vineri, 13 septembrie 2013


Nicole Kidman, accidentată de un fotograf care mergea pe bicicletă - FOTO
Nicole Kidman a fost accidentată, joi, în New York, de un fotograf care mergea pe bicicletă, iar actriţa australiană va depune plângere împotriva acestuia, informează huffingtonpost.com.
Forumul Civic al Românilor către FIFA: UDMR dă dovadă de lipsă de fair-play.
Forumul Civic al Romanilor afirma, intr-o scrisoare adresata FIFA, ca reprezentantii UDMR dau dovada de lipsa de fair-play cand vorbesc despre "atitudini antimaghiare" la meciul Romania-Ungaria si ca astfel vor sa distraga atentia de la "modul reprobabil" in care s-au comportat suporterii ungari, potrivit Mediafax. Reprezentantii Forumului Civic al Romanilor din Covasna, Harghi
Copil de şapte ani, muşcat de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic
Un copil în vârstă de şapte ani din comuna suceveană Pătrăuţi, trimis de bunică la un magazin din localitate, a fost muşcat de mai multe ori de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un bărbat suspectat că a violat o fată de 12 ani a fugit de poliţişti deşi era încătuşat
Un bărbat acuzat că a violat, vineri după-amiază, o fată de 12 ani din judeţul Arad, identificat la scurt timp de poliţişti, a reuşit să fugă de la locul faptei, deşi era deja încătuşat, suspectul fiind prins după o jumătate de oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un bărbat a fost călcat de tramvai, vineri, în Capitală
Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost călcat de tramvai, fiindu-i retezată laba piciorului, vineri, în Sectorul 5 din Capitală, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Şoseaua Progresului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile.
Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica
Lotul national de informatica al Romaniei a obtinut o medalie de aur si trei medalii de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru seniori. Medalia de aur a fost castigata de Rares Darius Buhai, elev in clasa a X-a la Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita. Si la olimpiada de anul trecut el a obtinut medalie de aur.
Mircea Radu, fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, ...
Fostul sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj Mircea Radu a fost gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce intre iulie 2010-noiembrie 2011, a indeplinit simultan functiile de consilier local si comisar-sef al CJPC, el spunand ca va contesta decizia, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat de presa transmis, vineri, de Agentia Nationala de Inte
Suceava: Copil de şapte ani, muşcat de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic
Un copil în vârstă de şapte ani din comuna suceveană Pătrăuţi, trimis de bunică la un magazin din localitate, a fost muşcat de mai multe ori de un câine care a scăpat din lanţ din curtea unui localnic.
Cazul fetitei yemenite de opt ani care a murit in noaptea 'nuntii', dupa ce a fost violata de un saudit de 40 de ani: sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, se declara consternata
Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a cerut vineri Yemenului sa sa nu mai admita casatoria copiilor, dupa informatiile legate de moartea unei fetite de opt ani care a fost violata de 'sotul' ei in varsta de 40 de ani, in noaptea 'nuntii', scrie AFP.
Ana Maria Pătru, aleasă preşedintele Asociaţiei Oficialilor Electorali Europeni
Preşedintele AEP, Ana Maria Pătru, a fost aleasă, vineri, la şefia Asociaţiei Oficialilor Electorali Europeni, pentru un an de zile, urmând ca anul viitor să aibă loc în România reuniunea adunării generale a Asociaţiei.
27 de ONG-uri cer politicienilor sa nu mai insinueze implicarea agentilor straini in protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana
27 dintre cele mai cunoscute organizatii neguvernamentale cer printr-o scrisoare deschisa ca politicienii "să înceteze denigrarea și culpabilizarea cetățenilor care își exercită drepturile și libertățile democratice în stradă". ONG-urile le cer politicienilor, inclusiv premierului Ponta, sa inceteze "insinuarile" potrivit carora in spatele protestelor s-ar afla agenti straini.

Niciun comentariu: