marți, 17 septembrie 2013

Incident la Parlament: Discursul lui Ponta în plen, întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică. Neamţu: "Ponta trădătorul-salvaţi tricolorul!
Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu bani, despre care a afirmat că reprezintă "30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană", şi l-a acuzat de trădare.
Julio Iglesias va susţine, la cererea publicului, încă un concert la Bucureşti, pe 26 octombrie. Preţurile biletelor
Julio Iglesias, care va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 24 octombrie, va mai susţine o reprezentaţie în acelaşi loc, pe 26 octombrie, la cererea publicului, informează organizatorii evenimentului, Vreau Bilet.
Ministrul de Externe al Rusiei: Avem motive serioase să creadă că atacul chimic din Siria a fost o provocare
Rusia are "motive serioase" să creadă că atacul chimic din 21 august, în apropierea Damascului, a fost "o provocare", a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, în timp ce omologul său francez Laurent Fabius consideră că atacul a fost comis de către regimul sirian.
General Motors dezvoltă o maşină electrică cu o autonomie de peste 300 de kilometri
General Motors (GM) dezvoltă o maşină electrică care poate poate parcurge o distanţă de 200 de mile (322 de kilometri) cu o singură încărcare a bateriei, a anunţat grupul american, în timp ce aproape toate autovhiculele electrice de pe piaţa americană au o autonomie mai mică de 100 de mile.
Purtătorul de cuvânt al mişcării egiptene Fraţii Musulmani a fost arestat
Purtătorul de cuvânt al mişcării islamiste egiptene Fraţii Musulmani, Gehad el-Haddad, a fost arestat marţi, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate egiptene, citate de AFP.

Niciun comentariu: