duminică, 16 iunie 2013

Europarlamentarul PDL Theodor Stojan a declarat azi despre actualul acord cu FMI, ca acesta este "mort" si i se va pune "o cruce" cu mentiunea "odihneasca-se in pace acordul cu FMI", principala problema fiind legata de arieratele locale, arata Mediafax. "FMI va inchide acest acord, acordul e deja mort, practic el a fost extins cu trei luni de zile - dupa cum stiti - deci este un acord care nu mai are absolut nicio semnificatie nici pentru FMI, nici pentru Romania. Inchiderea insa a ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
O poveste despre o şefă de cabinet blondă, spioni şi mulţi bani. La Praga.
In noaptea de miercuri spre joi, la o ora si jumatate de incheierea sedintei cabinetului Petr Necas, 400 de politisti din fortele de combatere a criminalitatii organizate, au luat cu asalt sediul guvernului, al ministerului Apararii, sedii de banci, companii de stat, si cateva locuinte private in cea mai mare operatiune anti-coruptie de la Revolutia de Catifea pana azi. Recolta a fost aproape 8 milioane de dolari, cantitati mari de aur, documente, precum si opt arestati dintre care seful ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Liviu Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, argint european la kaiac-canoe
Liviu Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au câştigat duminică, medaliile de argint în proba de canoe 2 pe 500 m, duminică, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemo-o-Velho din Portugalia.
Liviu Alexandru Dumitrescu si Victor MihalachiDupă bronzul de sâmbătă, din finala de Canoe 4 la 1.000 m, Liviu Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au câștigat azi, medalia de argint în proba de Canoe 2 pe distanța de 500 m.
Același rezultat l-au obținut și anul trecut la Europenele de la Zagreb, în cadrul probei de Canoe 2 pe distanța de 500 m.
Românii au terminat cursa într-un minut, 44 de secunde și 771 miimi, fiind devansaţi de ruşii Aleksei Korovaşkov şi Ivan Ştil, campioni europeni în 1 min 42 sec 206/1000. Medaliile de bronz au revenit polonezilor Tomasz Kaczor/Vincent Slominski, 1 min 45 sec 426/1000.
Dumitrescu şi Mihalachi au adus astfel a patra medalie delegaţiei României la Europenele din Portugalia., Sâmbătă ei au obţinut bronzul la 1.000 m, echipajul masculin de Canoe 4 la 1.000 m (Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Gabriel Ghioca, Florin Comănici) a luat argintul, iar Irina Lauric şi Bianca Pleşca şi-au adjudecat medaliile de bronz la kaiac 2 pe 1.000 m.
The post Liviu Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, argint european la kaiac-canoeappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Regimul preşedintelui Bashar al-Assad a acuzat duminică Egiptul de un act "iresponsabil" la o zi după ce preşedintele Mohamed Morsi a anunţat o întrerupere "definitivă" a relaţiilor cu Damascul, relatează AFP.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, condamnat vineri de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, are un nou termen de judecată în septembrie, la Tribunalul Cluj, într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Robbie Williams a început un nou turneu la finalul acestei săptămâni, dar a mărturisit pentru The Sun că se simte bătrân, îl doare spatele şi seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cineaşti europeni, care s-au opus ca industria audiovizuală să fie inclusă în viitoarele negocieri privind un acord de liber schimb cu Statele Unite, au declarat victorie după ce miniştrii de comerţ ai UE au anunţat că, momentan, acest sector nu va intra la masa negocierilor.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
BIOGRAFIE: Hassan Rohani, un cleric moderat la conducerea Iranului
Noul preşedinte iranian Hassan Rohani este un cleric moderat, susţinător al unei flexibilităţi mai mari faţă de Occident în vederea eliminării sancţiunilor care au aruncat ţara într-o criză economică gravă.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Monica Macovei cere conducerii PDL să-și precizeze poziția față de declarațiile lui Blaga privind "valorile comune" cu Partidul Comunist Chinez
Europarlamentarul Monica Macovei solicită Biroului Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal să-şi precizeze public poziţia faţă de declaraţia liderului democrat-liberalilor, Vasile Blaga, privind valorile comune pe care...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
COREEA DE NORD vrea discuții la nivel înalt cu SUA. Casa Albă spune DA, cu anumite condiții
Coreea de Nord a propus organizarea de negocieri la nivel înalt cu Statele Unite, negocieri ce ar urma să se concentreze asupra contestatului program nuclear al Phenianului, conform agenţiei de presă nord-coreene KCNA.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată într-un accident rutier, dumincă după-amiază.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Viitorul impozit pe camera de hotel ar putea fi cuprins intre 42 si 200 euro pe an pentru structurile din Bucuresti, 15-66 de euro pentru cele de pe litoral si 19-82 euro pentru statiunile montane, reiese din formulele de calcul transmise de Ministerul Economiei catre Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax. Guvernul intentioneaza sa modifice prin lege modul de taxare a hotelurilor si pensiunilor si sa introduca un impozit care va inlocui cota de 16% pe profit sau de 3% pe cifra de afaceri. Se urmareste astfel largirea bazei de impozitare prin taxarea firmelor care nu declara profit si care, potrivit autoritatilor, fac evaziune fiscala.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vijelie.
ANM a emis o avertizare de fenomene meteo periculoase pentru urmatoarea ora, informeaza Realitatea.net. Pana la ora 17:00 in zona centrala a judetului Tulcea si in estul judetului Constanta, inclusiv zona litoralului se vor semnala descarcari electrice, intensificari de vant care trecator pot lua aspect de vijelie, ploi ce pot cumula izolat 20 l/mp, dar si grindina.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
TVR va transmite Campionatul mondial de gimnastică artistică
Campionatul Mondial de Gimnastică artistică  din toamnă, găzduit de orașul belgian Antwerp, va fi transmis în exclusivitate în România de TVR.
europene gimnastica 2013Campionatul mondial de gimnastică artistică va avea loc în orașul Antwerp, din Belgia, în perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2013.
TVR  va transmite competiția mondială de gimnastică pe parate, la care România va fi reprezentată doar de două gimnaste și șase gimnaști.
Larisa Iordache și Diana Bulimar, sunt cele două gimnaste care vor face deplasarea în Belgia pentru Mondiale. Cele două au reușit un succes neașteptat la Europenele din luna aprilie de la Moscova. Unde Larisa Iordache a câștigat trei medalii de argint și una de aur, iar Diana Bulimar una de argint și una de bronz.
Celor două ar putea să li se alăture și campioana olimpică de la Londra Sandra Izbașa. Însă participarea ei nu este certă.
În schimb, echipa masculină de gimnastică a României va fi completă, liderul fiind Flavius Koczi, argint european la sărituri la Moscova.
The post TVR va transmite Campionatul mondial de gimnastică artistică appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
România, măcelărită de juriul european la Eurovision 2013. Cezar a fost clasat pe locul 24 din 26
Cezar s-a clasat doar pe locul 13 în finala Eurovision 2013, din cauza juriului european, care l-a desființat pur și simplu. Românul a fost clasat pe locul 24 din cei 26 de finaliști.
cezar - costum eurovisionCezar Ouatu a fost pe placul publicului european, care l-a clasat pe locul 7 în urma televotingului. Românul nu a fost la fel de convingător și pentru jurații europeni, care l-au desființat, clasându-l pe penultimul loc în finala din 18 mai 2013.
La o lună de la finala Eurovision 2013, EBU a dat publicității un clasament cu voturile adunate ale juriului și televotul pentru toate cele 26 de finaliste, dar și cu rezultatele din cele două semifinale.
În semifinala doi, România a fost pe primul loc la televot, din cele 17 țări participante, în timp ce juriul ne-a clasat abia pe locul 13. Cezar a reușit să se califice în finală, de pe locul cinci din cele 10 care asigurau participarea în finala Eurovision.
În finala de pe 18 mai, juriile naționale din cele 38 de țări votante, s-au vorbit să măcelărească piesa românului, astfel că voturile lor cumulate au dat România abia pe locul 24 din 26 posibile. În timp ce publicul european din cele 38 de țări de la care puteam primi voturi, au clasat piesa „It’s My Life“, pe locul 7.
Cumulând votul juriului european cu televotingul, România s-a clasat în finală, pe locul 13, cu 65 de puncte acumulate.
În schimb, Aliona Moon din Moldova, cu piesa ”O mie”, cântată în limba română, a fost clasată de juriul european pe locul 5, iar de către public pe locul 19.
Emmelie de Forest, cea care câștigat concursul Eurovision cu piesa “Only Teardrops”, a fost clasată atât de public cât și de juriu pe primul loc.  Daneza primind puncte de la 37 de țări și acumulând un total de 281 de puncte.
vot eurovision 2013
The post România, măcelărită de juriul european la Eurovision 2013. Cezar a fost clasat pe locul 24 din 26 appeared first on exclusivNews.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Sportivii Violeta Dumitru şi Costel Dănculea au câştigat medaliile de aur ale categoriilor 48 şi, respectiv 73 de kilograme, la Cupa Europei, de la Celje (Slovenia), care se încheie duminică.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: