miercuri, 18 septembrie 2013

Balul tortionarilor
Romania este tara mea. Romania este tara in care, in ultimii 20 de ani (!), o institutie oficiala a statului a organizat un bal pentru tortionari. Un bal al celor care ne-au chinuit profesorii si medicii, al celor care ne-au ucis matematicienii si artistii. Nu e nicio metafora aici: colonelul Ion Ficior, fostul comandant al lagarului de munca silnica de la Periprava, a povestit ca “fostii comandan
SCHALKE - STEAUA LIVE în prima etapă a grupelor Champions League 2013-2014. Echipele de start
Urmăreşte SCHALKE - STEAUA LIVE în prima etapă din faza gupelor Champions League 2013-2014. Partida SCHALKE - STEAUA este transmisă LIVE la TV de Digisport.
Turcia avertizează Siria să nu riposteze doborârii elicopterului militar: "Trebuie să ştie că îşi va asuma consecinţele"
Ministrul turc de Externe, Ahmet Davatoglu, a avertizat regimul Bashar al-Assad să nu se gândească la represalii după doborârea unui elicopter sirian luni, ameninţând că vor exista "consecinţe".
Schalke - Steaua 3-0/ Prea mult
Steaua a pierdut la scor de neprezentare (3-0) meciul din Germania cu Schalke (primul din faza grupelor din Champions League), dupa o partida in care echipa lui Laurentiu Reghecampf le-a deschis nemtilor calea spre victorie: Uchida (67') a inscris dupa o faza in care Szukala a gresit decisiv. Boateng (78') si Draxler (85') au completat lista marcatorilor pentru gazde, iar campioana Romaniei asteap

Niciun comentariu: