marți, 17 septembrie 2013

Becali nu mai rezistă în închisoare. Familia şi preoţii de la Muntele Athos cer graţierea

AY

Radu Tudor, numit general manager la Antena Internațional, canal tv pentru diaspora
Analistul Radu Tudor a fost numit General Manager al postului Antena Internațional, canal pentruromânii care trăiesc în diaspora, informează paginademedia.ro.
Antena Internațional a fost lansat în iulie 2006, ca un post pentru comunitățile de români care trăiesc dincolo de granițele țării.
“Cei peste 3 milioane de concetăţeni ai noştri răspândiţi pe întreg mapamondul au nevoie de legătura constantă cu ţara. Deşi mulţi se gândesc la românii din Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia sau SUA prin filtrul interesului politic sau economic, pentru noi este important să regăsim în ei telespectatorii legaţi sufleteşte de spaţiul românesc, chiar dacă sunt la sute sau mii de kilometri de ţară. Vom difuza ştiri, dezbateri, transmisii live, concerte, filme, sport şi tot ce poate fi de interes pentru un om modern şi implicat social", a declarat Radu Tudor.
“Pe lângă noua poziţie în care am fost numit, rămân fidel proiectelor în care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei – Antena 3, emisiunea Punctul de Întâlnire – Antena 3 şi content advisor al CEO Antena 3, Mihai Gâdea“, a mai spus Radu Tudor.
Radu Tudor este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, iar ca jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate a urmat cursurile
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Becali nu mai rezistă în închisoare. Familia şi preoţii de la Muntele Athos cer graţierea
Gigi Becali doreşte să fie graţiat de preşedintele Traian Băsescu. Aflat din luna mai în penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani şi şase luni, Gigi Becali a depus la Administraţia Prezidenţială, prin mama sa, Alexandrina, o cerere de graţiere. Nu doar familia latifundiarului doreşte eliberarea lui cât mai repede, ci şi 140 de preoţi de la Muntele Athos. La rândul lor, aceştia au depus o cerere de graţiere prin care cer preşedintelui Traian Băsescu să îl elibereze pe omul de afaceri. Graţierea controversatului om de afaceri mai are, însă, de aşteptat, Administraţia Prezidenţială comunicând că cererile de graţiere nu îndeplinesc condiţiile legale, astfel că nu pot fi soluţionate.
Mama patronului Stelei are de gând să mai trimită şi alte cereri, până când Becali va fi eliberat:"Toată speranta este la domnul Băsescu. Eu îl vedeam un om bun cu toata lumea. Erau şi prieteni”.
"Ca mamă susţine Alexandrina Becali simt că fiului meu i s-a făcut o nedreptate, iar singurul care ne poate judeca este bunul Dumnezeu."
Alexandrina Becali îi aminteşte preşedintelui actele de filantropie făcute de- al lungul anilor de fiul său şi îl roagă să-l elibereze din
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
“Roş-albaştrii”, în vizorul marilor echipe din Europa
Steaua a încasat aproape 12 milioane de euro din transferuri în această vară, iar campioana şi-ar putea rotunji şi mai mult încasările din vânzarea de jucători în iarnă. TănaseBourceanu,Tătăruşanu şLatovlevici au avut evolţii extrem de bune în ultimul an şi au intrat în atenţia unor formaţii importante din Europa.
Rusescu a ajuns la Sevilla pentru 2,4 milioane de euro, în timp ce transferul lui Chiricheş laTottenham a adus aproximativ 9 milioane de euro în conturile clublui “roş-albastru”, iar la listă ar putea să se adauge şi alţi jucători, după meciurile Stelei din Liga Campionilor, întrucât meciurile cu Chelsea Londra şi Schalke 04, echipe extrem de puternice, le-ar putea creşte cota de piaţă.
Jucători de bază la final de contract
Tănase, Bourceanu şi Tătăruşanu mai au contract cu gruparea din Ghencea până în vara lui 2014şi, deşi conducerea din Ghencea a încercat prelungirea angajamentelor, până în acest moment nu s-a ajuns la o înţelegere. În acest context, “roş-albaştrii” s-ar putea vedea nevoiţi să accepte despărţirea de fotbaliştii emblematici, în contextul în care i-ar putea pierde gratis şase luni mai târziu. Dacă prestaţiile excelente din sezonul trecut au făcut ca mai mulţi stelişti să
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Mădălina Ghenea s-a logodit cu fotbalistul italian Marco Borriello
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler nu mai formează un cuplu. Ba, mai mult, frumoasa olteancă s-a întors în braţele fostului iubit, fotbalistul italian Marco Borriello, cu care s-a logodit.
De altfel, Marco Borrielo este barbatul alături de care Mădălina Ghenea a fost surprinsă, în această primăvară, la Milano, într-un moment în care luase o pauza cu actorul scoţian. Reamintim că cei doi au mai format un cuplu în 2011.
Relaţia cu actorul scoţian Gerard Butler s-a încheiat în luna august
Presa din Italia scrie că motivul pentru care cei doi nu mai sunt împreună nu ar fi doar escapadele amoroase ale actorului, ci şi românca ar fi călcat stâmb. Jurnaliştii italieni scriu că Mădălina Ghenea l-ar fi înşelat pe actorul de la Hollywood cu fostul iubit, fotbalistul Marco Borriello. "Românca şi fotbalistul s-au sărutat în Ibiza", "Sunt foarte intimi unul cu celălalt", sunt doar câteva dintre titlurile care au apărut în ultima lună în presa din Italia.
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

YESTERDAY

Niciun comentariu: