joi, 13 iunie 2013


PROIECT fascinant. AUTOPSIA obiectelor obişnuite | GALERIE FOTO
În cartea "Things Come Apart", fotograful canadian Todd McLellan a dezasamblat peste 50 de obiecte obişnuite, printre care şi un cuţit elveţian de armată şi un laptop, iar apoi a realizat imagini spectaculoase.
Liderul PNL Suceava: "Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să ştiţi că nu muşcă"
Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, spune că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care "confundă funduleţul cu fericirea" şi că nu doreşte să transforme România în Sodoma şi îi roagă "pe cei care nu au descoperit femeia să o facă, pentru că nu muşcă".
GALERIE FOTO. 23 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie
În urmă cu 23 de ani, pe 13 iunie, trei garnituri pline cu mineri plecau din Petroşani spre Bucureşti. În dimineaţa zilei următoare, aceştia intrau în Piaţa Universităţii unde poliţia încerca deja să disperseze în mod violent studenţii care manifestau împotriva regimului şi greviştii.
Teodor Baconschi, mesaj pentru Iliescu: Ai refondat partidul-stat, ai acoperit jaful anilor 90. Cei mai numerosi morti din revolutia deturnata de tine au fost inregistrati dupa ce l-ai lichidat pe Ceausescu
Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, ii aminteste presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, intr-o postare pe Facebook, ca joi comemoram 23 de ani de cand acesta a chemat minerii din Valea Jiului, "ca sa faca din Bucuresti o Vale a plangerii". Baconschi ii reproseaza fostului presedinte al tarii ca serveste, inca din 1950, "utopia criminala a bolsevismului", ca a co

Niciun comentariu: