sâmbătă, 7 septembrie 2013

A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii se aduna in Piata Universitatii

AY

Restricţii de circulaţie în Ungaria. Ce autovehicule sunt vizate de interdicţiile din ţara vecină
MAE informează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul Ungariei că, în intervalul 1 septembrie 2013 - 30 iunie 2014, este interzisă circulaţia pe drumurile publice a autovehiculelor a căror masă totală depăşeşte 7.5 tone în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, până duminică, ora 22.00.
A saptea zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Manifestantii se aduna in Piata Universitatii
Protestatarii impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege in acest sens si l-a trimis Parlamentului, s-au adunat din nou sambata, pentru a saptea zi consecutiv, la fantana din Piata Universitatii din Capitala. La acesta ora sunt cateva zeci de persoane. Manifestantii flutura steaguri tricolore si pancarte. Ora 19.5
Arad: Un barbat a fost ranit la cap de o sticla aruncata din tren de suporteri unguri
Un barbat, angajat al Companiei de Apa Arad, a fost lovit, sambata dupa-amiaza, de o sticla aruncata de catre suporteri unguri din trenul cu care se intorceau spre Budapesta dupa meciul Romania - Ungaria, victima fiind transportata la spital, relateaza Mediafax.
Un volum unicat cu poeziile dedicate lui Ceauşescu, scos la licitaţie
"Floarea darurilor", un volum omagial unicat de poezii manuscrise dedicate lui Nicolae Ceauşescu de 262 de poeţi şi care include şi un portret al dictatorului semnat de Corneliu Baba, va fi scos la licitaţie, cu preţul de pornire de 29.000 de euro, pe 21 septembrie, la Bucureşti, de casa Artmark.
Patriarhul Kirill, huiduit la Chisinau: Este o continuare a vizitei lui Rogozin, care a venit cu amenintari
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, si-a inceput sambata vizita de trei zile in Republica Moldova, fiind intampinat la aeroport de zeci de preoti cu flori in maini, in frunte cu mitropolitul Moldovei, Vladimir, dar si de zeci de persoane care au protestat impotriva acestei vizite, relateaza Agerpres. Potrivit Publika.md, manifestatiile impotriva vizitei patriarhului rus au fost organizate
Laszlo Tokes: Retragerea Ordinului Steaua Romaniei echivaleaza cu desconsiderarea trecutului revolutionar al Timisoarei
Europarlamentarul Laszlo Tokes sustine ca eventuala retragere a distinctiei Ordinul national 'Steaua Romaniei' ar echivala cu "desconsiderarea repetata a trecutului revolutionar al Timisoarei".

Niciun comentariu: