străinătate au trimis în ţară peste 30 de miliarde de euro, arată datele Băncii Centrale.
2005- 3,9 milarde euro
2006- 5,2 miliarde euro
2007- 6,2 miliarde euro
2008- 6, 6 miliarde euro
2009- 4,3 miliarde euro
2010- 4 miliarde euro
2011- 3,7 miliarde euro
2012- 3,85 miliarde euro
Leul a rămas fără sprijinul banilor stranierilor
Remiterile au fost în trecut un sprijin pentru leu în condiţiile în care
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Gabi Torje este noul jucator al celor de la Espanyol
Torje a aflat, în sfârşit, echipa la care va juca în continuare. Luni, 3 septembrie, în ultima clipă a perioadei de transferuri, Gabriel Torje a semnat cu Espanol Barcelona. E împrumutat un an de la Udinese. Gabi Torje a negociat în această vară cu echipe din Spania, Italia, Germania şi Anglia, însă nimic nu s-a concretizat.
Nu mai era dorit la Udinese şi, după un an de împrumut la Granada, aripa dreaptă se întoarce în Primera.
Espanol Barcelona a anunţat, deja, tranzacţia. "Messi al României", cum este alintat de Marca, a fost împrumutat un sezon, clubul catalan neavînd opţiunea unui transfer definitiv.
Torje, 23 de ani, va ajunge aşadar la Barcelona, urmând să fie prezentat pe 11 septembrie. Mijlocaşul român va avea numărul 25 la "alb-albaştrii" antrenaţi de Javier Aguirre.
După 3 etape, Espanyol e neînvinsă în campionat. Are 5 puncte şi e pe locul 6.
Sezonul trecut a fost unul bun în Spania pentru român. 3 goluri şi două pase de gol a adunat Torje la Granada, sezonul trecut, în Primera Division.
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: