vineri, 6 septembrie 2013

Calendarul Bacalaureatului 2014 si modificarile de anul viitor


Calendarul Bacalaureatului 2014 si modificarile de anul viitor: Comisiile din centrele de examen se stabilesc cu cel mult 48 de ore inainte de probele scrise, prin tragere la sorti in sedinta publica
La Bacalaureat 2014, elevilor li se interzice sa aiba in imbracaminte sau in incaltaminte - telefoane mobile sau orice alte dispozitive electronice. Absolventii care incearca sa copieze sunt eliminati indiferent daca materialele au fost introduse de ei "sau de cadre didactice din comisie". Prevederile fac parte din Ordinul ministrului educatiei privind organizarea examenului de bacalaureat - 2014,
Putin anunţă că a discutat cu Obama în cadrul G20. "Fiecare a rămas pe poziţia sa"
Preşedinţii rus Vladimir Putin şi american Barack Obama s-au întâlnit vineri, în cadrul summitului G20, pentru a discuta despre criza siriană, dar şi-au păstrat poziţiile, a anunţat vineri şeful statului rus, relatează AFP.
The New York Times: Corneliu Porumboiu, pe lista tinerilor regizori care merită urmăriţi în viitor
Cineastul român Corneliu Porumboiu se regăseşte pe lista celor 20 de tineri regizori care merită să fie urmăriţi în viitor, alcătuită de The New York Times, informează site-ul acestei publicaţii prestigioase.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit.
Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, vineri, la Oficiul Starii Civile al Sectorului 2 al Capitalei. Nasii sunt Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, iar petrecerea se va tine la un local din centrul Bucurestiului. "Cununia a fost impresionanta pentru toata lumea, cu totii am avut emotii, mirii sunt superbi impreuna, se vede iubirea pe chipul lor! Biancai si lui Victor le uram sa fie sanat
Membri ai clanului Caran, Duduianu şi Rinu, trimişi în judecată pentru cămătărie, şantaj şi tâlhărie
Doisprezece membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu au fost trimişi în judecată, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru cămătărie, spălare de bani, şantaj, tâlhărie şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.
Obama s-a angajat să răspundă până miercuri acuzaţiilor de spionare a Braziliei
Preşedintele american Barack Obama s-a angajat să răspundă până miercuri Guvernului brazilian cu privire la acuzaţii de spionare a Brazilie, a anunţat preşedinta braziliană Dilma Rousseff vineri, într-o postare pe blogul preşedinţiei.
Premierul Victor Ponta cere CSM detaşarea a doi procurori la ANAF
Premierul Victor Ponta a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) detaşarea procurorilor Petre-Dragoş Voinescu şi Remus-Damian Budăi la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).
Ce spun angajaţii teraselor din Centrul Istoric despre suporterii maghiari: "Am văzut cum unul a ridicat singur masa şi a aruncat-o peste un jandarm"
Angajaţii teraselor din Centrul Vechi, care strâng cioburile şi mobilierul rupt după conflictul dintre fanii unguri şi trupele de jandarmi, spun că nu au văzut niciodată suporteri atât de violenţi, deşi în localurile lor s-au perindat, până acum, mii de susţinători străini ai echipelor de fotbal.
Violente in Centrul Vechi al Capitalei cu suporterii mahiari
Violente in Centrul Vechi al Capitalei cu suporterii mahiari Violente in Centrul Vechi al Capitalei cu suporterii mahiari inaintea meciului Romania - Ungaria. From: HotNews Romania Views: 78 0 ratings Time: 01:05 More in News & Politics
MECIUL ROMÂNIA - UNGARIA: Crin Antonescu va asista partida de pe Arena Naţională
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va asista la meciul dintre selecţionatele României şi Ungariei, programat vineri seară, pe Arena Naţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Real Madrid, venituri de peste 500 de milioane de euro pentru al doilea sezon consecutiv
Gruparea spaniolă Real Madrid, care a devenit primul club din lume ce a depăşit bariera de 500 de milioane de euro a cifrei de afaceri în sezonul 2011/2012, a înregistrat la finalul anului fiscal 2012/2013 venituri de 520,9 milioane de eur

Niciun comentariu: