duminică, 23 iunie 2013

Pentru cine contează mărimea penisului? Pentru bărbat sau pentru femeie?!
Mărimea penisului pare să intereseze atât pe cel care-l poată cât și pe cea care se va folosi de el în timpul actului sexual. Chiar dacă partenera ta îţi spune că nu o interesează mărimea, studiile demonstrează exact contrariul. Sexologii și oamenii de știință au stabilit că femeile preferă bărbații mai dotați. Studiile au demonstrat că dimensiunile unui penis normal variază intre 13- 15 cm (lungi
Furtună la Arad: Un zid a căzut peste cinci garaje, iar o casă a luat foc de la un fulger
Cinci garaje şi trei autoturisme aflate în interiorul acestora au fost avariate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Arad, după ce un zid s-a prăbuşit peste ele în timpul unei furtuni, iar o casă a luat foc după ce a fost lovită de un fulger, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Germania estimează surplus bugetar din 2015,iar în 2017 să ajungă la un excedent de 10 miliarde euro
Germania va avea anul următor cel mai redus necesar net de împrumut din ultimii 40 de ani, urmând ca din 2015 să treacă pe surplus bugetar, iar în 2017 să ajungă la un excedent de aproape 10 miliarde de euro, a declarat o sursă apropiată guvernului.
LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică la LOTO 6 din 49 pot aduce un premiu de peste 9,3 milioane euro
Astăzi au loc noi extrageri LOTO 6 din 49, LOTO 5 din 40, Joker, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc. Premiul cel mare la categoria I a LOTO 6/49 a ajuns la peste 42,2 milioane lei (peste 9,3 milioane euro).
Noul album al rapperului Jay-Z conţine versuri scrise de Kurt Cobain
Noul album pe care rapperul american Jay Z îl va lansa pe 4 iulie, intitulat "Magna Carta Holy Grail", conţine versuri scrise de Kut Cobain, fostul solist al trupei rock Nirvana care s-a sinucis în 1994, a anunţat văduva acestuia, Courtney Love, citată de contactmusic.com.
Constănţean împuşcat de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi
Un bărbat din Constanţa a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de un agent de pază care însoţea un tren de marfă încărcat cu fier vechi.
WikiLeaks i-a oferit consultanţă lui Edward Snowden pentru a obţine azil politic
Site-ul WikiLeaks i-a oferit consultanţă judiciară lui Edward Snowden pentru a pleca în siguranţă din Hong Kong şi a obţine azil politic într-un stat democratic, relatează CNN.
Berlinul ia foarte in serios acuzatiile de spionaj la adresa Marii Britanii/ Opozitia germana: Este ca si cum 1984 a lui Orwell a devenit realitate
Berlinul a declarat sambata, prin intermediul unui purtator de cuvant, ca ia "foarte in serios" acuzatiile de spionaj la adresa Marii Britanii lansate de fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, in cotidianul britanic The Guardian, relateaza AFP.
România, în cursa pentru Superliga europeană la atletism.
Romania ocupa locul 2, cu 163 de puncte, cu sanse de a accede in Superliga europeana, dupa prima zi a Campionatului European pe echipe-Liga I, competitie care se incheie duminica, la Dublin. Conform unui comunicat al Federatiei 

Niciun comentariu: