duminică, 18 august 2013

A MURIT FLORIN CIOABĂ: Un "rege" prieten cu preşedintele Traian Băsescu şi cu trimiterea romilor la şcoală

Y

Băsescu, la Prislop: Zona asta are semnificaţii vii pentru mine, pentru că soţia este bucovineancă
Preşedintele Traian Băsescu a petrecut duminică patru ore la slujba de la mănăstirea Prislop şi la festivalul folcloric din localitatea maramureşeană, unde a mai fost şi în anii trecuţi, spunând la plecare că îi place această zonă deoarece şi soţia sa, Maria, este bucovineancă.
Bogdan Diaconu: Voi cere interzicerea Jobbik pe teritoriul României.
Deputatul PSD Bogdan Diaconu si-a anuntat, duminica, intentia de a solicita procedura de urgenta pentru adoptarea legii de interzicere a Jobbik pe teritoriul Romaniei. "Legea privind interzicerea extremismului trebuie adoptata cat mai repede pentru a opri actiunile anti-statale pe care Jobbik le desfasoara pe teritoriul Romaniei alaturi de alte organizatii extremiste si de aceea voi cere procedura
Dolj: ÎPS Irineu a sfinţit Mănăstirea Mraconia.
Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei si Preasfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, au savarsit, duminica, Sfanta Liturghie si slujba de sfintire a bisericii Manastirii Mraconia din judetul Mehedinti la care au participat numerosi credinciosi din Oltenia. Manastirea Mraconia se afla in comuna Dubova din judetul Mehedinti si poart
BACALAUREAT 2013. Proba de competenţe lingvistice în LIMBA ROMÂNĂ. Ce SUBIECTE pot primi candidaţii
BACALAUREAT 2013. A doua sesiune a examenului naţional de BACALAUREAT 2013 începe luni, 19 august, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A).
Împăratul Iulian, după decesul lui Florin Cioabă: Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut
Împăratul romilor Iulian a declarat, după aflarea veştii că Florin Cioabă a decedat în Turcia, că vor urma 30 de zile de doliu şi funeralii "cum nu s-au mai văzut" şi a îndemnat comunitatea romilor la pace.
Elena Băsescu: Florin Cioabă a fost un om deosebit, cu un suflet foarte mare
Europarlamentarul PDL Elena Băsescu afirmă, într-un mesaj postat pe Facebook, că Florin Cioabă, care a încetat din viaţă duminică, a fost "un om deosebit, cu un suflet foarte mare", adăugând că este alături de familia îndurerată şi de întreaga comunitate romă în aceste momente.
Florin Cioabă A DECEDAT. Autointitulatul rege al romilor avea 58 de ani. Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară cu un avion privat
Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.
Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti
Traficul de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, este deviat duminica, de la ora 12.00, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. De asemenea, incepand cu aceeasi ora, nu mai este permis accesul catre DN1 dinspre Rasnov, pe DN73A Rasnov - Predeal, potrivit sursei citate.
Coreea de Nord a acceptat reunificarea familiilor separate de razboiul coreean
Coreea de Nord a acceptat duminica propunerea inaintata de Seul pentru reluarea reunificarii familiilor separate de razboiul coreean, in urma cu 60 de ani, a precizat agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit AFP.
Fenomenul World of Tanks : Cum au reuşit românii să spulbere o întreagă armată maghiară de tancuri în Africa: "I-am scos de pe hartă"
Ca nişte fantome cenuşii de oţel, tancurile se mişcă greoi prin pâcla deasă care se ridică peste ruinele fumegânde ale oraşului: sunt şapte tancuri româneşti, ai căror comandanţi se pregătesc de cea mai importantă luptă a vieţii lor. La câţiva kilometri distanţă, din celălalt capăt al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: şapte tancuri maghiare, de culoare verde-oliv, pornesc în bătălie ex
Traian Băsescu: Dumnezeu să-l ierte pe Florin Cioabă. Condoleanţe familiei şi minorităţii rome
Preşedintele Traian Băsescu transmite condoleanţe familiei lui Florin Cioabă, care a încetat din viaţă duminică, într-un spital din Antalya.
Mediafax: Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele si cu trimiterea romilor la scoala
"Regele" romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si "pionieratul", cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, noteaza agentia Mediafax.
Cine a fost autointitulatul rege Cioabă al romilor.
"Regele" romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si "pionieratul", cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, potrivit Mediafax. Florin Tanase Cioaba (58 de ani), singurul baiat al lui Ion Cioaba, bulibasa al romilo
Reacţia politicienilor la vestea că Florin Cioabă a murit. Băsescu: "Dumnezeu să-l ierte". Voicu: "Este un moment de mare suferinţă şi durere pentru toată lumea"
Vestea că regele romilor, Florin Cioabă, a murit a cutremurat nu doar comunitatea din care făcea parte, ci şi scena politică.

Niciun comentariu: