vineri, 6 septembrie 2013

LIVE TEXT Miting anti-maidanezi, in memoria copilului ucis de caini. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu

Y

Cum explică Niţă numirea lui Zaharescu la E.ON Gaz: ”CA-ul nu a avut nimic de obiectat”
Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al premierului Victor Ponta, a fost numit în Consiliul de Administraţie al companiei E.ON Gaz Distribuţie S.A. pentru că are „competenţe în comunicare”, a declarat ministrul Energiei, pesedistul Constantin Niţă, la o conferinţă de presă susţinută vineri la Braşov.
A doua dedublare din Guvern. Ministrul Niţă: "Deputatul Niţă va reflecta până atunci cum voi vota”. PLUS De ce se opune dărâmării zidului Casei Poporului
Ministrul Energiei, pesedistul Constantin Niţă, se declară partizan al proiectului Roşia Montană, în schimb spune un ”nu” categoric demolării zidului ceauşist ce înconjoară fosta Casa Poporului, actualmente Palatul Parlamentului.
Mircea Lucescu: Dinamo are potenţial, am văzut nişte jucători tineri promiţători
Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că formaţia Dinamo are potenţial, deoarece are jucători tineri promiţători, însă a subliniat că este nevoie de răbdare pentru ca fotbaliştii să crească, informează fcdinamo.ro.
Berlinul cere ONU să accelereze publicarea raportului despre atacul chimic din Siria.
Ministrul german de Externe Guido Westervelle şi-a exprimat dorinţa, vineri, la Vilnius, ca ONU să "accelereze" eforturile experţilor care au anchetat în Siria asupra folosirii armelor chimice pe 21 august.
Franţa aşteaptă raportul inspectorilor ONU înainte să acţioneze în Siria
Preşedintele francez François Hollande a anunţat vineri că Franţa va aştepta raportul inspectorilor ONU despre atacul chimic de la 21 august, în Siria, înainte de a lansa vreo acţiune militară împotriva regimului de la Damasc.
Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, prăznuită cu rugăciuni pentru pace, duminică
Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor ca Sfânta Marie Mică, prăznuită duminică, va fi o zi în care credincioşii din bisericile Patriarhiei Române se vor ruga pentru pace în Orientul Mijlociu, numeroase biserici şi mănăstiri din ţară serbându-şi totodată hramul.
ASPA: Dacă se va opta pentru eutanasiere, câinii din Bucureşti ar putea fi adunaţi în 12-18 luni
Dacă se va opta pentru eutanasiere, câinii din Bucureşti ar putea fi adunaţi în 12-18 luni, a declarat, vineri, Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la ASPA, precizând că, până la referendum, toţi câinii potenţial agresivi vor fi eutanasiaţi.
Criza din Siria la summit-ul G20: Majoritatea liderilor, de acord ca Assad este responsabil de atacul chimic - Barack Obama
Presedintele Barack Obama a declarat vineri ca majoritatea liderilor tarilor G20 sunt de acord cu faptul ca presedintele Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu gaz chimic impotriva civililor, relateaza Reuters.
LIVE TEXT Miting anti-maidanezi, in memoria copilului ucis de caini. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu. Parintii lui Ionut au venit la miting
Cateva zeci de bucuresteni s-au strans la Piata Romana din Bucuresti vineri la ora 19.00 in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Manifestati nu a fost autorizata.Ora 19.45: Manifestantii scandeaza Oprescu, demisia / Capitala nu te vrea!Ora 19.44: Manifestantii striga Jos Oprescu si Demisia. La miting sint multi parint
Vladimir Putin a fost ”SABOTAT” de aerul condiţionat.
Presedintele rus Vladimir Putin nu se simtea bine in timpul summitului G20. El a explicat ca a racit in timpul calatoriei sale recente in Extremul Orient, potrivit Mediafax. "Unde am racit? In timpul calatoriei in Extremul Orient, in principal din cauza aerului conditionat din avion", a explicat Putin, la o conferita de presa la finalul summitului G20, raspunzand la intrebarea unui jurnalist. Potr
Vladimir Putin a răcit din cauza aerului condiţionat din avion
Preşedintele rus Vladimir Putin, care potrivit jurnaliştilor nu se simţea bine în timpul summitului G20, a explicat că a răcit în timpul călătoriei sale recente în Extremul Orient, relatează agenţia Interfax în pagina sa electronică.
ANALIZĂ: Aproape 900 de mii de bucureşteni trebuie să meargă la urne pentru a valida referendumul
Aproape 900 de mii de bucureşteni trebuie să participe la referendumul convocat pentru 6 octombrie în Capitală, pe tema eutanasierii câinilor fără stăpân, astfel încât scrutinul să fie validat, în condiţiile în care în ultimii patru ani, doar la prezidenţiale a fost prezenţă la urne puţin peste 50%.
​LIVE Text Romania - Ungaria (21:00)/ Echipa de start a Romaniei - Suporterii unguri striga Tiganii, tiganii!
Romania are nevoie de un succes in fata Ungariei pentru a urca pe locul doi in Grupa D (preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014). "Victoria ne mentine in calculele calificarii", a declarat Victor Piturca, in timp ce Sandor Egervari a precizat ca a venit la Bucuresti pentru a castiga. Meciul Romania vs 

Niciun comentariu: