marți, 3 septembrie 2013


Băsescu, alături de câinii săi, pe Facebook: "Dacă îi iubeşti cu adevărat, îi iei acasă!" - GALERIE FOTO
Şase fotografii în care preşedintele Traian Băsescu apare împreună cu câinii săi au fost postate, marţi seară, pe contul de Facebook "Alături de preşedintele nostru".
Fotografii cu preşedintele Băsescu înconjurat de câinii săi, postate pe Facebook - GALERIE FOTO
Şase fotografii în care preşedintele Traian Băsescu apare împreună cu câinii săi au fost postate, marţi seară, pe contul de Facebook "Alături de preşedintele nostru".
Cluj: Circa 1.000 de persoane, inclusiv soţia lui Emil Boc, protestează faţă de proiectul Roşia Montană
Aproximativ 1.000 de persoane protestează, marţi seară, la Cluj-Napoca, faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, printre protestatari numărându-se şi soţia fostului premier Emil Boc, aflată pentru a doua oară la miting, după participarea de duminică.
Două milioane euro, tocate pe reparaţii inutile în şcoli.
Apropierea momentului deschiderii anului scolar relanseaza subiectul reparatiilor din scoli, pe care se duc bani grei, fara ca situatia unitatilor scolare sa se imbunatateasca pe masura cheltuielilor. In acest an, controversele vizeaza cheltuirea a peste doua milioane euro pentru reparatii in scoli din municipiul Galati, bani dusi pe lucrari care sunt pe listele de prioritati ale scolilor. Directo
Peste 200 de persoane protestează la Universitate faţă de proiectul de la Roşia Montană
Peste 200 de persoane s-au adunat în zona fântânii de la Universitate, marţi, după ora 19.00, pentru a protesta faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, fiind a treia seară când o astfel de manifestare are loc în Capitală.
Dmitri Rogozin: Rusia va ajuta şi va susţine Transnistria
Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, aflat în vizită la Tiraspol, a declarat marţi că Moscova are datoria de a-i susţine pe cetăţenii ruşi şi pe locuitorii Transnistriei care, într-un fel sau altul, se simt alături de Rusia, potrivit site-ului transnistrean President.gospmr.ru.
Echipele din Anglia au cheltuit în această vară pe transferuri o sumă record
Echipele din Anglia au cheltuit în această vară aproape 745 de milioane de euro pentru transferuri, depăşind astfel precedentul record, din 2008 (588 de milioane), conform unui studiu Deloitte, informează AFP.
Băsescu, despre Ponta: La Guvern avem un premier şi un deputat. Din doi abia faci unul
Preşedintele Traian Băsescu a precizat, marţi, referindu-se la premierul Victor Ponta, că la Palatul Victoria "avem un prim-ministru şi un deputat, pe principiul doi în unu", şi că "din din cei doi abia faci unul".
Băsescu: Nu declanşez acum referendum privind Roşia Montană. De acum sunt neutru pe subiect
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu declanşează acum referendum naţional privind Roşia Montană, considerând că o dezbatere parlamentară ar fi utilă şi a precizat că, din acest moment, va fi "neutru" în legătură cu acest subiect pentru ca, la nevoie, să poată fi un mediator credibil.
Marina SUA îşi revizuieşte dispozitivul în cazul unor acţiuni militare împotriva Siriei
Marina americană îşi ajustează dispozitivul în eventualitatea unor acţiuni militare împotriva Siriei, stabilind la patru numărul de distrugătoare mobilizate în estul Mediteranei şi trimiţând un grup aeronaval în Marea Roşie, a anunţat marţi o oficială din cadrul Apărării.
Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru grupele Ligii Europa
Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a anunţat, marţi, numele jucătorilor ce vor figura pe Lista UEFA A pentru meciurile din grupele Ligii Europa, informează site-ul oficial al grupării gorjene.
Traian Băsescu: Pe subiectul Roşia Montană adopt o atitudine neutră. ...
Seful statului a declarat, marti seara, la Palatul Victori, ca este nevoit sa adopte o atitudine neutra fata de problema proiectului Rosia Montana, cu toate ca, anterior a fost in favoarea acestuia. 'Mi s-a parut interesant faptul ca domnul Zgonea este interesat de acest referendum atata timp cat ei resping un referendum valid. Sunt greu de inteles ca atitudine. Decizia mea este ferma. Este un mom
CRIZA SIRIA.Traian Băsescu: Lucrurile sunt complicate pentru noi. ...
Presedintele Traian Basescu a explicat, merti seara, la Palatul Cotroceni, de ce a doptat o pozitie prudenta fata de Siria. 'Lucrurile sunt complicate, cel putin pentru noi. Noi nu suntem o mare putere si este de preferat comportamentul decent intr-o astfel de situatie. Nu este o lasitate. Atat putem noi acum. Nu avem nici rachete, nici port-avioane, nici distrugatoare de ultima generatie', a decl
Băsescu:7 cavaleri ai Ordinului cer retragerea decoraţiei lui Tokes, decizia -la Consiliul de Onoare
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că sunt şapte cavaleri ai Ordinului Naţional "Steaua României" care au solicitat retragerea distincţiei acordate lui Laszlo Tokes, el menţionând că decizia aparţine Consiliului de Onoare al Ordinului, care se va constitui pe 19 septembrie.
LIVE TEXT / VIDEO Protestatarii anti-Rosia Montana si anti-Guvern, in Piata Universitatii pentru a treia zi consecutiv/ Circa 1.000 de oameni cer demisia presedintelui Basescu si a premierului Ponta
Protestatarii anti-Rosia Montana au anuntat pe Facebook ca marti seara revin in Piata Universitatii pentru a treia zi de miting. Reamintim ca protestele impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul si de a-l trimite la Parlament au inceput duminica. Luni seara, manifestantii au blocat ore in sir Bulevardul Regina Elisabeta. Protestele au
Primaria din Deveselu are nevoie de peste 5 milioane lei pentru investitiile in infrastructura
Administratia locala din comuna Deveselu asteapta fonduri guvernamentale de peste 5 milioane lei pentru a putea finaliza si pune in functiune sistemele de alimentare cu apa si canalizare pana la 1 noiembrie anul acesta, asa cum s-a estimat initial, afirma primarul localitatii, Ion Aliman.
RCS&RDS: Este binevenită reducerea tarifelor de interconectare pentru telefonia mobilă
RCS&RDS apreciază drept binevenită reducerea tarifelor pentru terminarea apelurilor în reţelele de comunicaţii mobile la nivelul de 0,86 eurocenţi/minut, prin iniţierea de către ANCOM a consultării publice în scopul stabilirii tarifelor maxime propuse pentru serviciile de interconectare.
Băsescu: Iubitorii de câini să ia maidanezii acasă. Cei care au rămas neadoptaţi să fie EUTANASIAŢI
Preşedintele Traian Băsescu a cerut, marţi, într-o declaraţie de presă la Cotroceni, Guvernului să emită o Ordonanţă de Urgenţă care să stabilească un termen rezonabil în care iubitorii de câini să ia maidanezii acasă, iar cei rămaşi neadoptaţi să fie imediat eutanasiaţi.
Mihai Stoica: Varela a costat un milion de euro şi a semnat pe patru ani
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că fundaşul Fernando Varela, transferat de la FC Vaslui, a costat un milion de euro plus TVA, iar jucătorul a semnat un contract pe patru ani cu actuala campioană.
Traian Băsescu: Românii din Siria au fost avertizaţi de pericol, dar nu vor să plece. ...
Avem un premier si un deputat la Palatul Victoria. Din doi abia faci unul, a mai spus presedintele Traian Basescu. Intrebat cum vede faptul ca desi i-a cerut premierului Victor Ponta sa-si asume privativarea CFR Marfa, iar contractul a fost semnat la nivel de de secretar de stat, presedintele a spus ca "E tare...exact ca aia: Sunt de acord ca prim-ministru, dar in Parlament nu sunt de acord". ---
Cânii fac noi victime în Bucureşti. De această dată este vorba despre o bătrână.
O femeie in varsta de 63 de ani a fost muscata de caini, marti dupa-amiaza, la intersectia dintre bulevardul 13 Septembrie cu Drumul sarii. Un echipaj SMURD, de la ISU Bucuresti a ajuns la fata locului. Femeia va fi trasnportata la spitalul Universitar.
A apărut şi filmarea: Cum au dat elevii şpagă la BAC 2013 în sesiunea din toamnă
BAC 2013. Un filmuleţ de la o sală de examen de la Grupul Şcolar Dimitrie Leonida din Constanţa arată cum elevii aflaţi în sală dsau spagă profesorilor în timpul primei probe scrise de la examenul de BAC 2013.
Preşedintele Camerei Reprezentanţilor anunţă că îl va susţine pe Obama privind Siria
Preşedintele republican al Camerei Reprezentanţilor John Boehner i-a oferit marţi o susţinere politică decisivă preşedintelui Barack Obama, declarând că susţine o intervenţie militară în Siria, relatează AFP.
Bolile de inimă, principala cauză de deces în lume. Principalii factori care duc la apariţia afecţiunilor cardiace
Bolile de inimă omoară în fiecare an mai multe persaone decât o fac toate celelelate afecţiuni la un loc
Samsung prezintă miercuri primul smartwatch şi noul Galaxy Note 3
Samsung Electronics va prezenta miercuri primul său smartwatch şi noua versiune a smartphone-ului cu ecran mare Galaxy Note, la expoziţia de aparatură electronică de consum IFA de la Berlin, anticipează analiştii, relatează MarketWatch.
Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana
Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana si proiectul de Acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. Documentele au fost aprobate de Guvern saptamina trecute si trimise Parlamentului pentru vot. Documentele au fost postate pe site-ul Departamentului pentru Marile Proiecte, condus de Dan Sova. Vezi documentele atasateVom reveni cu amanunte
Daniel Funeriu, pe blog: Toti cei din legislativ care au avut o ezitare in a aproba eutanasierea cainilor vagabonzi sunt astazi responsabili de moartea unui copil nevinovat sfasiat de cainii de politicieni
Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu scrie, pe blogul personal, ca "Toti cei din legislativ care au avut o ezitare in a aproba eutanasierea cainilor vagabonzi, neadoptati, sunt astazi responsabili. Sa nu se mai ascuda dupa sofisme. Sunt responsabili de moartea unui copil nevinovat sfasiat de cainii de politicieni. Asta este adevarata fata a politicienilor tembeli din Romania: hiene cu colti
Procuroarea Agheniţei, care îi dădea lui Boldea informaţii din dosare DNA, exclusă din magistratură
Mihaela Agheniţei, procurorul îi dădea fostului deputat Mihail Boldea informaţii confidenţiale din dosarele pe care le instrumenta la DNA Galaţi, a fost exclusă, marţi, din magistratură pentru abateri disciplinare, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Câinele criminal plimbat între Oprescu şi ONG-uri: nimeni nu e vinovat de moartea copilului ...
Autoritatile si ONG-urile isi paseaza vina pentru tragedia in urma careia un copil a murit muscat de caini. Problema este ca la nivelul primariei nu exista vointa pentru rezolvarea acestei probeleme, iar ONG-urile care vor o solutie de compromis in chestiunea maidanezilor nu au puterea de a o pune in practica. Miza nefericitului eveniment in urma caruia un copil a fost ucis si altul a fost grav ra
DIICOT: Videanu şi Vosganian numeau la Romgaz "marionete" controlabile în interesul lui Niculae
Foştii miniştri Adriean Videanu şi Varujan Vosganian au numit în AGA şi CA ale companiei Romgaz persoane fără pregătire de specialitate pentru a-şi putea impune cu uşurinţă deciziile prin care l-au sprijinit pe omul de afaceri Ioan Niculae, arată procurorii DIICOT.
Sectoarele bucureştene în care au avut loc cele mai multe cazuri de muşcături de câini
Cele mai multe persoane muşcate de câini în Capitală care au ajuns, în iulie, la Centrul antirabic al Institutului "Matei Balş" sunt din sectorele 6, 3 şi 2, în primele şase luni fiind înregistrate 8.600 de cazuri.
Câmpeanu: Rata şomajului în luna august a fost 5,03%
Rata şomajului în luna august a fost 5,03 la sută, mai mică decât în iulie, când a fost 5,29 la sută, a declarat, marţi, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Mariana Câmpeanu.

Niciun comentariu: