miercuri, 4 septembrie 2013


Cazul copilului omorât de câini - Răzvan Băncescu, de la ASPA, audiat: "Nu mă simt răspunzător"
Răzvan Băncescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), a declarat miercuri, după ce a fost audiat la Parchetul general, că nu se simte în niciun fel răspunzător pentru incidentul în urma căruia un copil de patru ani a murit sfâşiat de câini.
Summitul G20: Măsuri de securitate consolidate la Sankt Petersburg pentru reuniunea şefilor de stat
Sankt Petersburgul este "pe picior de război", pentru a-i primi joi pe şefii de stat din cadrul G20, luând măsuri de securitate excepţionale şi organizând acest summit la un palat accesibil numai pe mare.
Taxa de pod pe Autostrada Soarelui revine. Perioada în care a fost suspendată a expirat
Şoferii care merg spre Constanţa sau se intorc de pe litoral vor fi nevoiţi să plătească din nou taxa de 13 lei percepută pentru podul peste Dunăre în zona Feteşti-Cernavodă.
Conducerea Metrorex: Greva "periclitează sănătatea şi viaţa oamenilor"
Conducerea Metrorex susţine că este deschisă la negocierile privind contractul colectiv de muncă al angajaţilor şi că greva generală anunţată de aceştia poate să "pericliteze sănătatea şi viaţa oamenilor".
Facebook închide 83 de milioane de conturi
Facebook a anunţat că va închide peste 83 de milioane de conturi, în încercarea de a elimina impostorii, scrie examiner.com.
PCM: Proiectul de regionalizare -neserios, ponderea maghiarilor în noua regiune va ajunge sub 50 %
Noul proiect de regionalizare este "un lucru neserios", declară preşedintele Partidului Civic Maghiar, Biro Zsolt, potrivit căruia dacă Mureş, Covasna şi Harghita vor fi în aceeaşi regiune cu Braşovul ponderea maghiarilor va scădea sub 50 la sută, ceea ce este "de neacceptat".
Referendum pentru soarta maidanezilor
Primarul municipiului București, Sorin Oprescu, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă că va convoca referendum local pentru ca bucureștenii să decidă soarta maidanezilor. Primarul general Sorin Oprescu cheamă la urne bucureștenii ca să decidă prin referendum, soarta maidanezilor. Sorin Oprescu a susținut miercuri, o conferință de presă la sediul Primăriei Capitalei unde a anunțat că organ
Moise Guran deschide Clubul celor care muncesc în România
Din 6 septembrie, Moise Guran demarează un nou proiect la TVR 1 şi TVR+, o campanie pentru susţinerea produselor fabricate în România. Campania „Clubul celor care muncesc în România” va fi difuzată sub forma unei serii de fillere, pe care telespectatorii le vor putea urmări, în luna septembrie, în fiecare vineri, de la orele 14.55, 18.55 sau 20.55, urmând ca din luna octombrie acestea să fie difu
Din cauza mediatizării intense, Parchetul General a preluat cazul copilului ucis de câinii maidanezi
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul în care se anchetează moartea copilului ucis de câinii maidanezi, ca urmare a mediatizării excesive. După trei zile de la uciderea lui Ionuț Anghel, în vârstă de 4 ani, de către o haită de maidanezi, în apropiere de Parcul Tei din București, autoritățile de dezmorțesc și încep anchetele și să aplice sancțiuni. Și asta, doa
Sorin Oprescu face referendum pentru eutanasierea maidanezilor. „Voi face exact ce vor spune bucureştenii”
Primarul general, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că va organiza un referendum în Bucureşti pe tema eutanasierii câinilor maidanezi, susţinând că va face "exact ce vor spune cetăţenii".
Un pensionar din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe stradă. Bătrânul a refuzat să fie recompensat
Un pensionar de 77 de ani din Arad a predat Poliţiei un plic cu 1.200 de euro găsit pe o stradă din oraş, banii fiind restituiţi, miercuri, proprietarului, care a vrut să-l recompenseze pe bătrân cu 200 de euro, dar acesta a refuzat.
Kanye West, criticat pentru că i-a cântat preşedintelui Kazahstanului
ONG-ul american Human Rights Foundation l-a criticat pe rapperul Kanye West pentru faptul că a susţinut un concert la nunta nepotului preşedintelui Kazahstanului, al cărui regim "interzice libertatea de exprimare şi de asociere".
Oprescu face REFERENDUM pentru eutanasierea câinilor vagabonzi : "Voi face exact ceea ce vrea populaţia"
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia", precizând că a convocat o şedinţă de îndată a CGMB pentru vineri.
Ioana-Gabriela Costache, fostă ambasadoare în Polonia, a fost numită consul general la New York
Guvernul a decis, miercuri, numirea Ioanei-Gabriela Costache în funcţia de şef al Consulatului general al României la New York, abrogând o hotărâre anterioară privind numirea în aceastî funcţie a lui Claudiu Lucaci, coordonator cu atribuţii de Director Ştiri la TVR.
Viceprimarul Capitalei, despre copilul omorât de câini: Vinovat este cel care are spaţiul privat
Viceprimarul Marcel Nicolaescu susţine că vinovat în cazul copilului omorât de câini este cel care are spaţiul privat şi nu l-a îngrădit, precizând că deocamdată PMB nu face anchetă, dar va avea o strategie foarte agresivă, iar până la sfârşitul anului nu vor mai fi aşa mulţi câini pe străzi.
Sorin Oprescu plânge:ce să-i spun tatălui copilului, iartă-ne pe toţi?.
Primarul Sorin Oprescu a facut, miercuri, primele declaratii, la trei zile de la tragedia din Parcul Tei. Edilul Bucurestiului a transmis ca vrea sa faca un referndum pentru eutanasierea cainilor fara stapan. El a spus ca va lua o decizie, dupa ce se va consulta cu bucurestenii. Va prezentam cele mai importante declaratii ale lui Sorin Oprescu: 'Tot ceea ce a spus Basescu este adevarat. El a fost

Niciun comentariu: