vineri, 16 august 2013


O persoană a murit la o fostă exploatare minieră din Baia Mare, după ce planşeul s-a prăbuşit
O persoană a murit, vineri, la fosta exploatare minieră Nistru, aparţinând Remin Baia Mare, după ce planşeul s-a prăbuşit peste victimă, care se afla în locul respectiv pentru a fura fier beton, anunţă Biroul de presă al Ministerului Economiei.
Catherine Ashton îndeamnă statele UE să ia "măsuri adecvate" în contextul crizei din Egipt
Catherine Ashton, Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, îndeamnă statele membre ale Uniunii Europene să adopte "măsuri adecvate" în contextul crizei din Egipt.
Regele Cioabă, operat de urgenţă.
Florin Cioaba a fost operat de urgenta, dupa ce starea lui s-a inrautatit, transmite Realitatea TV. Regele romilor este tinut in viata de aparate. Stire in curs de actualizare
Cum menţineţi grădina în formă.
Revenirea la clasic, rondurile de flori, aspectul ingrijit, rocariile, fantanile arteziene, lucrurile vintage precum si activitatile de ingrijire si ornamentare a gradinii, facute de catre proprietarii insisi, eventual cu prietenii, ca modalitate de petrecere foarte placuta a timpului liber in aer liber, sunt principalele tendinte ale acestui sezon. Pentru pastrarea sanatatii plantelor sunt recoma
PC amplifică TENSIUNILE din Transilvania: Românii din Ardeal trebuie reprezentaţi pe STEMĂ.
Partidul Conservator (PC) a anuntat, intr-un comunicat remis redactiei, ca si-a propus sa obtina reprezentarea ardelenilor pe actuala Stema a Statului Roman, in conditiile in care Parlamentul va lua in discutie modificarea Stemei. Conservatorii au sustinut ca pe Stema Romaniei, la Ardeal, se gasesc doar simbolurile secuilor, maghiarilor si sasilor, iar aceasta "eroare istorica" trebuie indreptata,
Casa Albă va fi dotată cu panouri solare
Panouri solare sunt în curs de instalare pe acoperişul Casei Albe, a anunţat joi un oficial din cadrul Preşedinţiei americane, fiind concretizată astfel o promisiune datând din 2010.
IGPR: 147 tone de carne de pasăre din Olanda, ridicate după controale pentru combaterea evaziunii
Aproape 150 tone de carne de pasăre, aduse din Olanda pentru firme-fantomă din România, au fost ridicate de poliţisti, vineri, în urma unei acţiuni desfăşurate în Dolj şi Olt pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul alimentaţiei şi achiziţiilor intracomunitare.
Vremea in weekend: Prognoza meteo pentru sambata si duminica in tara, la munte si la mare
Sambata, valorile termice, in crestere usoara fata de ziua precedenta, vor caracteriza o vreme calduroasa in vestul si in sudul teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.
Testul laser care îţi spune CÂT MAI AI DE TRĂIT
Oamenii de ştiinţă britanici au creat un test laser care este capabil să estimeze numărul de ani pe care orice persoană îi mai are de trăit, informează topsante.com.
Contra: Avem o datorie morală să învingem pentru că în ultimele partide de acasă am remizat
Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat că elevii săi au datoria morală să câştige meciul de sâmbătă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, deoarece au terminat la egalitate ultimele partide jucate pe teren propriu, informează site-ul oficial al clubului prahovean.
Trei autotrenuri, implicate într-un accident în lanţ pe DN 1, traficul se desfăşoară pe un sens
Un şofer a fost rănit, vineri, după ce trei autotrenuri, unul singur fiind încărcat, au fost implicate într-un accident în lanţ produs pe DN 1, la ieşirea din municipiul Sebeş spre Sibiu, iar în prezent traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens.
Mai mulţi români acuzaţi de escrocherii, arestaţi în Elveţia
Mai mulţi cetăţeni români care pretindeau în mod fals că sunt poliţişti pentru a înşela turişti au fost arestaţi în cantoanele elveţiene Geneva şi Vaud, informează AFP.
FOOTBALL MANAGER 2014. Când va fi lansat FOOTBALL MANAGER 2014, jocul aşteptat de milioane de "antrenori" din întreaga lume
FOOTBALL MANAGER 2014 (FM 2014), cea de-a 10-a versiune a celebrului joc de simulare a carierei de antrenor de fotbal, a fost dezvăluită de Sports Interactive şi SEGA Europe LTD. Jocul, care va avea peste 1.000 de îmbunătăţiri faţă de versiunea anterioară, va fi pentru prima dată disponibil şi pe sistemul de operare Linux, iar utilizatorii vor avea opţiunea de "cloud save", pentru a continua jocul
Samsung lansează în septembrie Galaxy Gear, "ceas de mână" cu funcţii de telefonie şi internet
Samsung va lansa la începutul lunii septembrie dispozitivul Galaxy Gear, asemănător unui ceas de mână, dar cu funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email, au declarat surse apropiate situaţei pentru Bloomberg.
Udrea: Ponta să demisioneze. Nu poţi fi premier şi să spui că dosarele se fac la comandă politică
Deputatul PDL Elena Udrea consideră că premierul Victor Ponta "trebuie de urgenţă să-şi dea demisia", deoarece "nu poţi fi premierul României şi să spui că dosarele în România se fac la comandă politică".
Detaliul care i-a făcut pe trecători să întoarcă privirea după această femeie pe stradă
O femeie din New York a fost surprins pe stradă, în timp ce “purta” un câine atârnat pe post de geantă,
VIDEO Traian Basescu, in simulatorul de navigatie: Na, ca mi-a dat si un portavion!
Contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru a postat vineri dupa-amiaza o inregistrare video cu Traian Basescu in simulatorul de navigatie, examen in urma caruia seful statului si-a revalidat brevetul de comandant de nava.
Românii minoritari şi de peste graniţe cer finanţare CORECTĂ în Harghita, Covasna şi Mureş.
Participantii la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului (Harghita) solicita, printr-o rezolutie adoptata la finalul lucrarilor, finantarea corecta, fara discriminare, a romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures, precum si a comunitatilor romanesti care traiesc in afara frontierelor, relateaza Mediafax. Citeste si Corlatean: Garda Maghiara si Garda Secuiasca NU ar trebui ACCEPTATE in
Ce faceţi când vi se defectează bateria de la baie sau bucătărie.
Dupa un numar de ani de functionare, multe din bateriile pe care le folosim la chiuvetele din baie si bucatarie dau semne de oboseala. Principala consecinta a acestui lucru este faptul ca bateria incepe sa scape apa, lucru ce genereaza o serie de neajunsuri, de la rugina care se depune pe ceramica chiuvetei, pana la inundatii de mica amploare. In acest context, pueteti sa optati fie pentru inlocui
Canada, Europa şi Japonia ordonă verificarea emiţătoarelor de avarie la avioane Boeing şi Airbus
Autorităţile canadiene de reglementare în transporturi au ordonat verificarea unor emiţătoare de avarie la majoritatea aeronavelor Boeing şi Airbus, decizie urmată de Europa şi Japonia, după ce un astfel de dispozitiv fabricat în Canada a luat foc în iulie la bordul unui Dreamliner 787, la Londra.
Canada, Europa şi Japonia ordonă verificarea emiţătoarelor de avarie la avioane Boeing şi Airbus
Autorităţile canadiene de reglementare în transporturi au ordonat verificarea unor emiţătoare de avarie la majoritatea aeronavelor Boeing şi Airbus, decizie urmată de Europa şi Japonia, după ce un astfel de dispozitiv fabricat în Canada a luat foc în iulie la bordul unui Dreamliner 787, la Londra.
Un fost ministru de Externe iranian, numit la conducerea programului nuclear
Şeful diplomaţiei fostului preşedinte iranian Mahmud Ahmadinejad, Ali Akbar Salehi, a fost numit în fruntea Organizaţiei iraniene a energiei atomice (OIEA), a anunţat joi agenţia oficială Irna.
COD PORTOCALIU de ploi şi grindină pe Valea Prahovei
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare nowcasting COD PORTOCALIU de ploi, valabilă în zona de munte a judeţului Prahova - între localităţile Sinaia şi Posada.
Bulgaria: Guvernul socialist a adus in Sofia peste 40 de autocare cu circa 5.000 de suporteri ai sai
Peste 40 de autocare au ajuns vineri dimineata in capitala Bulgariei, Sofia, transportand intre 4.000 si 5.000 de suporteri ai guvernului, in conditiile in care manifestanti anti-guvern s-au strans in centrul orasului pentru a protesta fata de o revizuire contestata a bugetului, scrie site-ul de stiri Novinite din tara vecina.
Dieta mediteraneana poate contracara riscul de accident vascular cerebral
Dietele mediteraneene sunt bogate in doua alimente: ulei de masline si nuci. Ambele sunt asociate cu un risc mai scazut de accident vascular cerebral.Studiul sugereaza ca acest tip de dieta scade sau chiar elimina riscul suplimentar de accident vascular cerebral, cel mai probabil din cauza reducerii frecventei diabetului zaharat.
Europarlamentarii şi presa. Cazul Norica Nicolai.
Desi face parte din Comisia pentru Justitie ca membru supleant, Norica Nicolai are de protejat un trust de presa amic, si nu principii. EturboNews.com informeaza ca un eu­ro­par­la­mentar roman s-a adresat Comisiei Europene pen­tru apararea libertatii presei. Aparent, o ves­te buna. Vestea proasta este ca Norica Ni­co­lai, europarlamentar liberal din grupul ALDE, nu libertatea pre­sei romanesti o

Niciun comentariu: